|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 8:17 pm |
|
Shikamaru_Nara |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:56 pm Мнения: 129 Местоположение: In a World Whit Angels!
|
Nokia2 написа:
Мноо добре казано Така е Хината е супер сладка! И как само припада като види наруто мно е сладка еи Ама аз наи си харесвам темари иначе от сакура и хината ! !!!ХИНАТА!!! ops:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 9:51 pm |
|
Sasuke's_Fenche |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:26 pm Мнения: 96 Местоположение: in the middle of nowhere...
|
мисля че Nokia2 току що ме напсуваа иначе съм съгласна с batmanz за тфа "Абе кви гърди бълнувате при Хината " има си деее ама и аз имам са кфо да кажа както nem13 ама просту хината ме дразни точка пункте енд!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 17, 2008 11:35 pm |
|
_haruno_sakura_ |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 10:12 pm Мнения: 213 Местоположение: Варна
|
Sasuke's_Fenche написа: мисля че Nokia2 току що ме напсуваа иначе съм съгласна с batmanz за тфа "Абе кви гърди бълнувате при Хината " има си деее ама и аз имам са кфо да кажа както nem13 ама просту хината ме дразни точка пункте енд!!!
Точно така браво!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 2:54 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
|
|
[яуоте="_харуно_сакура_"][яуоте="Шикамару_Нара"]ако намерите чаршав ми кажете аз тарса цяло спално легло намерих кои да ми напраи тапети на темари :оопс: и си пра целата стая в темари леглото в хината а бюрото в наруто да моа кат уча нешо ми помогне (макар че е тапичак де )
П.П Героите ша са от схиппууден! :лол:[/яуоте]
Ако ти си мислиш че това е мания...жестоко се лъжеш :лол: Случвало ли ти се е по време на класното ти по БЕЛ идея да си нямаш ко да напишеш ама 100 милиона идеи за фенфик да ти идват на акъла и да почнеш да пишеш фик и накрая да смоткаш нещо за тоя Димчо Дебелянов :лол: :лол: :лол:[/яуоте]
ами на мен ми се слу4и и накрая изкарах 5
spiralkinda: ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=1215 Ако нямаш кирилица точно до бутона "Прати" има "Кирилизирай!".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|