Дата и час: Съб Фев 22, 2025 1:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 10:53 pm 
Аватар

Който не му харесва нека си фотосинтезира.
Не искам да знам какво има в манджата.Ако ми е вкусно ям.Обикновено вкусните неща не тровят,а повишават я холестерол,я килограми,я някакви такива по-дългосрочни глупости.Не ми пречи...Скалички едно време с килограми ядях,знаейки как се правят,даже сама съм си правила.
А,колкото до собствената продукция.Варианта е по-добър,макар тя да е по-нетрайна.Баба ми и дядо ми,живи и здрави,вече колко години гледат животни и всякакви интересни зеленчуци,колко съм копала,доила и поливала.И е по-вкусно-факт.Но е по-трудоемко.И на моменти си е неприятно...Особено да ядеш кайма от нещо,което си гледал до преид три дена.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:44 am 
Аватар

АБре според логиката на War of the Worlds (филма) - извънземните умират щото са се заразили от човешкото, по тая логика нашата нечистоплътност , болеститие и микробите с които сме свикнали ни спасяват от това да се превърнем в междугалактически деликатес.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:25 am 
Аватар

емиии така е да има и такива shit-ове .... но то си зависи колко си глупав за да си вземеш някви продукти било то салами сирена , кисело мялко с неясен произход и цена да речем няколко пъти по-ниска ... Ето един пример не знам колко от вас са наясно но например аз лично съм голям почитател на киселото мляко и знам че в България се произвеждат 2 макс 3 млека с истинска бактерия , всичко друго е чист боклук ии е жалка проба сухо мляко , а за прясното да не говорим :? чисто прясно мялко не се продава освен ако не отидеш при човек който сам го добива .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 5:37 am 
Аватар

Това отдавна ми е известно от познат, който работеше като снабдител преди време.За щастие си карам на риба и зеленчуци. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:24 am 
Аватар
Pugnus Dei

Прясно и кисело мляко на село от Кравата :). Ето това е истинско кисело и прясно мляко. Другите храни са под всякаква критика. Пример Кренвирши - какво ли има в тях? Еми каквото и да кажете все е ще е вярно! Освен това кайми, салами, луканки...всичко е...българска работа. Дори хляба вече не е хляб. Някъде наскоро бях дочитал, че глутена който се съдържа в житото не е достатъчно и се използва някакъв химически заместител.

Както казах в един пост по-назад."Вода и слънчева светлина"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:43 pm 
Аватар

Еми който си купува меса от CBA и кашкавал от МЕТРО - негова грешка...
По принцип аз си купувам кисело мляко Пършевица...
Не знам колко вредно го водите и колко го мразите, на мен ми минава през стомаха за половин час и помита всичко от стените на червото - с една дума - разхлабително... :wink: Разчиства ти системата до основи и след половин час се чувстваш с минимум две кила по-лек. А на всичкото отгоре - на мен ми е доста вкусно и с кеф си опуквам една кофичка за 5 минути...
Прясно мляко - няма да коментирам, щото прясно мляко само с какао и Чокапик пия...
Месата - повечето пастети и колбаси се правят с такива неща, че няма да повярвате. Всъщност повечето дето не ядат такива колбаси е щото се отвръщават. Но ако са вкусни - не ме ебе... Може 5 дена да го разкарвам от червото си, ако е вкусно ми е през оная работа дали са смилали кости, очи и всичко друго...

П.П. За кренвиршите наистина не знам, някакво много пихтиесто ще да е, но за пастета точно това знам - кости, глупости... Всичко дето не е използвано за други месни продукти го използват за пастета... Но все пак е вкусен и както казах ми е все тая..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:03 pm 
Аватар

=)) Ама вие изкарахте кренвиршите вкусни бе! Ако бяха от соя ок! Майката на мой приятел работи в САЧИ и като ни каза как са правели веднъж кренвиршите .... :shock: Представете си ЦЯЛА кокошка, със пера, крака всичко! Бам в мелачката и готово... :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:20 pm 
Аватар

I love junk food!!! :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:43 pm 
Аватар

по едно време около няколко месеца не можах да ям нищо друго освен зеленчуци, особено от тея салами и кренвирши ми ставаше лошо вече, преди само с такова е тъпчех, но като почнах да ям краставички и домати беше такова облекчение....
е сега всичко си ям пак

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 5:09 pm 
Аватар

Ако си мислите, че тук ядем боклуци, то вие не сте били в US драги съфорумци Изображение
---------------------------------------
А и в крайна сметка всичко е въпрос на личен избор.
Аз си имам изградена лоялност към определени марки и продукти на пазара и си пазарувам само от тях ;о) Лесно е ;о)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 5:11 pm 
Аватар

IIpu3pa4k0 написа:
Майката на мой приятел работи в САЧИ и като ни каза как са правели веднъж кренвиршите .... :shock: Представете си ЦЯЛА кокошка, със пера, крака всичко! Бам в мелачката и готово... :shock:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Доколкото знам кренвиршите ги тъпчат със тоалетна хартия,а пък пастета се прави от остатъците от прасето(очи,пача,черва и тем подобни гнусотий).Но чак пък да смилат цяла кокошка и то с перата и краката...докъде сме пропаднали само... :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 6:41 pm 
Аватар

ям вси4ко което става за ядене не сам се замислял какво слагат в него оби4ам да си похапвам мн не6та и в голяма доза особено след фитнес :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:18 pm 
Аватар

Ало говорете си , само ако обичате не обиждайте дреболийките, пачата и прочие вкусотии :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 12:27 am 
Аватар

IIpu3pa4k0 написа:
=)) Ама вие изкарахте кренвиршите вкусни бе! Ако бяха от соя ок! Майката на мой приятел работи в САЧИ и като ни каза как са правели веднъж кренвиршите .... :shock: Представете си ЦЯЛА кокошка, със пера, крака всичко! Бам в мелачката и готово... :shock:

Че тя соята ако ти е по-вкусно от кокошката... :o

Да бе да, кренвиршите с тоалента хартия :lol: :lol: Тва че пълнят месата със всичко, не значи че буквално "всичко" за което се сетите е там... И аз мога да ви кажа, че пълнят кренвиршите с лайна и ще ми повярвате... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 8:32 pm 
Аватар

snookie написа:
Да бе да, кренвиршите с тоалента хартия :lol: :lol:

И аз съм го чувал това за тоалетната хартия... все пак доста добре са смляни нещата... :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]