|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 12:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15503_1356260057.jpg) |
hriskou |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
taragow написа: Aravag написа: никога за който и да е само oтрепките и боклуците се бият , вече живеем в друг свят този начин на зашита и т.н. е простащки първобитен и както искате го наричайте ,само боклуците се бият Ми интересни работи разправя стеф, но по темата да си кажа, че не съм се бил. ако се наложи, макар да съм прилично нисък левъл в тази област, бих се сбил, ако някой посегне към прятелката ми (каквато в момента всъщност нямам) ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
x2
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 1:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5176_1252412356.gif) |
Harada Riku |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 2:30 pm Мнения: 864 Местоположение: ~yyeah -somewhere around here.
|
Бих се сбила О.о Има свидетели че само вилица ми дай и ела да гледаш шоу... То това не е особено красиво, но~ това съм си аз... Това което си е мое, си е мое и никой няма право да го пипа
Nilion написа: И бтв удрям почти всички момчета които знам - причинно и безпричинно xD Nilion написа: Поначало не бих скочила на бой
Ъъ~ по метода на самоизключванетоо~...![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m097.gif) И това го казва човека, дето ми партнира с другата вилица xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 9:02 am |
evil demon2 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Не, да не съм луд да ям бой за момиче, дори да съм женен за нея..
А иначе за приятел може..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 20, 2008 12:02 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Бих се бил на 100% с някой, който тръгне да напада някой мой приятел или (особено) ако е приятелка...
Никога не бих тръгнал да се бия за любоф обаче... има по- интересТни начини да се "бориш" за момиче от боя...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|