|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
mona_fei4kata написа: много вярно, но според мен трябва малко генджутсо да научи... тай джутсо оправя, но има случаи в които е ефективно да използваш един вид джутсо (примерно както при последната битка на Джирая ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) Това, генджутсото, е единственото което Наруто не може, а трябва да знае... Ще ми е много интересно да видя как го прилага ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
*Sexy no gen jutsu*
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Brain damage на жертвата!
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 1:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13272_1338302353.png) |
alucard_itachi`` |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Joy написа: Абе от мен да знаете че Наруто ще спечели поне една важна битка с новата версия на Harem jutso-то или както там се казваше и пишеше... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
да,защото няма как иначе да я видим ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) пък и съм сигурна,че мижду тези тежки чаптъри автора ще вмъкне нещо весело за почивка
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 1:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Добре дошли в "Шлиферът на Джирая-сама"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:09 pm |
![Аватар](http://toretic.hit.bg/Forums/Avatars/538fb47343ac356007ad1.gif) |
123Ichiban |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
Нещо не ми хареса новия чаптър... 386...
Гледам, че все още се коментира предишния за това няма да споделям нищо специфично...
Но просто незнам, аз очаквах друго... в смисъл разочарован съм щото моите предсказания се оказаха грешни... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ... Надявам, се на вас да ви хареса ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
Искам да попитам още веднъж Наруто знае ли, че Жълтата Светкавица е бил негов баща и коя е майка му и изобщо знае ли нещо за родителите си? Видях само един отговор "Не" но целия пост съдържаше само това "Не" и не знам дали беше предназначено за мен ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .
_________________ 123
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|