|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 10:07 pm |
 |
Sasuke's_Fenche |
|
 |
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:26 pm Мнения: 96 Местоположение: in the middle of nowhere...
|
uchiha_sakura_chan написа: gmg написа: uchiha_sakura_chan написа: не мога да разбера каква е тази омраза към този сладур Сасуке Саске и сладур  ?!? Не ми харесва как действа. А и автора на мангата нещо много го фаворизира ... направил го е супер як вече {разби бишия отбор без да активира печата, да не говорим че даже изкараха че е по страшен от лисицата } . Но най вече не ми харесва защото избяга и остави приятелите си - винаги е лесно да избягаш , трудното е да останеш и да се бориш е да може да е направил някой грешки ама иначе съм сигурна че и в анимето и в фика тий ще се потдаде и ще излее чуствата си и найстина в шипудена си е готин  ops:  ops:
Eй!Сасуке си е сладур...И готин и да не продължавам...Наистина е правил доста грешки но пак...Аз разбирам кво му е и мисля че знам зашо го е направил...От скоро съм изпаднала в същото положение като него Но уважавам хората с свое мнение и няма да те съдя
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 1:14 am |
 |
gmg |
|
 |
Регистриран на: Нед Дек 09, 2007 11:47 am Мнения: 60 Местоположение: София
|
InuYasha_F написа: Balrog написа: Аз ще седна да я пиша късно,защото тогава се раждат идеите ми 
Няма да мога да изчакам новата глава . Утре сте я вида . Лека нощ
_________________ всеки иска да има приятели, но никoй не иска да бъде такъв
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 4:14 am |
 |
InuYasha_F |
|
 |
|
Айде ето я и новата глва,тук последните няколко глави са супер кратки,защото ми дойде на идея че мога да завърша фика със още около 3-4 глави и сигурно ще са доста дълги,та това мисля аз. Приятноо четене ви пожелавам дано ви хареса ,а и да тая глава няма заглавие не можах да измисля
Глава 9
"С-с-саааас-с-суке"- се чу да казва зелоокото момиче.
"Тихо,някой може да ме е видял,докато се промъквам" - отговори Сасуке притискайки момичето по силно към себе си.
Сакура се разбунтува,не искаше той да я държи в прегрудките си,не и след всичко което се бе случило,не и след това което той и бе причинил. Тя се отблъсна от него,като се стараеше дистанцията между двамата да е голяма.Не искаше отново да направи грешка и да му се отдаде,макар че едвам сдържаше емоциите си.
"КАКВО ТЪРСИШ ТУК,САМ КАЗА ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА ИМАМЕ НИЩО ОБЩО" - изрева тя.
Той не оговори и видимо се опитваше да я достигне,като бавно се приближаваше до нея.
"Махни се,напусни дома ми,не искам да те виждам,НИКОГА ПОВЕЧЕ" - в очите на Сакура,проблесна сълза. "Ако това е всичко което искаш..." - прошепна той,като се обърна и се заприготвя да излиза.
В този момент Сакура се нахвърли върху му,и с малките си свити в юмруци ръце,тя заблъска по гърдите на Сасуке.
"Защо ти трябваше да идваш,бях се отърсила,ЗАЩО САСУКЕ...ЗАЩО" - крещеше тя.
Без да и отговаря,той хвана китките и,за да спре ударите,погледна я с най нежния поглед и я предърпа по близо до себе си,като впи устни в нейните. Сакура запротестира,но не след дълго се отпусна и отвърна на целувката,която разпали у тях огнена страст. Ръцете на Сасуке нетърпеливо обхождаха тялто и,целуваше я толкова страстно че на Сакура едва не и се зави свят. И двамата нямаха търпение да се слеят,изригналата възбуда която не им даваше мира се разразяваше все повече и повече.Не можеха да спрът изблика на чувства и емоции. Сасуке разкъса копринената нощница на своята покровителка,като жадно изпиваше гледката която се бе разкрила пред него,зарови лице в нежната гръд на момичето,като не спираше да я целува и милва.Обсипваше тялото и с целувки,като бе стигнал до пъпчето на Сакура,докосна го с влажния си език и продължи надоло към меката част между бедрата и. Сакура стенеше от удоволствие,беше забила нокти в рамената на Сасуке като притискаше своето тяло до неговото. "Сасукее" - викаше от удоволствие тя,като извиваше тялото си назад от от удоволствие.
