|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 4:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Добре бе, тва че екшъна е безмозъчен прави ли го скучен....
Uh Uh, no way, Josey
Тия снимки наистина почват да ме кефят
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 9:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6246_1395649097.jpg) |
Wizarda |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
niksaan написа: Току що се върнах от киното и мога да кажа че скоро не бях се кефил така на някой филм. Може да не е с кой знае какви морални стойности, но екшъна е просто на НИВО - 1000000000000%-ов кеф е да гледаш Сталоун с тия зли погледи и това всичкото клане ... а финалните 15-20 минути ... малеее направо не можех да си намеря място на седалката - вярно че почти през цялото време се смяхме, но филма си е един чист eкшън от най-висока класа ... надали скоро ще забравя сцените с лъка и картечницата ... ПРОСТО РАМБО, ДЖОН РАМБО! Възможно най-добрия завършек на поредицата ... "Heroes never die.... They just reload." - oh yeah - he is so FUCKIN' RELOADED Митак яко се прецака че не дойде ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Ама ние с Даката може и да повтаряме така че не се безпокой ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) шшшшшшшшшшшшш момче ко съм се бил прецакал не съм фен на Рамбо няма да ходя да го гледам ...
предпочитан Рататуий да гледам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 10:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20090.jpg) |
niksaan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Wizarda написа: niksaan написа: Току що се върнах от киното и мога да кажа че скоро не бях се кефил така на някой филм. Може да не е с кой знае какви морални стойности, но екшъна е просто на НИВО - 1000000000000%-ов кеф е да гледаш Сталоун с тия зли погледи и това всичкото клане ... а финалните 15-20 минути ... малеее направо не можех да си намеря място на седалката - вярно че почти през цялото време се смяхме, но филма си е един чист eкшън от най-висока класа ... надали скоро ще забравя сцените с лъка и картечницата ... ПРОСТО РАМБО, ДЖОН РАМБО! Възможно най-добрия завършек на поредицата ... "Heroes never die.... They just reload." - oh yeah - he is so FUCKIN' RELOADED Митак яко се прецака че не дойде ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Ама ние с Даката може и да повтаряме така че не се безпокой ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) шшшшшшшшшшшшш момче ко съм се бил прецакал не съм фен на Рамбо няма да ходя да го гледам ... предпочитан Рататуий да гледам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
злетак
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 10:39 pm |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
niksaan написа: Wizarda написа: niksaan написа: Току що се върнах от киното и мога да кажа че скоро не бях се кефил така на някой филм. Може да не е с кой знае какви морални стойности, но екшъна е просто на НИВО - 1000000000000%-ов кеф е да гледаш Сталоун с тия зли погледи и това всичкото клане ... а финалните 15-20 минути ... малеее направо не можех да си намеря място на седалката - вярно че почти през цялото време се смяхме, но филма си е един чист eкшън от най-висока класа ... надали скоро ще забравя сцените с лъка и картечницата ... ПРОСТО РАМБО, ДЖОН РАМБО! Възможно най-добрия завършек на поредицата ... "Heroes never die.... They just reload." - oh yeah - he is so FUCKIN' RELOADED Митак яко се прецака че не дойде ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Ама ние с Даката може и да повтаряме така че не се безпокой ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) шшшшшшшшшшшшш момче ко съм се бил прецакал не съм фен на Рамбо няма да ходя да го гледам ... предпочитан Рататуий да гледам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) злетак ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
По-скоро глупчо...
Остай го да гледа мишките ...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:42 pm |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
пхаха пхаха
Рататуи пхахахаха
никсан, я понеже ми се ходи на кино скоро да ходя с теб, че ми е интересно да видя Бат Рамбо... Разбира се, ако не се натрапвам
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:44 pm |
niksaan |
|
|
snookie написа: пхаха пхаха Рататуи пхахахаха никсан, я понеже ми се ходи на кино скоро да ходя с теб, че ми е интересно да видя Бат Рамбо... Разбира се, ако не се натрапвам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Не се натрапваш естествено ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Само кажи откъде си?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:47 pm |
snookie |
|
|
niksaan написа: snookie написа: пхаха пхаха Рататуи пхахахаха никсан, я понеже ми се ходи на кино скоро да ходя с теб, че ми е интересно да видя Бат Рамбо... Разбира се, ако не се натрапвам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не се натрапваш естествено ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Само кажи откъде си?
Е че София, откъде...
Разбира се ти си от Пловдив или някъде другаде... не за друго, такъв ми е винаги късмета...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 12:10 am |
niksaan |
|
|
snookie написа: Разбира се ти си от Пловдив или някъде другаде... не за друго, такъв ми е винаги късмета... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
От Търново съм ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Нищо - взимай някой твой френд и отивайте да гледате екшън
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 12:38 am |
snookie |
|
|
niksaan написа: snookie написа: Разбира се ти си от Пловдив или някъде другаде... не за друго, такъв ми е винаги късмета... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) От Търново съм ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Нищо - взимай някой твой френд и отивайте да гледате екшън ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Йей...
Последните екшън герои явно имат късмет тая година - Джон Маклейн, Джон Рамбо... Умирай Трудно 4 въпреки леко нереален, беше много як на кино, поне на мен ми хареса. Са и Рамбо...
П.П. Яжте ми оная работа, Беулф беше яко...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 10:05 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Aspirin4o написа: :o Тоя филм ще взема да го изгледам...
хаха не си само ти !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 10:09 am |
snookie |
|
|
Perfect-Blue написа: да бе,как се клатеха циците на Анджелина Джоли,някакво нереално едно такова.
E са, тва че аниматорите нямат вкус към жени и са се изгаврили с Джоли, не значи че филма като цяло не беше як
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 7:35 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Беоулф е Ф устата.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|