Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 15 [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 11, 2007 12:14 pm 
Аватар

-Наруто?Нарутоо?....НАРУТООО~ ГЛУПАК ТАКЪВ КЪДЕ СИ!?-започна да крещи Сакура пред вратата на апартамета на Наруто.Беше викала около 5 мин а него го нямаша никакъв на вратата при положени,че чуваше как тропа насам натам като бизон!
-Да,Сакура-сан!Извинявай,че не ти отворих по-рано но обядвах рамен а за това трябва да освободиш мислите си...
-НАРУТО МЛЪКНИ!!!-Сакура влезе без покана,хората бяха излядли в коридора за да видят каква е причината за тази врява.
-Каде са другите хора само аз ли сам тук или още не са пристигнали?
Нруто се оглледа и затвори вратата като заключи и избута Сакура към вратат към спалнята която беше затворена.
-Не,вече са тук!-Наруто товори вратата и отвътре се чу силно музика,тракането на чиний и чаши.Някой свиреше наживо.По-скоро всичко приличаше на панайр отколкото на купон...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 6:49 pm 
Аватар

Доообрее нека и аз да се пробвам,само не ме съдете ако не вии харесаа(нямам особенно добро дар слово :lol: ) И така :

„Наруто,какво е това?!Мислех,че сме на купон,а не в зологическата градина!”-каза Сакура оглеждайки хората,който бяха на купона.Лий очевидно пиян танцуваше с ТенТен.Тя от своя страна крещеше на Нежи за помощ.Ино се увърташе около Сай(което беше пълна загадка за Сакура),Киба се опитваше да свали Акамару от масата и т.н.

„Аа,Сакура-чан не бъди толкова намусена!”

БАМ!

„Ааааааа,САКУРААААА-ЧАААААН!”-изплака Наруто.

„Ох,мисля да се пребирам.”-отегчено каза Сакура след още два загубени часа.
След като си каза чао със всички които бяха в състояние да говорят и в случая на Лий да седят прави,Сакура излезе от апартамента на Наруто и завървя тихо по улицата към дома си.

Задълбочена в мисли,тя се блъсна в някой.

„Извин..Сасуке-кън?”-каза шокирана Сакура.”Защо не си в леглото?Би трябвало да си почиваш!Хайде ела ще те заведа до вас.”

Без да чака отговора му,Сакура го хвана за ръката и го помъкна към апартамента му.През целия път Сасуке я гледаше и това чувство ставаше все по-голямо,но той реши да го игнорира за момента.Щом пристигнаха,кунойчито отвори врата,без да пуска ръката му.За приблизително 5 минути те се гледаха втренчено един вдруг без да пускат ръката на другия.Когато Сакура осъзна в каква позиция бяха се изчерви леко и каза:

„Ано..Сасуке-кън?”

„Хн?”

„Няма ли да е по-добре да влезем?”

„Аа.”

Пускайки се,двамата влязоха в апартамента.

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 7:28 pm 
Аватар

Стаята не бе от най-красивите и модните,но не беше и грозна...може би от онези стай,който винаги са чисти,но никой не забелязва.Всичко беше подредено,всякаш някоя лелка бе подреждала всичко по азбучен ред.Сакура се учуди колко чисто и подредено е за момчешко квартира.
-Уоу,Саске-кун имаш хубав дом!
-Мм,да...ако искаш седни за малко...-и Саске се обарна и й даде стол,беше сложен до прозореца.Сакура бе напрегната,но все пак нямаше за какв,познаваше Саске и знаеше ,че няма да направи нищо освен да пази тишина,както винаги.
-Ами...Аз да ставам,че стана късно...да,по-добре да ставам.Благодаря Сас..!!!-Сакура усети как я хващат и я тръшкат на стола,беше доста болезнено и ако не знаеше,че е Саске със сигурност би натупала гадният тъпак ,който и причинява това.

вие сте :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 10:13 pm 
Аватар

Тя усети нещо топло на устните си и отвори очи в шок да види какво става.Сасуке се беше протегнал и бе опрял устните си върху нейните.След секунда той се отдръпна и я погледна.
-Сас-у-ке... - промълви Сакура и го погледна в очите. - З-защо беше това?
Истината беше,че въпреки чувствата си Сакура никога небе очаквала той да я целуне.
Сасуке я погледна и отговори с безизразната си физиономия
-Исках да видя какъв вкус имаш.

Your turn~desu

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 3:20 pm 
Аватар

Сакура внезапно се събуди и усети как капки пот избиват по челото й,бузите й бяха порозовели.Погледна часовника,показваше 5:30,навън зората беше вече порозовяла,а ноща се дигаше.
-Как...во...-все още се чудеше на себе си тя,когато чу,че на вратата се чука със сила.
-Даааааааааааа,кой е?-въпросът й бе одостоен с мъртвешка тишина.
-КОЙ ЕЕЕЕЕЕЕЕ?!-вече се бе ядосала и бе готова да се закълне ,че това е някаква тъпа шега,и че ще натупа така хубаво този който се изпречи на вратата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 11:24 pm 
Аватар

Охх това не знам как да го продължа някой да има идеи? :roll:

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 11:07 am 
Аватар

като за общ фик е супер :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 3:01 pm 
Аватар

