Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:21 pm 
Аватар

баси бруталния чаптър, заклевам се вече виждах Зоро мъртвец и се чудех как да го обясня на майка ми (така де това е метафора :lol: )
Просто ми взе акъла, особенно накрая мислех че Зоро е умрял прав и Санджи ще докосне труп и той ще се разпадне и тн. ... абе луда работа

Какво ли се е случило с Кума :shock:
И как така е бил създаден от маринците , а пък е бил пират :shock:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:30 pm 
Аватар

Ем.....доколкото го виждам аз този Кума нали преди е бил няква машина за убиване,ем маринците може да са го заловили и "подобрили" така да се каже и ся да им е като питбул с/у други пирати,но неможем в нищо да сме сигурно в това аниме,всичко може да стане. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:46 pm 
Аватар

Абе я даите линк че никаде немога да намеря новата глава.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:49 pm 
Аватар
Цар Алко

http://frankyhouse.rhynri.com/One%20Pie ... bFH%5d.zip

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 1:19 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

И как шси мислите Кума ще си тръгне просто така. Сайборг да изчисли, че при поемане на тоя демидж, Зоро ще умре, Зоро поема демиджа, но не умира и Кума ще си тръгне? Как си го представяте... сметките са му грешни и той се е примирил? При все, че е машина контролирана от заповеди, а заповедта бе да избие ВСИЧКИ?
Нещо големи сте оптимисти ми се стува.. :? Най-драматичния и гнусен начин Зоро да умре е НЕ сега, а СЛЕД като смаже Михаук... в следствие на това сега!
Нз дано открият рая на русалките и там има един флаш за какво е станало наистина ииии някак съживят Зоро щото в момента той е купчина потрошени органи в прошита кожа и тон willpower...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 1:19 pm 
Аватар

!ЛОЛз много яка глава, чудя се от каде го измислихте това че Зори ще умре не го ли виждате здрав и жив е сега ше пиине малко и ше се оправи , щом стои прав нищо му няма :lol: !!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 1:36 pm 
Аватар

Изображение
аве нищо му няма ама си пое демидж,не е като да не е ..... но има едно нещо,което издава,че ще оцелее ,погледа в очите му не е като на мъртвец :wink: А този Кума ся пак като го прочетох ми прави впечатление,че е само наполовина или само някой части са му изкуствени.Щото определено не е напълно без собствена воля.Най-малкото преговаря и със Санджи и със Зоро и после каза,че Луфи е някъв много луд като за син на Драгон.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:05 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Нз дано открият рая на русалките и там има един флаш за какво е станало наистина ииии някак съживят Зоро щото в момента той е купчина потрошени органи в прошита кожа и тон willpower...

Имаше нещо много странно в погледа му, оставам впечатление, че все едно е сключил сделка с дявола. Знаем каква е била наградата - екипажа да остане жив, но каква е била цената и кога ще се плати - можем само да предполагаме :(
Все пак той е първия от екипажа на Луфи и има, след този чаптър, огромна вероятност да е първия убит :( До този момент никой не може да го замести, Санджи успява да държи положението донякъде под контрол, Франки не е слаб, както и Брук, но без Зоро са заникъде - първия по-силен екипаж ще ги смаже като бубулечки, Луфи никога няма да насмогне да опази всички. А сега навлизат в Новия свят ... въобще не знам какво ще правят , а Ода е измислил края още с началото :shock: Уф и нищо не казаха за двубоя между двамата пиратски крале

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:22 pm 
Аватар

още един Терминатор -_-

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:48 pm 
Аватар

Единственото,което мога да кажа е: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ем, Sunlance, киборг/сайборг = човек-машина. Човек с интегрирани/заместени механични органи. Тоест си е като Франки, не е изцяло машина... но пак казвам - това, че Зоро не е мъртав сега, не значи, че няма да умре веднага след подобен бой...
А докъто Луфи скитосваше, Зоро пое най-много бой от Оз.
После и от Мория... Какво толкова е понесъл Луфи... Зоро понесе много повече и остана прав до края... честно казано съм разочарован от Луфи в тоя арк.. което ме кара да го намразвам все повече и повече, тоя тъп гаден зомби-прошит арк... :evil:

Това за "сделката с дявола", направо ми прозвуча като спасение, 10х Logrus... има само 2 действително добри, макар и твърде малко-вероятни варианта за оцеляването на Зоро...
- Кума е видял как поема цялата болка и е напуснал преждевременно, убеден в своята победа(знаеме, че един телепорт е бързо нещо), но Зоро го е издържал... Кума няма как да знае за това. save game!!
- Кума е видял, че Зоро е жив след поемане на щетите и е имало някакво допълнително споразумение или акт на милост/съжаление от страна на Кума..... т.е. "сделка с дявола"
Другите варианти свършват със смърт. А ако и Ейс е мъртвец и Зоро е мъртвец, тогава Луфи съвсем няма да доживее до короната от мъст и ярост...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:20 pm 
Аватар

Кума просто видя че екипажът на Лъфи държи на него и са единни затова ги остави !!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

SHADOWSONG написа:
Кума просто видя че екипажът на Лъфи държи на него и са единни затова ги остави !!

Наивно :shock: :lol:
Той дори не ги познава! Само за едното единство на екипажа да ги остави?? Мислиш ли, че Аокиджи щеше да ги остави на мира, ако Луфи не бе сключил оная сделка с него? Е така от добра воля, защото Аокиджи пък познава баща му и дядо му и цялата му рода на Луфи, не просто "вий сте добър екип и кефите"... Няма как. Аокиджи УБИ Луфи. Спасението му бе чист късмет от тайминг+гума... няколко сек по-късно и АУТ.., и това въпреки всичките симпатии и подкрепа, които са получавали от Аокиджи.. а къв им е Кума? Същия като Мория! Не виждам как ще стане ;] Ако е толкова наивен добряк що за шичибукай ще е...
Единствения начин да ги остави живи, е точно такъв вид 'замяна' или 'компенсация'. Зоро е мн издържлив, в това няма 2 мнения, но ако Чоппър не го зашие с повече шевове от едно зомби, до 2 мин може и да се разпадне... впрочем може би за това и не се движи...

Ма тва е Ода де, надали ще позная за нещо... и все пак...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:44 pm 

Според мен Зоро трябваше да умре в тази глава. Сигурно това е планирал Ода, но не са му позволили от Шонен джъмп, "защото доброто винаги трябва да побеждава"... Щеше да вкара една приятна доза драма и да направи мангата по-реална и уникална. Все пак в колко манги един от главните герои умира?

Мен много ми харесва Зоро като персонаж, но все пак има един момент след който никой не може да издържи на напрежението... това че оцеля след това което се случи прави мангата някак неприятно нереална. Има голяма вероятност да оцелее от тук нататък. Също е възможно да умре в следващата глава или по-следващата и след това Луфи да тръгне след Кума за отмъщение... което ме притеснява... :?

Бду Аокиджи беше оня капитан на марините?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:50 pm 
Аватар
Цар Алко

АО e един от четиримата адмирали, които управляват marines :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]