Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 7 [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 1:36 am 
Аватар

Анимето е много яко и оригинално.Никаде другаде не съм виждал момиче гений,което прави експерименти.:shock: Интересно какво ли ще стане тези триъгълници.Жалко,че Hoshino ще се мести :?,но според мен краините двоики ще са:
Hoshino-Kouchi
Futami-Aihara
Mao-Kai
и Romeo и Juliet :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 1:42 am 
Аватар
Цар Алко

Никой не е казал, че Хошино ще се мести, засега са само догадки, но определено мисля, че тя не е подходящата за Койчи. Пича е далеч по-освободен когато е до Мао-нее. Просто когато човек харесва някого, но се стеснява(уф тези мои пуберски години), има два варианта: да се промени тотално за миг или да се влюби във някой неподозиран човек, който го прави щастлив. За мен по-яките връзки стават от втория вариант. :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 9:43 am 
Аватар

Най-накрая ми се отвори възможност да догледам епизодите, излезли до момента.
За сега всичко върви много добре, не усещах кога минаваха 20те минути. Един от най-добрите романси за годината (които не бяха малко ...) с много интересни герои със своите различни истории и минало, немалко драма.
Mao като че ли започва да осъзнава какво чувства (това беше предвидимо още от първи-втори епизод, но зрителите нямат думата), явно ще има доста разочаровани от развоя на събитията, няколко сърца ще са broken, но така е в драмите, нали?
И на мен повече ми харесва вторият вариант на spiralkinda, разбира се, и точно така се получава истинска история :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2008 9:28 pm 
Аватар
Цар Алко

Мммтакаа излезе и 13ти епизод, нашето Койчи се напъна и даде обещание, което май няма да успее да го подържа продължително време. Просто връзки от разстояние не стават...обаче като видя устните на Хошино и се сети за целувката на Мао-нее и май нататък ще се развиват така работите. Обаче Мао и тя колкото да мисли за уж "малкото си братче" явно скоро ще става girlfriend-ка на Кай. Интересни сблъсъци се очертават. При другия "поток" от влюбени пък е точно обратните конфликти ще ги има - 2 момичета в борба за едно момче. Round 1 , FIGHT! :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2008 10:25 pm 
Аватар

Уаай~ познах за трансфера ^^ (или беше твърде очевидно)
Аз викам Койчи да се позанимава с Хошино докато си тръгне и това да им бъде. После да се занимава с Мао-нее :Р
Кай обаче какво ще го правим, оказа се по-настоятелен. Започна и да се държи добре, има и хубави идеи и... няма намерение да се мести в друг град. /в такъв момент инцидентите оправят всеки проблем.
Сакино и тя продължава да се надява. Изобщо тука няма ли една двойка, която да не е.. тройка?
Та 24 епизода ли ще е това? Не мога да си представя какво ще проточват още цели 11 епизода. Освен ако не искат да пробват всички възможни двойки.

Заглавие: kim kiss
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 12:25 am 

Оле как може главния герой да каже 4е ша бъде с тъс червенокоска аре не е няква лоша ама тъс приятелка от детстовото му е супер.Мноо по добре е ако бъде с нея,пък тя избра с оня набитата мечка.Кажете че ша има още епизоди и кога и къде ша ги слагат,и дано се саберат Койчи и неговата фр.Иначе е спр анимето :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 11:21 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Очевидно или не - ти първа го позна, тъй че печелиш точка :Р

Обачееееее с тва обещание зад гърба му са кво ше прай тоя пич? Щото тя мацката си тръгва. Ае- ок, може и да вземат да се душат вечерно време с Мао, ма обещанието си е обещание, жал ми е за Хошино са, малко или много....
Мао й става се по-гадно от тия случки.. а пък самия Коичи като го гледам взе да забравя за Мао покрай висенето с Хошино..
Би било най-добре да си останат тия двойки в момента, ама неа стане нали xD
Хошино + Коичи и Мао + Кай ... ама трябва да се разменят, а...
Футами - ъъм... тя е най-готината в тва анимее~e♥ xD Ама и спортистката е такова готино цундере.... my fanboish soul has split...

