|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 5:17 pm |
 |
gmg |
|
 |
Регистриран на: Нед Дек 09, 2007 11:47 am Мнения: 60 Местоположение: София
|
Време и аз да драсна 1 мнение  . До сега се въздържах защото нямаше какво да се каже. За всички е ясно - имаш талант .А фика е супер .
InuYasha_F написа:
Kill Sasuke  ... Нищо лично {как ли пък не - всичко на тоя свят е личнo}
_________________ всеки иска да има приятели, но никoй не иска да бъде такъв
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:17 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
gmg написа: Време и аз да драсна 1 мнение  . До сега се въздържах защото нямаше какво да се каже. За всички е ясно - имаш талант .А фика е супер . InuYasha_F написа: Kill Sasuke  ... Нищо лично {как ли пък не - всичко на тоя свят е личнo}
не мога да разбера каква е тази омраза към този сладур Сасуке
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:38 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
ъм днес ще има ли нова глава  ops:  ops:  ops:  ops:
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:40 pm |
 |
gmg |
|
 |
|
uchiha_sakura_chan написа: не мога да разбера каква е тази омраза към този сладур Сасуке
Саске и сладур  ?!? Не ми харесва как действа. А и автора на мангата нещо много го фаворизира ... направил го е супер як вече {разби бишия отбор без да активира печата, да не говорим че даже изкараха че е по страшен от лисицата } . Но най вече не ми харесва защото избяга и остави приятелите си - винаги е лесно да избягаш , трудното е да останеш и да се бориш
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:47 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
gmg написа: uchiha_sakura_chan написа: не мога да разбера каква е тази омраза към този сладур Сасуке Саске и сладур  ?!? Не ми харесва как действа. А и автора на мангата нещо много го фаворизира ... направил го е супер як вече {разби бишия отбор без да активира печата, да не говорим че даже изкараха че е по страшен от лисицата } . Но най вече не ми харесва защото избяга и остави приятелите си - винаги е лесно да избягаш , трудното е да останеш и да се бориш
е да може да е направил някой грешки ама иначе съм сигурна че и в анимето и в фика тий ще се потдаде и ще излее чуствата си и найстина в шипудена си е готин  ops:  ops:
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:47 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
gmg написа: Време и аз да драсна 1 мнение  . До сега се въздържах защото нямаше какво да се каже. За всички е ясно - имаш талант .А фика е супер . InuYasha_F написа: Kill Sasuke  ... Нищо лично {как ли пък не - всичко на тоя свят е личнo}
А да, в фик сасусаку утрепват Саске..... е тва вече ще е гадно при положение, че досега фика е страхотен... Inuyasha_f карай го както ти дойде, досега си се справила страхотно!!!
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:55 pm |
 |
gmg |
|
 |
|
KISSSY написа: А да, в фик сасусаку утрепват Саске..... е тва вече ще е гадно при положение, че досега фика е страхотен... Inuyasha_f карай го както ти дойде, досега си се справила страхотно!!!
Защо 1 от най хубавите фикове които съм чел {беше Нару/Хина} завърши горе долу така ... Той отива на дълга мисия , а тя през това време разбира че е бременна ... Това е последното нещо което Наруто чува {идеята е че акатски му взимат лисицата а отряда с които е бил не успява да го спаси }.
Не ми беше любимия завършек {да не кажа че имах желание да убия автора} , но беше доста силен фик с силни емоции
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 11:15 pm |
 |
InuYasha_F |
|
 |
|
 За главите не знам колко ще са,като почнах да го пиша имах на идея да е доста късичак,но май ще излезе по дълаг от очакванията ми.
За Сасуке в мангата,съгласна съм че са го направли свръх мощен  ,ама и много мъжествено са го нарисували.
Друтого което ме възмущава е че имам някакво странно чувство че Сасуке няма да се върне в Коноха с Нарто и Сакура,а май ще си предпочете гората ( и ще остане с оная ку*ка Карин).
А и гледам че нещо започват да прехвърчяат искри между Сакура и Наруто  или си въобразявам нещо
А за новата Глава нямам си и идея кога ще я пусна.
Исках да е нещо по различно защото в повечето фикове Сакура се е бременна...и някакви такива,старая се да не се повтарям при другите фикове,защото става банално
Да се надяваме че скоро ще пусна и другата глава
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 12:44 pm |
 |
mashimaro |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 12:38 pm Мнения: 140 Местоположение: Kumamoto/Japan
|
В самото начало съм,но ми е достатъчно да кажа,че ми е по-интересно да чета това от колкото да гледам самото аниме  Браво!! Имаш талант...пробвай да се реализираш в писането....
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|