Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:09 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
И момичетата ли да се бият, за да ги уважават О.о
при вас е по кофти :[

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:21 pm 

lameraa написа:
ми сигорно е второ ама по добре така отколкото да ги оставя6 да си прават каквото искат мн мразя такива дето се мислят за велики

Значи мразиш себе си?

Аз никога не се отварям на никой, освен ако не ме издразнят с нещо. Нека се правят на велики, нека се мислят за най-добрите в света, не ми пука. Имам приятели, които ми станаха такива приемайки всичките ми недостатъци, които аз им показах. От време на време се ебават с мен, аз се ебавам с тях, те се ебават помежду си, вършим глупости, забавляваме се заедно... До колко мога да им се доверя не съм сигурен и аз, но определено те са ми по-приятели от колкото твоите. Каква е голямата разлика? Мен ако някой тръгне да ме бие, особено ако са повече и аз губя, те ми помагат, докато твоите биха стояли и гледали дори и ти да губиш. Те не те приемат такъв какъвто си отвътре. Те виждат как изглеждаш, виждат как не харесваш хората и решават, че не искат да са против теб, за да не са на мястото на тези, които ти биеш...

Момичетата няма смисъл да се бият(всъщност и за момчетата няма, но както и да е). Те могат да се докажат, че са повече от другите момичета с държанието си. Няма смисъл да деградират и да разчитат на тупаниците и животинските си инстинкти като някои мъже, които са развили комплекс и това им е единствената надежда, за да докажат, че са над другите... Има го и това, че по един начин се възприема от хората едно красиво момиче и по съвсем друг - едно не толкова красиво... И аз съм така, няма смисъл да се лъжа. Много повече би ми харесало красиво момиче, от колкото едно, да си го кажем, грозно. It's just the way it is, for everyone ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:34 pm 
Аватар

сигорно не сам се изразил правилно бия се само когато някои се зака4а с мене за ебавки и такива не6та няма да трагна да се бия а с приятел наи малко да трагна да се бия за мен приятелите са наи важното не6то след семейството мн си уважавам приятелите :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:53 pm 
Аватар

Logrus написа:

Изображение
totally loved teh song, sanku big time!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 11:13 pm 
Аватар

зна4и аз като по малак млетех си4ки наред кои ма дразни !!! А сега проумях 4е по хубажо някои да го малтретираш психи4ески да скапеш ума и нержите му да го прежарнеш ж разжалина и да го сасипеш по такаж на4ин 4е да не мозе да те обжини пред родители у4ители секжи подобни много рядко же4е се бия!!! за жсеки които е протиж малтретирането имам една мадрост по която аз зижея: "Онлъ тхе веак суффер,тхе стронг ендуре!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 11:33 pm 
Аватар

kuretza3 написа:
zna4i az kato po malak mleteh si4ki nared koi ma drazni !!! A sega proumqh 4e po hubavo nqkoi da go maltretirash psihi4eski da skapesh uma i nervite mu da go prevarnesh v razvalina i da go sasipesh po takav na4in 4e da ne moze da te obvini pred roditeli u4iteli sekvi podobni mnogo rqdko ve4e se biq!!! za vseki koito e protiv maltretiraneto imam edna madrost po koqto az ziveq: "Only the weak suffer,the strong endure!!!

you're sick dude ходи си прегледай главата че нямаш оправия по начина по който мислиш

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 11:57 pm 
Аватар

Бе тази тема още ли е жива :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 12:21 am 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Подкрепям напълно инициятивата :!: Бил съм свидетел на малтретиране в училище около мен, а и съм бил потърпевш като малък...
Проблема с децата, които биват малтретирани, е че ги е страх да си признаят (от срам или от страх...) и така нещата се задълбочават, до един момент, в който се получават всякакви психически травми, които жестоко се отразяват когато малтретирани деца пораснат...
В мойто даскало инициативата бе представена, като сложиха плакати на известните личности, които участват. За пример давам това, че през първите няколко седмици след като сложиха плакатите никой не знаеше за какво са те... Кво да си говорим ебати... Явно някой иска да направи нещо добро и да помогне, но защо в БГ винаги нещата се правят, така че само да личи, че има нещо...
За мен тази инициатива трябва в определени часове (например ЧКР, който е напълно неизползваем) да се разглежда и обсъжда, а и не само с учениците, а и с родителите... Но когато хората, които трябва да свършат тази работа, чуят колко неща трябва да направят се отказват, кой от непукизъм, кой от мързел... Но накрая нещата остават същите...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 7:51 pm 
Аватар

lameraa написа:
Kudrokoska написа:
И момичетата ли да се бият, за да ги уважават О.о
при вас е по кофти :[

