Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 10 [ 150 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Отрицателен критерий ли е за вас, размера на едно аниме :?:
 Да  24%  24%  [ 66 ]
 Не  76%  76%  [ 209 ]
Общо гласове : 275

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 3:27 pm 
Аватар

Няма дълги-къси за мен, има само аниме!!!
Аниме до 13еп-299 минути прекарани в щастие :)
Аниме до 26еп-598 минути екстаз :D
Аниме до 50еп-1150 минути вмания4ено гледане :tv:
Аниме с 150+ - седмици фанатизирано гледане и 4акане на следващия епизод :crazy2:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 4:29 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Много смело ползвате думата 'сапунка' нещо....Изображение
Не знам колко са хората, които могат да се похвалят с изгледани повече от две 150+ еп.с анимета и гледащи ОнГоуинг 50+ анимета.... но гледам, че са достатъчно, което много ме радва. Тези хора, знаят какво е аниме - и да мрънят и да не мрънят за 'филъри' - си ги гледат.Но за филърите се разбрахме в друга тема, като събера повече жар.

"Сапунка" казвате на аниемта, в които действието се размива? Ще ми сравнявате аниме с "Дързост и красота"... ооо.... мойте съболезнования, обаче в близо 10те сериала над 150+ епизода които съм гледал, в продължение на бая години - аз не съм забелязал действие да ми се размива :evil:
Или не сте гледали достатъчно или се размива заради собственото ви желание да се рамие...

Ако предпочитате американския тъп начин - БАМ един филм/сериал и чао - вие въобще не се наслаждавате, честно :roll: Дано ви е хванало поне малко яд, като сте ми изчели поста - няма такова нещо като 'достатъчно'. Това си е точно, като да ми кажете, че го правите, за да запълните времето- нищо по-специално...

Точно ей тая предопределеност ме дразни :x Какво ще рече "щом е над 150 епизода не става?" И РАЗБИРА СЕ - като хване човек, твърдящ последното, да гледа аниме 150+ епизода, то ще му стане тъпо още на 2ри епизод, не на 20ти... щото е предубеден. :?

А колкото до хората почнали някое аниме и го зарязали до някъде - ми мога да ви кажа само, че явно по начало това аниме не ви е пленило, или сте си били предубедени, че ще го зарежете. :roll: :idea:
Не мога аз да почна едно аниме, което да ми харесва и да го зарежа, щото става дълго или щото не ми се чака по епизод на седмица - това е доста тъпо! Ако това стане, както казах - явно анимето нещо по начало не ви е пленило.

Нямам търпение да си подновя гледането на Наруто...

Gatler написа:
Naruto написа:
П.П.Sayan съжалявам ама неми се чете целият ти пост :P

:!:

Нема значение ве, вие сте пичове и сте гласували "Не" :mrgreen: , а аз съм казал, че който е за "не", не е нужно да ми чете целия пост.. надолу просто обяснявам защо е толкова ламерска грешка анимета с много епизоди да се смятат автоматично за тъпи, заради броя епизоди.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 4:39 pm 
Аватар

Моя отговор го няма в анкетата, а именно: "Зависи от анимето".

Просто не всяка история може да бъде разказано както трябва в малък брой епизоди (примерно 26), а за един-единствен филм да не говорим. Има обаче и истории, които не е хубаво да се разтягат в много епизоди - 20-30 са напълно достатъчни. Така че ако историята си заслужава, нямам против анимето да е не 150, а 1150 епизода.

Не съм, фен на разтягането на локуми, но и по претупаните неща не си падам. Така че зависи изцяло от анимето.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 5:10 pm 
Аватар

ех кфо и аз говоря кът са гледам хънтър Х хънтър и въперки че е 90 епа не ме оставя на мира :))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 5:15 pm 
Аватар

Колкото повече толкова повече! :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 6:56 pm 
Аватар

Не (даже колкото повече - толкова по-добре) стига анимето да ме кефи и да не е някаква боза. 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 7:10 pm 
Аватар

Зависи изцяло от самото Аниме,колкото и дълго да е ако му е скапан сюжета ,то ест че няма да се гледа.НИщо повече не мога да кажа по този въпрос.

