|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Skull Man (пролет 2007) Публикувано на: Вто Май 22, 2007 11:16 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
__________________ Заглавие: Skull Man / スカルマン Жанр: Екшън Тип: Телевизионно (Fuji TV) Епизоди: 13 Старт: 29.04.2007 Продукция: BONES, Geneon Адрес: http://www.skullman.jp/ Инфо: http://anidb.info/a4925 OP: "Hikari no Machi" - TOKIO ED: "Ashita wa Ashita no Kimi ga Umareru - Chocolove from AKB48
За сега - историята се развива около папараци, който отива да търси възродилата се легенда за skullman в оказалото се негово родно градче, в което цари странен и стриктен режим. Малко тоталитарна обстановка на пръв поглед. Към него се присламчва някакво момиче-папараци, която изглежда има някаква връзка с него. Освен тях 2мата, в градчето пристига и един странен чичка, който определено не е случаен и пътищата им има отново да се пресичат. И така - на 4ти епизод сме в търсене на SkullMan, жестокият убиец, появил се в градчето... А иначе.... The SkullMan е манга на Шотано Ишиномори( !), създадено още 1970та година. Това е бил от първите комикси, в които се срещаме с антигерой. - тоест тук добрият не е по-малко лош от лошият. На SkullMan не му пречи да избива невинни в търсене на своето отмъщение. Или поне така е в оригиналната история, която гаранция не е нарушена. Като събереш bones, geneon ent. & fuji, може да се очаква много наистина. Сайта е на ниво, историята е добра, но нямам точно мнение за нея. Всъщност действието ми е твърде бавно за 13 епизодно аниме.... е ще видим де. Темата я пускам предимно заради тоя скрийншот от 4ти еп - просто ме разби тая физьономия Връзки (Аниме)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 09, 2008 12:53 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Ихааа! Много приятно ме изненада. Страхотно добре беше разказана историята и героите бяха много готини. Само ми се искаше да ги няма тия чудовища и киборги и глупости :/ А края направо ме остави Абсолютен кеф беше да изгледам аниме, което успява да избегне огромно количество от клишетата. Определено успя да измие срама от darker than black.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 09, 2008 4:12 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Safiir написа: Ихааа! Много приятно ме изненада. Страхотно добре беше разказана историята и героите бяха много готини. Само ми се искаше да ги няма тия чудовища и киборги и глупости :/ А края направо ме остави Абсолютен кеф беше да изгледам аниме, което успява да избегне огромно количество от клишетата. Определено успя да измие срама от darker than black.
Напълно подкрепям. (лично мнение) Историята е "стегната" и "върви като по вода" (уж само започва с търсенето на сензация), няма нито един скучен епизод (!), много добър край. А онова за monster-ите, вярно, че са малко чудни, но замисълът е интересен.
Няма случайни герои и всеки (почти, може би, иначе звучи пресилено^^; ) заема някакво място във "въртележката".
Артът е добър и е запазен този на мангата от 1970 , което ме прави кандидат да я прочета (ако я намеря , има нещо из mangaupdates ).
Aко някой иска повече инфо около историята на Skull man ето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 11:38 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Много готино аниме.Особено запленен съм от образа на Skull Man от одавна не бях гледал нещо толкова добро (като образ на герой говоря) като се почне от външен вид,история,идеали,че дори и глас ако искате и се стигне до последната гънка на тъмния му шлифер този герой направо ми пълни душата.Появите му са на принципа точно толкова колкото да ти стигне и толкова колкото да не се пренаситиш и да искаш още.Винаги го очаквам да се мерне някъде и когато това стане и видя някой адски грациозен скок или как му присветват червените очи и направо откачам!
Просто един енигматичен образ,не човек ами образ.Адски много ми допадна.Като някаква градска легенда,призрака от операта все едно.Много готино!
Всичко беше на 6, само края не го разбрах много много...
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|