Тя носеше къса розова нощница, ЛЕЕЕКО прозираща, а отдолу със сутиен и....................бельо, вие кво очаквахте :o Момичето стана от леглото и се запъти към вратата. Отвори я бавно и видя една голяма, хилеща се физиономия насреща й.
-Наруто! Какво правиш тук толкова рано?
-Ами аз ъъъъ такова, ами, ъъъъъъъъъх *въздишка*. Купонджиите от снощи...продължиха с пиенето. Бирата свърши и те нагънаха уискито от '72, а то едно уискиии...
-Какво и ти ли пи от него?
-Не че исках, а ме накараха, принудиха ме.
-И?
-Ами и то свърши и те почнаха да хълцат на пияно и нападаха по апартамента. Тен Тен беше много изморена и припадна, но Неджи я гушна и я заведе в спалнята ми. Оттогава не съм ги виждал. Всъщност уискито свърши по вина на Акамару. Той допи бутилката и подгони Ино, а тя се паникьоса и се заключи в гардероба. Лий взе цветята от вазата на кухненската маса и започна да ги ръфа като повтаряше "Меее, меее, аз съм козлееее! Меее, меее, вкусно цветчееее!" Киба тропаше по стената, после по главата си и казваше "Кухо тук, кухо и там! Ама че загадка!" Чоджи дояде пържолите на всички гости и постоянно уригаше. Сай изпи всички бутилки с безалкохолно и се състезаваше с Чоджи. Не стига това ами от блатото ги чули жабите и довтасаха и те. У нас стана цял квартет! На Темари й беше горещо и си вееше с ветрилото, а Шикамару се прозяваше, но така и не заспиваше. А Шино събра всички хлебарки от дома ми и започнаха да си разказват вицове. Въобще апартамента ми е за ремонт. На мен ми се приспа и си взех възглавница, но нямаше място, където да легна, затова дойдох при теб *прозяяяяяяяяяяяяяв*
Сакура остана без думи. След всичко това което Наруто каза, тя беше направо шокирана.
-Е, може ли да вляза - попита той.
-Да, добре, но само не вдигай шум, защото още ми се спи.
Наруто кимна и влезе у Сакура, но щом тя затвори вратата, той се просна на земята и така и заспа. Сакура завъртя очи, но и се изкиска. Тя се върна в леглото и отново заспа. Минути след това се чу тропане, може би в кухнята. Момичето отвори очи толкова бързо сякаш въобще не е заспивало, изръмжа и стана с намерението да фрасне Наруто по канчето. Все пак той обеща да пази тишина. Тя тръгна към кухнята и тъкмо щеше да кресне "НАРУТО!" когато видя една човешка фигура в гръб с бели шорти (не за спане де) и тъмносиня тениска със знака УЧИХА да ровичка в шкафа с чиниите и канчетата.
-Саске?
-Какво?
-Какво правиш в кухнята ми? Защо си станал от леглото си? Трябва да си почиваш.
Саске игнорира въпросите й и продължи да ровичка в шкафа, като оглушително тропаше.
-Кажи ми, Саске, какво търсиш?
-Трябва ми прах за пране.
-Пффффффффффф, хихихи, хахаха!
-Какво толкова смешно има?
-Той не е тук, а в банята. Там е коша за пране, там е и пералнята! Ела с мен, ще ти покажа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:43 pm 

Sakura Uchiha написа:
-Ами и то свърши и те почнаха да хълцат на пияно и нападаха по апартамента. Тен Тен беше много изморена и припадна, но Неджи я гушна и я заведе в спалнята ми. Оттогава не съм ги виждал. Всъщност уискито свърши по вина на Акамару. Той допи бутилката и подгони Ино, а тя се паникьоса и се заключи в гардероба. Лий взе цветята от вазата на кухненската маса и започна да ги ръфа като повтаряше "Меее, меее, аз съм козлееее! Меее, меее, вкусно цветчееее!" Киба тропаше по стената, после по главата си и казваше "Кухо тук, кухо и там! Ама че загадка!" Чоджи дояде пържолите на всички гости и постоянно уригаше. Сай изпи всички бутилки с безалкохолно и се състезаваше с Чоджи. Не стига това ами от блатото ги чули жабите и довтасаха и те. У нас стана цял квартет! На Темари й беше горещо и си вееше с ветрилото, а Шикамару се прозяваше, но така и не заспиваше. А Шино събра всички хлебарки от дома ми и започнаха да си разказват вицове.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: e ne tova be6e napravo STRAHOTNO

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:48 pm 

_haruno_sakura_ написа:
Охх това не знам как да го продължа някой да има идеи? :roll:

moje da prodaljish kato izmislish neshto kak da kaja...perverzno (lele neshto naposledak maj razvih perverziq)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 9:25 pm 
Аватар

...

Последна промяна Joy на Пон Окт 28, 2013 9:52 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 9:29 pm 
Аватар

Sakura Uchiha написа:
Лий взе цветята от вазата на кухненската маса и започна да ги ръфа като повтаряше "Меее, меее, аз съм козлееее! Меее, меее, вкусно цветчееее!"

това е бисера на века =)) =)) =)) =)) =)) =)) :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: =)) =)) :lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 10:57 pm 
Аватар

Кефите ме бе хора...Браво!!! :headbang: Супер сте! :) Аз ви подкрепям в тва писане!Жестооокооо ее!!! :watermelon: Ако нямате нищо против може и аз да се напъъъна така да измъдря нещо :balloon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 11:57 pm 
Аватар

Joy написа:
Имам една забелешка... Саске си е у тях, на неговото легло. Алукард описва как изглежда стаята му "не бе от най-красивите и модните,но не беше и грозна..." и така нататъка... После как тя внезапно се събужда и как Наруто чука на нейната врата... Защото той няма от къде да знае че тя е у Саске... И после... БУМ Саске е в кухнята й, търси прах за пране (=))) А тя го упътва към леглото че трябва да си почива О.о
Иначе ми беше супер забавно =))

ми сакура е сънувала всимко това ....абе всичко е в магията на мангата и бъллгарският език :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2008 12:12 am 
Аватар

...

Последна промяна Joy на Пон Окт 28, 2013 9:51 pm, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 15 [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]