|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 3:27 pm |
|
BG.Freak |
|
|
|
Няма дълги-къси за мен, има само аниме!!!
Аниме до 13еп-299 минути прекарани в щастие
Аниме до 26еп-598 минути екстаз
Аниме до 50еп-1150 минути вмания4ено гледане
Аниме с 150+ - седмици фанатизирано гледане и 4акане на следващия епизод
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 4:29 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Много смело ползвате думата 'сапунка' нещо.... Не знам колко са хората, които могат да се похвалят с изгледани повече от две 150+ еп.с анимета и гледащи ОнГоуинг 50+ анимета.... но гледам, че са достатъчно, което много ме радва. Тези хора, знаят какво е аниме - и да мрънят и да не мрънят за 'филъри' - си ги гледат.Но за филърите се разбрахме в друга тема, като събера повече жар.
"Сапунка" казвате на аниемта, в които действието се размива? Ще ми сравнявате аниме с "Дързост и красота"... ооо.... мойте съболезнования, обаче в близо 10те сериала над 150+ епизода които съм гледал, в продължение на бая години - аз не съм забелязал действие да ми се размива Или не сте гледали достатъчно или се размива заради собственото ви желание да се рамие...
Ако предпочитате американския тъп начин - БАМ един филм/сериал и чао - вие въобще не се наслаждавате, честно Дано ви е хванало поне малко яд, като сте ми изчели поста - няма такова нещо като 'достатъчно'. Това си е точно, като да ми кажете, че го правите, за да запълните времето- нищо по-специално...
Точно ей тая предопределеност ме дразни Какво ще рече "щом е над 150 епизода не става?" И РАЗБИРА СЕ - като хване човек, твърдящ последното, да гледа аниме 150+ епизода, то ще му стане тъпо още на 2ри епизод, не на 20ти... щото е предубеден.
А колкото до хората почнали някое аниме и го зарязали до някъде - ми мога да ви кажа само, че явно по начало това аниме не ви е пленило, или сте си били предубедени, че ще го зарежете. Не мога аз да почна едно аниме, което да ми харесва и да го зарежа, щото става дълго или щото не ми се чака по епизод на седмица - това е доста тъпо! Ако това стане, както казах - явно анимето нещо по начало не ви е пленило.
Нямам търпение да си подновя гледането на Наруто...
Gatler написа: Naruto написа: П.П.Sayan съжалявам ама неми се чете целият ти пост Нема значение ве, вие сте пичове и сте гласували "Не" , а аз съм казал, че който е за "не", не е нужно да ми чете целия пост.. надолу просто обяснявам защо е толкова ламерска грешка анимета с много епизоди да се смятат автоматично за тъпи, заради броя епизоди.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 5:10 pm |
|
RobertHaydn |
|
|
|
ех кфо и аз говоря кът са гледам хънтър Х хънтър и въперки че е 90 епа не ме оставя на мира )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 9:07 pm |
|
Kagome |
|
|
|
Мисля че филми като Naruto, Dragon Ball, InuYasha, One Piece, Rurouni Kenshin, Full Metal Alchemist вече и Bleach и Yakitate Japan, както и някои тенденции за The Law of Ueki и други, за които не се сещам в момента, са филми които са си заслужили всяка минутка от моето драгоценно време, а чакането да излезе следващ еп е винаги мъчително, но именно то прави "забранения плод" толкова сладък! Нямам ама нищо против дългите анимета и мога само за съжалявам, че не са повече, и че колкото и да са дълги все някога свършват!
_________________ ~~~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 02, 2006 11:51 am |
|
The_Mqn |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 10, 2005 2:09 pm Мнения: 57 Местоположение: Sofarma
|
тва дължината не е главния фактор подяволите...както казаха и повечето други ама и аз нали трябва да се покажа ... та наистина важна е историята и дали ше издържиш така наречената "размивка" на моменти....а SayanMk недей казва голяма дума
Цитат: SayanMk написа: ...аз не съм забелязал действие да ми се размива...
ами наруто ... тфа аниме просто ме хвърли в тъч с последните епизоди (без да броим 170 и 169 ) инак наскоро изгледах DB и DBZ (444 епиозда ) и то за втори път (първия беше на полски по RTL7 ) и въобще няма да се поколебая да изгледам и GT така че - ако си ме кефи анимето и 5000 епизода ще му гледам ....само да не стане рпеди да излязе цялото
_________________ Peace!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|