|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 10:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 10:41 pm |
 |
InuYasha_F |
|
 |
|
Искам да се извиня предварително,за чакането.Надявам се да ви хареса,в тази глава има сцена която не е за под 18...Абе приятно четене
Глава 5: Неотолимо желание
"Саааакурааааа чааааан" - извика Наруто,като удряше на вратата и.След като не получи отговор,той реши да надзърне в стаята като се стараеше да не вдига шум,за негово удивление там някаше никой. "Сакура чаааан" - тихо промълви той. "Къде си?"
В стаята някаше никой,Наруто забеляза че част от вещите на Сакура липсват,той започна да изследва стаята,като едно от нещата и привлече вниманието му."Какво е това?" - каза въпросително Наруто. Той се наведе и вдигна нещото,което бе привлякло вниманието му. "Т-т-т-тооотова са би-и-и-икините на С-с-с-сакура-чан" - ехидна усмивка се появи на лицето на русокосото момче.Самата материя бе мека на допир.Без много да му мисли Наруто насочи белите на цвят бикини към лицето си,заравяйки се в тях сякаш са някакво спасение. "Ухаят на черешови листа" - каза той превъзбудено. Лека червенина се появи по бузите на Наруто.Изведнъж се сети за ноща,когато бе направил опит да я целуне,спомни си за розовите устни на Сакура,толкова много искаше да ги вкуси,как искаше да усети допира на кожата и с неговата.В онази нощ,тя излъчваше някакъв сексапил,който по рано той не беше забелязъл.Това го накара да се сети за разпиляната и коса,за нежното и лице,за финното тяло,което той икаше да усети.В онази нощ,той бе изпитал непознати чувства,премесени с възбуда,която не му даваше мира и до сега.Той постоя още малко,като даде воля на своите емоции и чувства. Беше затворил очи,за да си представи по добре картината от онази нощ. "Сакура" - каза той, и продължи да мечтае.
Не след дълго той се опомни,оставяйки всички приятни чувства на страна,започна да се чуди,защо Сакура я няма,и защо част от вещите и липсват. "Къде ли може да е ?" -каза си Наруто. Наруто поогледа още малко,като реши че Тсунаде или Какаши ще знаят нещо по този въпрос.
----------------------------------------------
"Раните не са опасни за живота и" -каза Сасуке."Но трябва да се промият и да се наложат билки" Полагайки много внимателно болното тяло на Сакура,той се загледа в бледото и лице,което изразяваше болката от причинените рани. Трябваше да съблече дрехите за да поразгледа нараняванията и да ги промие час по скоро преди да се инфектират,бе загубил достатъчно време докато се добере до потока,така че не трябваше да се бави нито минута повече.Взе един съд и се отправи към потока за да напълни вода.Сега оставяше само да промие раните и да ги наложи с някой билки,както и да ги превърже. Издърпа раницата на Сакура и започна да тършува за да намери подходящи материали за превръзка и промивка,натъкна се на аптечка и това видимо го зарадва,без много да се бави я отвори и взе нужните бинт и лекарства.
