Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 17 [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 7:11 pm 
Аватар

Здравейте! Аз ся прочетох всички глави наведнъж! Тва е по-интересно и от историята дет Тей я превежда. Сооооооооооооу романтик! Очаквам с НЕТЪРПЕНИЕ следващите глави.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 9:23 pm 
Аватар

Скоро ще е или тази вечер ще седна да я пиша,не знам ще вида :)
Че запънах с продължението :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 9:29 pm 
Аватар

ти си рталнат вярваме в теб :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 9:55 pm 
Аватар

Тази вечер ................. Наистина ................ Ще се чака задалжително! :D :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 10:03 pm 
Аватар

Balrog написа:
Тази вечер ................. Наистина ................ Ще се чака задалжително! :D :D :D :D

Аз ще седна да я пиша късно,защото тогава се раждат идеите ми :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 10:06 pm 
Аватар

здравеите на всички и аз ся про4етох всички глави на веднъж.Мога само да кажа УОУ ТЕЯ ГЛАВИ СА СУПЕР ПРОДЪЛЖАВАИ В СЪ6ТИЯ ДУХ. :( :) :D :oops: :P :love: :dancing: :party: :nod:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 10:07 pm 
Аватар

uchiha_sakura_chan написа:
gmg написа:
не мога да разбера каква е тази омраза към този сладур Сасуке

:o
Саске и сладур :o ?!? Не ми харесва как действа. А и автора на мангата нещо много го фаворизира ... направил го е супер як вече {разби бишия отбор без да активира печата, да не говорим че даже изкараха че е по страшен от лисицата } . Но най вече не ми харесва защото избяга и остави приятелите си - винаги е лесно да избягаш , трудното е да останеш и да се бориш

е да може да е направил някой грешки ама иначе съм сигурна че и в анимето и в фика тий ще се потдаде и ще излее чуствата си и найстина в шипудена си е готин :lol: :oops: :oops:

Eй!Сасуке си е сладур...И готин и да не продължавам...Наистина е правил доста грешки но пак...Аз разбирам кво му е и мисля че знам зашо го е направил...От скоро съм изпаднала в същото положение като него :roll: Но уважавам хората с свое мнение и няма да те съдя :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 11:39 pm 
Аватар

...

Последна промяна Joy на Пон Окт 28, 2013 9:50 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 11:59 pm 
Аватар

Sasuke's Fenche написа:

Eй!Сасуке си е сладур...И готин и да не продължавам...Наистина е правил доста грешки но пак...Аз разбирам кво му е и мисля че знам зашо го е направил...От скоро съм изпаднала в същото положение като него Но уважавам хората с свое мнение и няма да те съдя

Е,чак пък толкова ........... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:01 am 
Аватар

Току що прочетох новите глави! :love: СуПеР сАаАа!!!Просто ВеЛиКо!!!Със сигурност това ще е най-готиния фик за Сасуке и Сакура.Мога да кажа само : Браво InuYasha_F продължавай да развиваш таланта си и да ни радваш с това яко фикче!!! :watermelon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 1:14 am 
Аватар

InuYasha_F написа:
Balrog написа:

Аз ще седна да я пиша късно,защото тогава се раждат идеите ми :roll:

Няма да мога да изчакам новата глава . Утре сте я вида . Лека нощ :sleep:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:14 am 
Аватар

Айде ето я и новата глва,тук последните няколко глави са супер кратки,защото ми дойде на идея че мога да завърша фика със още около 3-4 глави и сигурно ще са доста дълги,та това мисля аз.
Приятноо четене ви пожелавам дано ви хареса :),а и да тая глава няма заглавие :lol: не можах да измисля

Глава 9

"С-с-саааас-с-суке"- се чу да казва зелоокото момиче.

"Тихо,някой може да ме е видял,докато се промъквам" - отговори Сасуке притискайки момичето по силно към себе си.

Сакура се разбунтува,не искаше той да я държи в прегрудките си,не и след всичко което се бе случило,не и след това което той и бе причинил.
Тя се отблъсна от него,като се стараеше дистанцията между двамата да е голяма.Не искаше отново да направи грешка и да му се отдаде,макар че едвам сдържаше емоциите си.

"КАКВО ТЪРСИШ ТУК,САМ КАЗА ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА ИМАМЕ НИЩО ОБЩО" - изрева тя.

Той не оговори и видимо се опитваше да я достигне,като бавно се приближаваше до нея.

"Махни се,напусни дома ми,не искам да те виждам,НИКОГА ПОВЕЧЕ" - в очите на Сакура,проблесна сълза.
"Ако това е всичко което искаш..." - прошепна той,като се обърна и се заприготвя да излиза.

В този момент Сакура се нахвърли върху му,и с малките си свити в юмруци ръце,тя заблъска по гърдите на Сасуке.

"Защо ти трябваше да идваш,бях се отърсила,ЗАЩО САСУКЕ...ЗАЩО" - крещеше тя.

Без да и отговаря,той хвана китките и,за да спре ударите,погледна я с най нежния поглед и я предърпа по близо до себе си,като впи устни в нейните.
Сакура запротестира,но не след дълго се отпусна и отвърна на целувката,която разпали у тях огнена страст.
Ръцете на Сасуке нетърпеливо обхождаха тялто и,целуваше я толкова страстно че на Сакура едва не и се зави свят.
И двамата нямаха търпение да се слеят,изригналата възбуда която не им даваше мира се разразяваше все повече и повече.Не можеха да спрът изблика на чувства и емоции.
Сасуке разкъса копринената нощница на своята покровителка,като жадно изпиваше гледката която се бе разкрила пред него,зарови лице в нежната гръд на момичето,като не спираше да я целува и милва.Обсипваше тялото и с целувки,като бе стигнал до пъпчето на Сакура,докосна го с влажния си език и продължи надоло към меката част между бедрата и.
Сакура стенеше от удоволствие,беше забила нокти в рамената на Сасуке като притискаше своето тяло до неговото.
"Сасукее" - викаше от удоволствие тя,като извиваше тялото си назад от от удоволствие.

