Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 17 [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 3:53 pm 
Аватар

преберам се и хооооооооп голама изненада 3 цели 3 главиии :crazy2: :crazy2: :crazy2: лелле ама те са страхооотни великолепнииии супер сииииииииииииииии :dancing: :dancing:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 5:17 pm 
Аватар

Време и аз да драсна 1 мнение ;). До сега се въздържах защото нямаше какво да се каже. За всички е ясно - имаш талант .А фика е супер .

InuYasha_F написа:

ХАХАХАХ не знам да ви кажа сестра ми ми каза че ако убия един от геройте ще ме линчуват :lol: за тва мисля още по края...тва е само идея,няма да издавам какво ще се случи,при положение че и аз не знам какво ще измисля :shock: :shock: :shock:

Kill Sasuke :chair: ... Нищо лично {как ли пък не - всичко на тоя свят е личнo}

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 8:50 pm 
Аватар

о6те колко глави смята6 да напи6а6 :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:04 pm 
Аватар

Много са яки ^^ занимаваха ме в часа по биология (неможах да ги прочета тука и си ги качих на телефончето да ги чета в даскало) просто незнам как не викнах по едно време :D Много са яки ^^ ама 3 глави за един ден :shock: предупреждавай за такива феномени

Set Me^^
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:17 pm 

gmg написа:
Време и аз да драсна 1 мнение ;). До сега се въздържах защото нямаше какво да се каже. За всички е ясно - имаш талант .А фика е супер .

InuYasha_F написа:

ХАХАХАХ не знам да ви кажа сестра ми ми каза че ако убия един от геройте ще ме линчуват :lol: за тва мисля още по края...тва е само идея,няма да издавам какво ще се случи,при положение че и аз не знам какво ще измисля :shock: :shock: :shock:

не мога да разбера каква е тази омраза към този сладур Сасуке

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:38 pm 

ъм днес ще има ли нова глава :oops: :oops: :oops: :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:40 pm 
Аватар

uchiha_sakura_chan написа:

:o
Саске и сладур :o ?!? Не ми харесва как действа. А и автора на мангата нещо много го фаворизира ... направил го е супер як вече {разби бишия отбор без да активира печата, да не говорим че даже изкараха че е по страшен от лисицата } . Но най вече не ми харесва защото избяга и остави приятелите си - винаги е лесно да избягаш , трудното е да останеш и да се бориш

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:47 pm 

gmg написа:
uchiha_sakura_chan написа:

:o
Саске и сладур :o ?!? Не ми харесва как действа. А и автора на мангата нещо много го фаворизира ... направил го е супер як вече {разби бишия отбор без да активира печата, да не говорим че даже изкараха че е по страшен от лисицата } . Но най вече не ми харесва защото избяга и остави приятелите си - винаги е лесно да избягаш , трудното е да останеш и да се бориш

е да може да е направил някой грешки ама иначе съм сигурна че и в анимето и в фика тий ще се потдаде и ще излее чуствата си и найстина в шипудена си е готин :lol: :oops: :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:47 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

gmg написа:

InuYasha_F написа:

А да, в фик сасусаку утрепват Саске..... е тва вече ще е гадно при положение, че досега фика е страхотен... Inuyasha_f карай го както ти дойде, досега си се справила страхотно!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:52 pm 
Аватар

Много са интересни новите глави, не се съмнявай в себе си, ето всички ги харесваме и чакаме следващата :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:55 pm 
Аватар

KISSSY написа:
А да, в фик сасусаку утрепват Саске..... е тва вече ще е гадно при положение, че досега фика е страхотен... Inuyasha_f карай го както ти дойде, досега си се справила страхотно!!!

Защо 1 от най хубавите фикове които съм чел {беше Нару/Хина} завърши горе долу така ... Той отива на дълга мисия , а тя през това време разбира че е бременна ... Това е последното нещо което Наруто чува {идеята е че акатски му взимат лисицата а отряда с които е бил не успява да го спаси }.
Не ми беше любимия завършек {да не кажа че имах желание да убия автора} , но беше доста силен фик с силни емоции

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:04 pm 
Аватар

Леле 3 глави и естествено много, много хубави. :dancing: :dancing: Просто нямам думи :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:15 pm 
Аватар

:lol: За главите не знам колко ще са,като почнах да го пиша имах на идея да е доста късичак,но май ще излезе по дълаг от очакванията ми.

За Сасуке в мангата,съгласна съм че са го направли свръх мощен :lol: ,ама и много мъжествено са го нарисували.
Друтого което ме възмущава е че имам някакво странно чувство че Сасуке няма да се върне в Коноха с Нарто и Сакура,а май ще си предпочете гората (и ще остане с оная ку*ка Карин).
А и гледам че нещо започват да прехвърчяат искри между Сакура и Наруто :? или си въобразявам нещо :lol:

А за новата Глава нямам си и идея кога ще я пусна.
Исках да е нещо по различно защото в повечето фикове Сакура се е бременна...и някакви такива,старая се да не се повтарям при другите фикове,защото става банално :?
Да се надяваме че скоро ще пусна и другата глава :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 11:02 am 

InuYasha_F написа:
Друтого което ме възмущава е че имам някакво странно чувство че Сасуке няма да се върне в Коноха с Нарто и Сакура,а май ще си предпочете гората (и ще остане с оная ку*ка Карин).

да го направи и аз ще го намразя
:evil: :evil: :evil: :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 12:44 pm 
Аватар

В самото начало съм,но ми е достатъчно да кажа,че ми е по-интересно да чета това от колкото да гледам самото аниме :D Браво!! Имаш талант...пробвай да се реализираш в писането....

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 17 [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]