Бавно и внимателно,Сасуке започна да сваля връхната дреха на Сакура,като се стараеше да не и причинява излишна болка. Свали захабената дреха,като я хвърли настрани.Имаше още една блуза под връхната,червена на цвят със зашит на страни цип. "Това ще е по лесно за събличане" - помисли си той. Заемайки се със ципа,той не обръщаше внимание на гледката която започна де се разкрива пред очите му,превършил и с това,той бе оставил Сакура само по сатенено-розов курсаж,който описваше нежната женска гръд. Той стисна ядно зъби."Раната е по дълбока отколкото изглежда"- каза той. "Дори и да успея да я излекувам,не е гаранция че няма да и прави проблем и след това"
Започна да попива кръвта и да почиства раната едновременно.Беше много съсредоточен,след като привърши с нея,се зае с раната на кракът,който беше по леко наранен и нямаше опасност да се инфектира. Приключил с почистването и привързването на раните,Сасуке се надвеси над болнавата Сакура,като заогледа нежната и шия. "Само леко насисена е...Ще мине скоро...И въпреки това..." - не можеше да довърши,не искаше да гледа какви наранявания е получила след сблъсъка си с Итачи. "Това нищожество ще си плати за това което и стори" - изсъска Сасуке. ---------------------------------------------
"КАКВООО НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ Е САКУРА ЧААААН ?!" - викаше Наруто с известно отчаяние в гласът си. "Как така не знае никой?" "Натуро сигурен ли си че част от вещите и липсват?" - попита Какаши "Казах ви вече...ДА...СИГУРЕН СЪМ!!!"- каза Наруто,като видиму губеше търпение. "Интересно" - каза Какаши."Наруто,кога за последно видя Сакура?" "Амиии може би преди пет-шест дни"-каза русокосото момче. "А,направи ли ти впечатление да се е държала странно" - попита Тсунаде "Всъщност я питах за Сасуке,защото..." - Нарито бе прекъснат от Тсунаде "Кой Сасуке?...Наруто отговори" "А-а-аз без да искам подслушах разговора ви с Какаши - сенсей и чух всичко,но най интересното беше че вечерта когато Сакура се върна,в просъница спомена същото това име....Аз...Аз исках да я попитам дали го е видяла и...."
"НАРУТО КАКВО СИ НАПРАВИЛ?" - Тсунаде беше побесняла."Знаеш ли колко е опасен този тип и защо тя не ми е споменала за него?" "На мен ми каза че не познава такъв човек и..." - очите на Наруто се разшириха "ТЯ МЕ Е ИЗЛЪГАЛА" - Наруто не знаеше какво да направи,освен да се жалва."Може ли да съм толкова ГЛУПААААААААААВ!!!"
"Наруто,Какаши намерете Сай и се пригответе за тръгване,имате задачата да откриете Сакура,ако наистина е срещнала този Сасуке,най вероятно,ще се е отправила към гората да го търси.Наруто не знам какво си и казъл за Сасуке Учиха,но тя по вероятно се е разровила и е открила нещо" "От къде знаете,може просто да е отишла някъде....на почивка например ?" - каза Наруто.
"Знам, защото преди няколко дни,открих че някой е влизъл в офиса ми,още повече някои неща не бяха на мястото си,както и това..." - Тсунаде показа странен свитък на двамата мъже. "Това е ценна информация за рода Учиха,никой не знаеше къде е скрит,само човек който се интересува от такава информация би претърсил обстойно всяко място,а Сакура знаеше че тук се държат ценни книжа и предполагам се е досетила,че ако иска да разбере повече за този Сасуке,първо ще погледне тук,а в онази вечер когато усетих че има някой,свитъка се беше изтърколил на земята.Никой освен аз не знае къде бе скрит."
Истината беше че в бързината си Сакура не бе успяла да постави много добре свитъка на мястото му и той се изтъркулил. "Значи е възможно Сакура да е разбрала това което иска и да се е отправила да намери този човек?" - попита Наруто,като започна да му се прояснява цялата ситуация.
"Не губете повече време в празни приказки...Намерете Сай и формирайте екип Какаши...Пригответе се...Рано сутрин потегляте" - каза със строг глас Тсунаде.
--------------------------------------------------------
Сакура се пробуди от лека болка във рамото,опитваше се да стане но не можеше,чувстваше се много изтощена... "Не мърдай,стой неподвижна" Сакура чу познатия глас,като насочи погледа си към тъмната фигура. "Сасуке?" - попита Сакура с треперещ глас
Той не и отговори,но се доближи до нея,като сложи ръка на челото и. "Слава богу,нямаш температура" "И аз се радвам че си добре" - каза Сакура преди умората да вземе връх и тя да заспи дълбоко.
Сасуке постоя до нея,като се зачуди какво ли търси в гората сама.Явно нямаше да разбере точно сега,но и вече не го интересуваше.Тя беше тук при него,макар и ранена,тя го караше да се чувства много странно.