Той се изправи като,започна да разсъблича дрехите си,не изпускаше от поглед зеленоокото момиче.Тя беше там,в цялата си прелест и възбуда,стегнатите и гърди бяха набъбнали,тялото и наподобяваше изваяна от мрамор фигура,толкова красиво и нежно,сякаш майстор се е старал да подчертае всяка извивка на тялото и до последния детайл. Беше просто "Перфектна" - каза си Сасуке
Сакура не спираше да се любува,на тялото на Сасуке,малките капчици пот който бяха избили по тялото му,засилваха още повече желанието и възбудата и които бяха станали нетърпими. След мигове на наслада те се понесоха към леглото където се отдадоха изцяло един на друг.
-------------------------------------------------------------------------
Сасуке лежеше в леглото до Сакура,изцяло обзет от мисли за стария си дом и за това как бе напуснал Коноха.
<<Бе един от онези дни в които не спираше да вали,беше мрачно и студено,дъждът барабанеше по покривите на къщите.Капчици дъжд се стичаха по лицето на Сасуке. В този ден,той бе видял за последно Коноха...>>
Сакура се поразмърда леко,беше толкова красива докато спи,излъчваше такова спокойствие,че за момент Сасуке можеше да почувства голяма утеха и мир,който не беше изпитвал преди това.Той се обърка към нея и я дари с целувка,като до края на вечерта остана вгледан в красивото и лице.
На сутринта Сакура се събуди и установи че Сасуке бе изчезнал.Потърси го с поглед в стаята но помен от него нямаше. "Отново ме излъга" - помисли си тя.
След като стана,тя се запъти към банята искаше да се освежи преди да излезе и да поеме чакащите я задачи за деня.В момента в който се озова в коридора,чу шум идващ от банята.Доближавайки се до вратата тя прилепи ухо и се заслуша,в този момент вратата се отвори и голото тяло на Сасуке изникна пред очите и.
"Какво правиш?" - запита я въпросително Сасуке. "Аз помислих че си....че пак си ме излъгал" - зашептя Сакура,видимо доволна.
Сасуке се усмихна леко като придърпа Сакура в банята и без много приказки я облада отново. ----------------------------------------------------------------------
"Сакураааа - чааан " - извика Наруто. "Закъсняваш за тренировка,къде беше?" "Бяях възпрепятствана" - каза Сакура като се изчерви леко. "След като и двамата сте тук,нека се залавяме за работа" - се чу да казва Какаши.
-----------------------------------------------------------------
Денят бе много тежък за Сакура и както останалите дни нямаше търпение да се прибере у дома да се усвежи и да си почине,с малката разлика че Сасуке я чакаше и тя не искаше да се бави. В момента в който отвори вратата на дома си,Сакура усети че нещо не е наред,сякаш знаеше че той няма да е там,надяваше се да греши,но убежденията и останаха верни.Сасуке го нямаше,не беше оставил дори и бележка,само едно клонче с черешови цветчета бе положено на меката лъзглавница.Това натъжи Сакура и тя даде воля на сълзите който бликнаха моментално от очите и. "Отново сама....Той отново се подигра с мен" - каза си Сакура.
--------------------------------------------------------------
Сасуке стоеше пред вратите на клана Учиха.Поколеба се преди да влезе,тази къща му носеше както лоши така и приятни спомени за семейството му.Прекрачил прага на дома си,пред него се разкри жалка гледка,нищо не бе останало от някогашното величие на неговия дом,сега всичко бе прогнило,таваните бяха продънени,всичко бе в прах и мръсотия.Пред очите на Сасуке избликна образите на родителите му,и как в онази нощ той ги намери мъртви,мириса на кръв се бе запечата в съзнанието му,и той можеше да я усети.Продължи да обикаля,като се спря на една снимка,която бе непокътната през всичките тези години,бе снимка на майка му,тази красивя жена излъчваше такава добрина,погледът и се четеше нежност и топлина,същия този поглед с който тя даряваше Сасуке като малък,майчината обич се четеше в лицето и. Сасуке потъна в спомени за майка си,как тя всеодайно се грижише за него и брат му,давайки всичко от себе си като ги обгръщаше с много любов и топлина до сетния си час. Сълза се плъзна по лицето на черноокото момче,той захвърли снимката на една страна,като даде воля на надигащия се гнав превзел тялото и съзнанието му.
Час по късно,той се успокои.Достатъчно отлагаше търсенето на Итачи и достатъчно се задържа в Коноха,трябваше да замине още тази вечер,но преди това щеше да се сбогува със Сасура. "Ще отмъстя за това което ми причини ИТАЧИИИИИИИИИ" - изрева Сасуке.
Последна промяна InuYasha_F на Пет Яну 25, 2008 10:39 am, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 10:00 am |
 |
_haruno_sakura_ |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 10:12 pm Мнения: 213 Местоположение: Варна
|
uchiha_sakura_chan написа:
Същото x1000~
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|