Haruka-cchi написа:
тройка?

YESS, sounds nice... :> Съгласих се!
Но не трябва да забравяме и богаташката и нейния непознат и ония готин-пич с камерата... искам вече 2ри сезон и да имат време сичките да се умешат и да си изберат свободно :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 2:56 pm 
Аватар
Цар Алко

Доста тъпо и се получи на Mao-nee накрая, но репетициите ще ги сближат още повече :lol: . Жалко, че първо ще пристане на Kai, като гледам превюто на следващия епизод още развитие ще има и при другия тръгълник :lol: . Взеха love сторитата да се задълбаваат :oops: накрая искам женски бой па! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 3:26 pm 

Мао си взе студения душ :) :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:40 pm 
Аватар

т.т ... трябваше да завършат епизода с Negai Hoshi :Р
Това беше от интересните епизоди /че как при наличието на онова/.
Аферата Айхара-наивният продължава да се влачи, но странно как допреди 1 епизод той е единственият получил това, което иска /кису десу/. Но от следващия епизод Сакино ще вземе мерки и предполагам... ще се потъне в любовно самоизтезание до последния епизод :Р /не, че и мислим злото... мне/.
Развитието на отношенията покрай Кай се стабилизираха, той и Мао вече се държат като зрели любовници XD ... но защо ли му трябваше на Коичи да се разболее...
Коичи и Хошино са много сладки заедно ^^ ... в този епизод се проллича на няколко пъти /в кой ли епизод нямаше такива моменти lqlq/.След първия опит за кису, изпаднах в отчаяние... та това бяха 14 епизода -_-", а вторият опит вече изби всякакви съмнения за гласът ми за AsAA :Р
Последната сцена с Мао си беше класика :?, няма как първата целувка да не бъде забелязана от някого, но триъгълник няма да има пък :Р.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:49 pm 
Аватар
Цар Алко

Не забравяй, че имат 2 сцени с целувки Койчи и Mao :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 12:21 pm 
Аватар

SayanMk написа:
... искам вече 2ри сезон и да имат време сичките да се умешат и да си изберат свободно :>

Аха, така като ги гледам, точно това имат намерение да направят.
Мао-нее просто.. във всеки епизод си сменям мнението за това дали вече е преглътнала Койчи и е решила да обърне внимание на Кай или само си изграе с горкото момче. Сега и концерта му ще изтърве гадината. И то само заради някаква си лигава сценка, която е видяла ~.~ Ама как мога да стане толкова стандартно това, направо бие сапунките.
Хошино прояви решителност, о какъв напредък О.о Ама разбираниемо, бърза момичето. Странно, но и симпатизирах за малко когато и слушах мислите на плажа. Но само тогава, иначе не я харесвам кой знае колко.
Футами-чан ftw. Не знаете какво усилие й представлява на момичето да изпитва нещо, не трябва чувствата й да отиват на вятъра. В следващия еп ще има лекция от Сакино на тема "ама ти наистина ли обичаш Айхара и ако не си сериозно, го остави" Е само едно не мога да разбера- какво са му харесали на Айхара :mm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 9:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ма верно бе, да му се..., не фане да намине към тоя свят по цяяял ден шси експериментираме♥ ^^^
Следващия епизод го виждам катоо.. Мао осъзнава чувствата си към Коичи, но той е зает, прави му някъв типично-женски намек и изтърчава в обятията на Кай да отреве и да се утешава...
А за другата тройка съм съгласен, че ще има женски бой и въобщеееее... ред сълзи ред сополи ше е следващия еп <o<"
Има и други в тоя свят бе деа, вдигнете глави..
Иначе, Хошино и аз й симпатизирах като бяха на плажа, ма може би не толкова заради мислите :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 1:05 pm 
Аватар
Цар Алко

Тц тц, лошо се разминаха Мао и Койчи, обаче нашето момче как набързо отряза Хошино на срещата за да се прибере у дома при кака си, ама тя пък хукна при онзи бастун да дири целувки и милувки, очаквано. Футами пък си е чист пън. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 2:45 pm 

spiralkinda написа:
Футами пък си е чист пън. :lol:

x2

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 7 [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]