-------------------------------------------------------
Сакура се подобряваше със всеки изминал ден.Раните и заздравяваха и силите и се възвръщаха. Сасуке стоеше до нея през цялото време. Той знаеше че са престояли на едно място доста дълго и реши да поогледа наоколо, но преди да тръгне се обърна към Сакура. "Стой тук,аз трябва да огледам района,твърде дълго се застоях на едно място,не знам какво може да се случи откакто срещна..." -той не довърши,но Сакура разбра за кого ставаше въпрос.Тя успя само да промълви "Добре" преди фигурата на Сасуке да се изгуби някъде из дърветата.
Отегчена до смърт Сакура се изправи,като се стараеше да не прави резки движения и с това да отвори наново раните,поогледа се да види дали има някой който да я наблюдава,но нямаше никой,беше сам самичка. "Така,сега вече мога да се излекувам и сама"
Сакура събра малко чакра в ръката си и започна да лекува раните си,зелена светлина излизаше от ръката и,а раните започнаха лека по лека да се затварят,докато не изчезнаха нацяло. "Така е много по добре" - ухили се Сакура. "Мисля че една баня няма да ми се отрази зле" - каза си тя и се запъти към потока.
--------------------------------------------------
След като се освежи,Сакура набра сухи дърва за огрев.Настанявайки се до огъня който бе запалила,тя изкара малко храна от раницата си и започна да се храни...Вече се беше свечерило,а помен от Сасуке нямаше. "Къде ли може да е " - запита се тя. В този момент се чу шум и той се появи нейде из мрака,държащ в едната си ръка едно вързопче убити зайци.
Той се доближи до нея,като я гледаше въпросително,не след дълго проговори. "Защо си станала,трябва да лежиш и да си почиваш,раните не са зараснали на цяло" - каза Сасуке като посегна да види,дали някой от раните на зелоокото момиче не са се отворили.
"КАКВО ПО ДЯ..." - голямо изумление се изписа на лицето на момчето..."Как е възможно това?!" Той я погледа изпитателно,като продължаваше да не вярва на това което вижда. "Аз се излекувах сама" - каза тихо Сакура "Виждаш ли аз съм Нинджа Лечител,мога да лекувам рани и прочие "
Сасуке не каза нищо повече,само кимна с глава в знак на съгласие.Той остави вързопа с убитата плячка до огъня,след това свали меча си,а по късно започна да разсъблича прашните си дрехи.
"КАКВО ПРАВИШ" - очите на Сакура се разшериха,когато видя голото тяло на тъмнокосото момче. "На какво ти прилича,искам да се изкъпя" - отсече Сасуке
Бузите на Сакура пламнаха и тя сведе погледа си като се съсредоточи да гледа едно камъче. Сасуке не се срамуваше от голотата си и се запъти към потока.Сакура умираше от желание да види тялото му още веднъж,но този път да го огледа по обстойно.Не издържа и пропълзя към един храст,който беше доста добре прекрит и от там тя можеше да наблюдава скришом,без някой да я забележи.Потърси с поглед Сасуке,но следа от него нямаше. "Но аз го видях да влиза във водата" - каза си Сакура,като продължаваше да търси с поглед.
"Следиш ли ме?" Нечий глас се чу от към гърба на момичето,тя се обърна а пред нея стоеше голото тяло на Сасуке. "Аз просто...Не...." - стъписана тя не знаеше какво да му отговори.
Той стоеше пред нея,можеше да усети присъствието му.Не се поколеба и хлъзна погледа си към красивото мъжко тяло,като се стараеше да не изпуска и един детайл от гледката. Тялото на Сакуке бе толкова мъжествено и възбуждащо,сякаш някой скулптор се бе постарал да извае перфектно всеки мускул от тялото му. Сакура имаше чувството че седи пред някакво божество.Явно той наистина е бил във водата,защото кожата му беше напоена с малки капчици вода,както и косата от която се стичаха като малки перлени топчета.Това накара Сакура да си поеме леко дъх,не можеше да повярва.Лицето на Сасуке наподобяваше картина,на която художника е взел най красивите цветове и ги е нанесъл на платното.Луната светеше с най ярката си светлина,като обгръщаше тялото на момчето. Сакура без притеснение се приближи до Сасуке,като отметна леко мокрия кичур коса от лицето му,вгледа се в дълбоките му черни очи,като си помисли че може да се загуби в тях,не искаше този момент да свършва.