let's waste time
chasing cars

anime chronicles and links
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 7:21 pm 
Аватар

Ми лично за мен няма значение дължината стига само да ми е интересно да гледам. :)
Харесвам дълги анимета, защото винаги има някаква тръпка и докато гледаш и докато чакаш да излезне новия епизод. А и докато чакаш винаги можеш да изгледаш и някое по-късичко аниме за разнообразие. :P
Изобщо това дължината не е никакъв критерий според мен. :nope: И в крайна сметка важното е да ти харесва. Както бабите въздишат по "Дързост и красота", така и ние ще си въздишаме по анимето и толкоз. :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 8:44 pm 
Аватар

казвала съм го, казвам го и сега... нямам нито нерви нито време да гледем прекалено разтеглени неща (от какъвто и да е вид). Макс. 26 епозад - иначе просто издивявам. Най-добре пълнометражен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 9:07 pm 
Аватар

Мисля че филми като Naruto, Dragon Ball, InuYasha, One Piece, Rurouni Kenshin, Full Metal Alchemist
вече и Bleach и Yakitate Japan, както и някои тенденции за The Law of Ueki и други,
за които не се сещам в момента, са филми които са си заслужили всяка минутка от моето драгоценно
време, а чакането да излезе следващ еп е винаги мъчително, но именно то прави "забранения плод"
толкова сладък! Нямам ама нищо против дългите анимета и мога само за съжалявам,
че не са повече, и че колкото и да са дълги все някога свършват!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 9:26 pm 
Аватар

Аз за дължината се изказах.... А за on-going-a еми 90% от това дето гледам е On-going , така че кво да говорим.....

И БТВ стига използвахте тая дума БОЗА за сравнение.... Аз пък обичам и някак си НЗ що я използвате толкова с крайно негативно значение...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 10:16 pm 
Аватар

Firestorm_1 написа:
Аз за дължината се изказах.... А за on-going-a еми 90% от това дето гледам е On-going , така че кво да говорим.....

И БТВ стига използвахте тая дума БОЗА за сравнение.... Аз пък обичам и някак си НЗ що я използвате толкова с крайно негативно значение...

Мдам...баница, боза и аниме...ЖИВОТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Колкото до дължината на анимето- не зависи само от анимето а и от човека. Имам познат който не харесва Fullmetal Alchemyst, а се кефи на Bleach и Rurouni Kenshin да речем.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 10:27 pm 
Аватар

Принципно ги избягвам касандрите и вдовиците в бяло - тегаво се гледат все едни и сЪщи муцуни, плюс тва 50-ина епизода са си напЪлно достатЪчни, за да се развие действието и да се реши/ат проблемЪт/ите, по моему.
Честа смяна на персонажите и сюжета, повече разнообразие - гарантиран кеф.
Относно онгоуинг-ите - според мене по-харно да не почвам нещо, което не знам кога/дали ш свЪрши.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2006 11:14 pm 
Аватар

По принцип нямам ни6то против нито дългите аниме-та нито онГоинг. За мене е много по вайно как е направено аниме-то (суйет, герои, самата визия на анимето) ако аниме ми е интересно и ме заинтригува няма зна4ение дали са 20 или 2000 епизода. е верно 4е ме дразни да 4акам някоя серия ама както казаха като излезе се кефя супер мнооого.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2006 11:51 am 
Аватар

тва дължината не е главния фактор подяволите...както казаха и повечето други ама и аз нали трябва да се покажа :whistle: ... та наистина важна е историята и дали ше издържиш така наречената "размивка" на моменти....а SayanMk недей казва голяма дума
Цитат:
SayanMk написа:
...аз не съм забелязал действие да ми се размива...

ами наруто :( ... тфа аниме просто ме хвърли в тъч с последните епизоди (без да броим 170 и 169 :P ) инак наскоро изгледах DB и DBZ (444 епиозда :shock: ) и то за втори път (първия беше на полски по RTL7 :roll: ) и въобще няма да се поколебая да изгледам и GT :mrgreen: така че - ако си ме кефи анимето и 5000 епизода ще му гледам :tv: ....само да не стане :angel: рпеди да излязе цялото :roll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 10 [ 150 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]