Аве сякаш незнаете какви тъпи пачи има ... :? ( или незнаете ... :roll: )
Миналата година помня две такива си организираха масов бой в двора на едно даскало и аз отидох да гледам нали да видим какво ще стане ... :o и какво стана - полицията дойде. Но преди това се понатупаха двете.
Някоя ако ми се репчи - добре, да си говори там, запукало ми е... Ама ако тръгне да ми скача на бой много ясно, че няма да стоя. Пък и аз като се ядосам наистина не мисля много. Добре, че по-рядко ми се случва...
И все пак по-добре е да се избягва насилието, защото има неприятни последствия. :drop:
Самоубийството не го приемам при никакви обстоятелства. Не смятам, че е правилно. Как така ще решиш в един момент, че те е застигнало най-лошото и вече трябва да се мре? Трябва да се бориш докрай :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 1:58 am 
Аватар

lameraa написа:
...за техникума ве4е си знаех какво да правя и така от на4алото набих най голямия газар в класа и сега си4ки ме уважават и сас си4ки сам френд така се прави бии за да те уважават !!!!! (не се бия без при4ина)

:lol: Представям си го.
- Деца, имате нов съученик, той ще дойде всеки мом...
- Дааааггх!!! - се хвърляш ти изневиделица върху най-коравия тип и го смилаш от бой. И те показват как си застанал върху гада победоносно докато всички те боготворят и ти се кланят. :ave:
Ама съм съгласен иначе. Няма тупаник, няма уважение. Ама аз не налитам на бой за да не вземе да стане както беше казал Ulfr - 1 VS 15.
Аз помня в първи клас имах малък инцидент. В едно междучасие на двора двама пе*ала ме хванаха докато трети ме бие. Не ме попиляха, но за мое щастие майката на един съученик беше наблизо. Госпожата разбра какво е станало и отмъсти за мен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 11:44 pm 
Аватар

kuretza3 написа:
зна4и аз като по малак млетех си4ки наред кои ма дразни !!! А сега проумях 4е по хубажо някои да го малтретираш психи4ески да скапеш ума и нержите му да го прежарнеш ж разжалина и да го сасипеш по такаж на4ин 4е да не мозе да те обжини пред родители у4ители секжи подобни много рядко же4е се бия!!! за жсеки които е протиж малтретирането имам една мадрост по която аз зижея: "Онлъ тхе веак суффер,тхе стронг ендуре!!!

:shock: :shock: :shock: Кажи, че това беше ебавка, моля те.(Макар че доста неподходяща точно в тая тема)

А иначе по темата, поткрепям кампанията, но така и не забелязах дори плакати да слагат в мойто даскало. А представям си дали изобщо правят нещо повече от плакати и реклама по тв-то.
И бтв защо темата против насилието в училище се превърна в тема кой колко хора е набил и колко е горд от себе си?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 11:50 pm 

Hasegawa Kumiko-chan написа:
И бтв защо темата против насилието в училище се превърна в тема кой колко хора е набил и колко е горд от себе си?

Защото никой не взима наистина насериозно въпроса, особено защото е в този форум. Няма смисъл тук да кажеш "аз подкрепям". Няма. Няма смисъл да си сложиш лентичка. Насилието в училищата не може да бъде спряно освен ако ценностната система на всички деца не бъде изградена наново от основите. Не бъдете идеалисти в случая, бъдете реалисти, нещо като това е невъзможно ;)

Последна промяна ShApEsHiFt3r на Вто Яну 22, 2008 3:55 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 11:57 pm 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
Насилието в училищата не може да бъде спряно освен ако ценностната система на всички деца не бъде изградена наново от основите.

now you're thinking with your ass..........c'mon that's aint gonna happen and that's that!
сорка за грубоста но тва за ценностната система на децата просто няма как да стане.Аз като ги гледам тия малките и като ги сравня със себе си когато бях на тяхната възраст......ами наблюдава се една меко казано деградация(ако мога така да се изразя)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 12:21 am 
Аватар

Което ми напомни един ден като се прибирах от даскало и минах покрай едно друго училище (просто от там си минавам принципно) и гледам събрали се 10 деца и си подхвърлят обувката на едно друго малко момче (някъде 3-4 клас бяха децата). И им казах веднага да му я върнат. Отговора беше че те само си играели и дори и момчето да беше казало че само си играят, едва ли на него му беше чак толкова забавно като изглеждаше все едно ще се разреве всеки момент. После им изчетох една дълга лекция за човешките взаимоотношения, а те ми теглиха една майна и се разделихме поживо поздраво. Да... не че имаше нещо общо де, ама все пак да се изфукам за приноса ми в борбата с насилието в училище.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 12:47 am 
Аватар

на мен по-интересна ми стана реакцията на слушащите лекцията ти кахахахахаххахах :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]