Сасуке позволи на Сакура да се приближи,като изследваше лицето и,искаше му се да разбере какво се върти в главата и,но явно не успяваше. Сакура продължи да скъсява дистанцията,докато не се намери на няколко сантиметра от устните на красивото момче. Всичко в нея се отприщи,започнаха да я заливат топли и студени вълни,краката и се разтреперяха,а сърцето и щеше да се пръсне,леко докосна рамената на Сасуке като се наслаждаваше от допира на кожата му. "Сасуке" - изтена тя Сасуке беше като вцепенен,не знаеше какво да направи,тя го караше да се чувства некомфортно,но и в същото време искаше да я докосне,бе раздвоен,но накрая реши да се отдаде нацяло от емоцията, която завладяваше тялото му като отрова. Луната придаваше мистериозен вид на обграждащата ги обстановка. Светлината се отразяваше в лицето на Сакура.Сасуке се вглеждаше в зелените и очи, те го опияняваха,устните и го караха да я желае, спускащата се коса която галеше шията и го побърка нацяло. Той я сграбчи в силните си ръце като не и остави място за въпроси.Отметна част от косата и като разкри част от копринената кожа на шията и,впи устни в меката плът като се наслаждаваше на аромата и. Сакура изтена тихо като сключи ръце около мощното тяло на Сасуке,без да се притеснява какво ще следва. Тъмноокото момче вдигна леко глава,като прошепна нежно в ухото на Сакура "Искам те" Сакура не му отговори,а само се притисна към тялото му,сякаш искаше по бързо да се слеят. Той продължи да целува лицето и косите и,не искаше да прибързва,макар че едва издържаше...Насочи се към устните на Сакура като леко ги захапа.. "Разтвори ги сладка моя" - стенеше той Сакура се подчини и разтвори устните си като почувства чуждия език който търсеше жадно вкусът на нейния,устните им се сключиха в страсна целувка... Сасуке се насочи към малките и стегнати гърди като пъхна ръката си под меката материя на блузата. Това разтърси Сакура,но тя бе готова да му се отдаде независимо от всичко,тя го искаше... Сваляйки блузата,в очите на Сасуке се четеше желанието и възбудата, впи устни в набъбналите зърна на момичето,като ги масажираше с езика си. Сакура стенеше от удоволствие...Не бе изпитвала такива емоции,тялото и изгаряше от неотолимо желание. Момчето едва подтискаше надигащото се напрежение в слабините,вече не можеше да издържи,събаряйки я на земята Сасуке с едно движение разкъса остатъка от дрехите и като пред очите му се разкри пищната гледка от малкото и стегнато тяло.Започна да я изследва с ръце,докато не стигна до меката и влажна плът.Игриви пламъчета заблестяха в тъмните му очи и той леко се усмихна като започна да гали нежно чувствителната плът... Сакура изпадна в екстаз от приливащата я вълна на възбуда като не спираше да търси устните на Сасуке.Тя не знаеше какво става с нея,сякаш тялото и не беше нейно... Малко след това Сасуке обсипа цялото и тяло с целувки като се наместваше между краката и готов да потъне в дълбините на удоволствието. Устните му силно притиснаха нейните като неотулимо преодоля бариерата за да притежава нацяло своята малка изкусителка. Прониквайки нежно и внимателно,Сасуке се наслаждаваше на този момент,Сакура стенеше и се превиваше от удоволствие..Най накрая телата им се сляха в бавен танц и те се понесоха в необятния свят на екстаза...
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|