|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 18, 2008 6:49 pm |
|
niksaan |
|
|
|
Nevidimiq написа: ам каде забрави 300 , I am legend
300 е един буламач от ефекти, които са много красиви, но освен тях филма според мен няма нищо друго стойностно А I am Legend беше добър, но смятам че изброените в анкетата са по-добри ... въпреки че не съм гледал някои ops: Но нали затова си има възможност "друг"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 18, 2008 7:31 pm |
|
niksaan |
|
|
|
OK Grindhouse го забравих но както казах нали затова има възможност друг. Тоя лабиринт ако е този филм - http://imdb.com/title/tt0457430/ -> значи отпада защото е от 2006. Проклятието на Златното Цвете не го знам така че дай линк да го погледна ако можеш War беше адски слаб ... а Blood Diamond е от миналата година - недей гледа кога е премиерата в БГ а официалните дати - за справка imdb.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 18, 2008 7:39 pm |
|
niksaan |
|
|
|
GoDSmAcK написа: Анкетата е супер ограничаваща... в смисъл ти си сложил филмите, който на теб ти харесват и ние трябва да се ограничаваме с твоя вкус на филми.
Миналата година беше бати сушата...нищо интересно.
Напротив - 4 от филмите не съм гледал а от тези които съм гледал ми харесаха много само Бандата и Американския Гангстер. Филмите които сложих са основните фаворити за наградите Златен Глобус и Оскар - извинявайте ама от тези по-добри здраве да е ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 9:02 am |
|
niksaan |
|
|
|
koala написа: imdb ми е достатъчно добре известен сайт, а филма, за който питаш също го има в него...
По логиката можем да добавим и Resident Evil 3; при условие, че Карибските са в класацията ... ;о)
Добре де не смяташ ли че е смешно филм като Resident Evil да е сред най-добрите за годината? Пиратите и той не е най-добрия но е блокбъстър и има много фенове - затова го сложих. В класацията съм сложил най-добрите филми за годината - така че това че съм изпуснал някои по средняшки не смятам че е от значение
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|