|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 9:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20462_1266079929.jpg) |
Sjilx_Matrix |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:34 pm Мнения: 1457 Местоположение: The Matrix | Ловеч
|
naruto_uchiha написа: Sasuke's_Fenche извинявай мн ама Сакура не казва ли напрекаааааааснато "Сасуке -кун" "Сасуке-кун" а? а пък мисля че Сакура е една от най-тъпите от анимето една щото има още няколко като един от електрическите ама тфа е др тема!и Сакура има гърди ама не по-голмеи от Хината
Съгласен съм,че сакура съкс яко.И пак ще кажа,че не са важни гърдите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 12:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4751_1385840017.jpg) |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Цитат: Хината рулеззз...въпреки че да си кажа честно в шиппууден-а Сакура наистина почна да печели повече уважение...
От кой? Все същата картинка си е! С малко повече Демидж
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 10:27 am |
^^TeN TeN^^ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Гласувах за Хината.Прицините са няколко просто тя ме кефи повече от Сакура която пък ме дразни с неиното непрекъснато"Сасуке Сасукеее-кън" .Хината има по як характер има воля и просто ми е по симпатична.Освен това тя харесва Наруто въпреки ,че всички го игнорират докато Сакура май повече гледа външноста. Просто много ми хареса Хината когато се би срещу Нежи и то заради Наруто хареса ми това че не се предаде и че откри своя нинджа път.Другата прицина заради която ме кефи повече е че е Хюга а аз съм почитателка на този клан .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 12:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4751_1385840017.jpg) |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Цитат: Хината е по яка ама в шипудена не са я направили мн готина даже са я съсипали!!! Mad Mad Mad в шипудена по яка е сакура
Това е твое мнение. Според мен в Шипудена Хината е още по-сладка отколкото в първата част на Анимето.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|