|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Аз съм човекът...  Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 4:21 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Amenseut написа: ShApEsHiFt3r написа: Eovin12 написа: Какво мислите за уницеф?А за малтретирането?Били ли сте малтретирани някога и според вас какъв е изхода от ситуацията, защото за много хора това е реалност.
Хммм... бил съм "малтретиран" в училище. Но аз бях достатъчно умен да излязох от лайната... На тези които ми казваха че съм тъп доказах, че съм по-умен от тях, на тези, които ми казваха, че съм слаб, показах че съм по-силен от тях, на тези, които ме обиждаха без причина аз просто се усмихвах и ги питах "А ти какъв си тогава?" Самоубийството е бягство. Бягството е нещо, което аз не мога да понеса. През втората половина на 7 клас никой не ме обиждаше за нищо след като през целия 5 клас се бяха ебавали с мен без кой знае каква причина... Просто от 2-я срок на 6 клас аз започнах да им доказвам, че съм по-добър от тях докато не се стигна до момента в който те искаха да ми бъдат "приятели", но аз предпочетох да бъда приятел само с тези, с които бях още от началото на 5-ти клас. Никога няма да съжаля човек, който е избягал, никога няма да ми е тъжно за тях. Това момиче е тъпо и страхливо за мен и се намира на най-долната стълбица на обществото... ами щом си мислиш,че си по-умен от нея,давай!защо бе хора,защо тръгнахте да я обиждате?изобщо не я познавате,за да я съдите!но може би сте от категорията хора,за които жените са нищо повече от "патки"и постъпката на лора само затвърждава това ви ограничено разбиране! 
Ограничено разбиране? Now that's something new
Аз мисля момичетата за патки? От къде на къде? Не говори глупости, може да мисля много от момчетата за патоци, но определено уважавам момичетата...
Аз смятам, че някой, готов да се откаже от живота си, защото са го биели и са го малтретирали е тъп? Определено. За такива неща крайностите са нужни. Защото в този случай има само две неща. Смърт и живот. И също има тъп и умен. Умния ще избере живота и ще се бори, тъпия ще избере смъртта и ще избяга. Или може би ще остане полу-жив? Тук няма златна среда, няма полу-умен, няма полу-тъп, няма човек със средна доза воля. Има само две крайности. Не можеш да ме убедиш в друго.
Какво да я познавам? Ясно ми е какво е станало. Ебавали са се с нея. Някои са я удряли. Тя се е отцепила от останалите, защото не й е стискало да стои близо до тях. Спряла е да вярва в родителите си и в другите близки и не-толкова близки хора и в крайна сметка е решила, че няма смисъл да продължава. Как би нарекъл/ла ти един такъв човек? Моя отговор май вече е ясен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 12:00 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 8:52 pm |
 |
~Uchiha Sasuke~ |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
fireyoh написа: Офф аз съм човекът захвърлен като семе.. аз съм човека разбит от това време
Аз съм човекът с това тежко бреме.. аз съм човекът, на когото не му дреме.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 10:54 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Офф ако ще се проявяваме:
Аз съм човекът, гневен, без срам
дето пикае на вашия спам...
Ае по темата, а? Ма кат гледам и тя се изчерпа...

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 10:04 am |
 |
fireyoh |
|
 |
|
~Uchiha Sasuke~ написа: fireyoh написа: Офф аз съм човекът захвърлен като семе.. аз съм човека разбит от това време Аз съм човекът с това тежко бреме.. аз съм човекът, на когото не му дреме.
Че трябва ли ве..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 7:03 pm |
 |
snookie |
|
 |
|
Аз съм човекът, който те съжаляваше.
Аз съм човекът, който ти се подиграваше.
Сигурно мислиш че е кофти да съм свиреп.
Но поне не съм маймуна - като теб.
АЕ толко... Колкото и нацистко да звучи - Който не е силен, не е за тука...
Следващия път да не се самоубива, а да отвърне... И ако не е толкова физически силна, да атакува на слабите места...

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|