Той се изправи като,започна да разсъблича дрехите си,не изпускаше от поглед зеленоокото момиче.Тя беше там,в цялата си прелест и възбуда,стегнатите и гърди бяха набъбнали,тялото и наподобяваше изваяна от мрамор фигура,толкова красиво и нежно,сякаш майстор се е старал да подчертае всяка извивка на тялото и до последния детайл. Беше просто "Перфектна" - каза си Сасуке

Сакура не спираше да се любува,на тялото на Сасуке,малките капчици пот който бяха избили по тялото му,засилваха още повече желанието и възбудата и които бяха станали нетърпими.
След мигове на наслада те се понесоха към леглото където се отдадоха изцяло един на друг.

-------------------------------------------------------------------------

Сасуке лежеше в леглото до Сакура,изцяло обзет от мисли за стария си дом и за това как бе напуснал Коноха.

<<Бе един от онези дни в които не спираше да вали,беше мрачно и студено,дъждът барабанеше по покривите на къщите.Капчици дъжд се стичаха по лицето на Сасуке.
В този ден,той бе видял за последно Коноха...>>

Сакура се поразмърда леко,беше толкова красива докато спи,излъчваше такова спокойствие,че за момент Сасуке можеше да почувства голяма утеха и мир,който не беше изпитвал преди това.Той се обърка към нея и я дари с целувка,като до края на вечерта остана вгледан в красивото и лице.

На сутринта Сакура се събуди и установи че Сасуке бе изчезнал.Потърси го с поглед в стаята но помен от него нямаше.
"Отново ме излъга" - помисли си тя.

След като стана,тя се запъти към банята искаше да се освежи преди да излезе и да поеме чакащите я задачи за деня.В момента в който се озова в коридора,чу шум идващ от банята.Доближавайки се до вратата тя прилепи ухо и се заслуша,в този момент вратата се отвори и голото тяло на Сасуке изникна пред очите и.

"Какво правиш?" - запита я въпросително Сасуке.
"Аз помислих че си....че пак си ме излъгал" - зашептя Сакура,видимо доволна.

Сасуке се усмихна леко като придърпа Сакура в банята и без много приказки я облада отново.
----------------------------------------------------------------------

"Сакураааа - чааан " - извика Наруто. "Закъсняваш за тренировка,къде беше?"
"Бяях възпрепятствана" - каза Сакура като се изчерви леко.
"След като и двамата сте тук,нека се залавяме за работа" - се чу да казва Какаши.

-----------------------------------------------------------------

Денят бе много тежък за Сакура и както останалите дни нямаше търпение да се прибере у дома да се усвежи и да си почине,с малката разлика че Сасуке я чакаше и тя не искаше да се бави.
В момента в който отвори вратата на дома си,Сакура усети че нещо не е наред,сякаш знаеше че той няма да е там,надяваше се да греши,но убежденията и останаха верни.Сасуке го нямаше,не беше оставил дори и бележка,само едно клонче с черешови цветчета бе положено на меката лъзглавница.Това натъжи Сакура и тя даде воля на сълзите който бликнаха моментално от очите и.
"Отново сама....Той отново се подигра с мен" - каза си Сакура.

--------------------------------------------------------------

Сасуке стоеше пред вратите на клана Учиха.Поколеба се преди да влезе,тази къща му носеше както лоши така и приятни спомени за семейството му.Прекрачил прага на дома си,пред него се разкри жалка гледка,нищо не бе останало от някогашното величие на неговия дом,сега всичко бе прогнило,таваните бяха продънени,всичко бе в прах и мръсотия.Пред очите на Сасуке избликна образите на родителите му,и как в онази нощ той ги намери мъртви,мириса на кръв се бе запечата в съзнанието му,и той можеше да я усети.Продължи да обикаля,като се спря на една снимка,която бе непокътната през всичките тези години,бе снимка на майка му,тази красивя жена излъчваше такава добрина,погледът и се четеше нежност и топлина,същия този поглед с който тя даряваше Сасуке като малък,майчината обич се четеше в лицето и.
Сасуке потъна в спомени за майка си,как тя всеодайно се грижише за него и брат му,давайки всичко от себе си като ги обгръщаше с много любов и топлина до сетния си час.
Сълза се плъзна по лицето на черноокото момче,той захвърли снимката на една страна,като даде воля на надигащия се гнав превзел тялото и съзнанието му.

Час по късно,той се успокои.Достатъчно отлагаше търсенето на Итачи и достатъчно се задържа в Коноха,трябваше да замине още тази вечер,но преди това щеше да се сбогува със Сасура.
"Ще отмъстя за това което ми причини ИТАЧИИИИИИИИИ" - изрева Сасуке.

Последна промяна InuYasha_F на Пет Яну 25, 2008 10:39 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 7:28 am 
Аватар

все по-интересно става

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 8:30 am 

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: СЛАДКО СЛАДКО СЛАДКОООООООООО :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: Но ако този Сасуке напусне Коноха нз кво ще го направя :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: главата е супер!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 10:00 am 
Аватар

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: СЛАДКО СЛАДКО СЛАДКОООООООООО :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: Но ако този Сасуке напусне Коноха нз кво ще го направя :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: главата е супер!!!

Същото x1000~

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 17 [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]