Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 2:33 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Не, не защо да са брат и сестра Шаоран и Сакура? Ако Шаоран и Ватануки имат по част от душата на Клоу пък Сакура част от душата на тази, която Фейуан се опитва да съживи то няма как да са брат и сестра.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 12:49 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

By the way, кага излиза следващата глава? Че ми е много интересно какво ще стане със Сакура :oops: (и ми е интересно дали клони ще си спомни нещо)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2008 6:46 pm 
Аватар

Чаптър 178 излезе на 9ти,още не е сканиран,но понеже се бях спойлнала реших да си го изнамеря от нета сниман (баси мързеливите хора,още няма скан :lol: ) ,намерих и превод...
Само едно мога да кажа - Кламп умеят да шокират :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2008 7:56 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Леле, сега вече съвсем нямам търпение :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 2:38 am 
Аватар

А аз имам чувството,че някой трябва да ме тресне с лопата по главата,че да осмисля нещата :shock:
Айде да излиза по-скоро скан и да дискутираме развоя на събитията... :P

edit: в onemanga го има качен вече ^^ Утре очаквам да има с кого да си обсъждам :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 1:12 pm 

омигооод :o :o :O :OOO

И ся какво? Имаме си принцеса-реплика и на нашия хич не му пука дали ще съживи някой ами иска да пътува през времето... а принцесата я направиха на нищо... и двамата ли я намушкаха... double pwnage :o :shock:
Нинам просто... в тая Tsubasa има повече плот-туистове от колкото във всяко друго аниме, което съм гледал и всяка друга манга, която съм чел. :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 2:01 pm 
Аватар

Абсолютно О_о Бая ме шокираха тоя път...
Оказа се,че ФУР такива планове върти... А Юуко действително му е била пионка (средството за пътуване между световете)
Сакура вече за 3ти път я мушкат :o
А относно това,че и тя е двойник...никога не бих го предположила :bduh:
Аз като казвах,че тая манга тепърва става още по-интересна и не ми вярваха... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 5:51 pm 
Аватар

xkivax написа:
Абсолютно О_о Бая ме шокираха тоя път...
Оказа се,че ФУР такива планове върти... А Юуко действително му е била пионка (средството за пътуване между световете)
А относно това,че и тя е двойник...никога не бих го предположила :bduh:
Аз като казвах,че тая манга тепърва става още по-интересна и не ми вярваха... :lol:

найстина става доста странно
тая сакура безсмъртна ли е ??? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 8:47 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Принцесата е клонинг?!?! Как стана тоя номер? :shock: И къде всъщност е истинката? И за какво са му на ФУР 2 прицеси? Help me people!
(Това става супер интересно :D )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 9:42 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

xkivax написа:
А Юуко действително :cesored:

Т'ва да не съм го чул повече >O> No such paprika >_>
Действията на Юууко са предвидени само до там, до където помага на Сакура, нищо повече - както и на другите. ФУР просто знае как ще тръгнат нещата и има 2-3 резервни коза. С това свършва всичко, той бъдещето не може да види, действията им не може да контролира, може САМО да им въздейства. Ако нещата се развиват в негова полза - това е просто случайност, НЕ е защото той е планирал да стане точно така! Юууко.... бе... тва там горе е ТАБУ, направо си цензурирай поста, грехота е <O<""""

xkivax написа:

Now that sounds H ;R :lol:
Първия път кат я мушнаха и тя умря като куче - душата й се е сцепила на 2(а не тялото, както си мислехме), едната част отива в реалното нея, което е затворено в оная епроведка, а другата си остава в клонинга. В крайна сметка се получи точно както го искахме, но не по начина по който го мислехме. Сега за всеки Шао си има Саку ^^

Фур не каза ли преди това, че иска да съживи някой все пак? Просто алчноста му е пораснала по Нова Година и са има +1 цел, голям праз... то ако постигнеш сила, която смяташ, че би могла да върне мъртвите, какво остава за пътуване през световете... :mm:

Реалната я държи в епроведка, да не се нарани, щот се пак му е нужна, фалшивата я пуска да обикаля. СЪЩО като с Шаоран ;] Добър ход е де, пазни ни героите ползвайки empty shell... ма са ше му се прецакат яко плановете, като кутийте са се сдобили с по душа ;]
Да мре в кофите, гадния експериментатор гаден, аз искам неговите провалени експерименти да направи Ксиао ♥ :Р

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 4:01 pm 
Аватар

Такаааам........ в "другия" форум бяха пуснали някакъв материал, даже се чудя, дали има смисъл да пиша нещо.......абе, хайде, докато съм все още "топъл" :lol: (после няма да има същият ефект^^"")

spoiler написа:
179-ти chapter: много емоционален (странно звучи като го казвам аз :roll: .....ъъъъъъммм, nah, big deal, who cares......) и красив (не е кой знай колко изключително, но е красиво). Има една-две "сцени", коиитоооооо са GORGEOUS ^^, определено красиви * тавтология x3 --_--"" * Sakura.......

Мисля, че достатъчно казах. :lol:

А за 178: OMFG :shock: Тамън си мислех, че FWR няма какво повече да покаже, а тооо...... 'ЗЕМИ СА'А. :drop: К*******. :@ Толкова отрицателна карма, че няма накъде. --__--"""
А онова за Yuuko-san: FWR казва, че тя "ще изпълни желанието му" Нали казахме/предположихме, че и тримата са се познавали/работели заедно и etc. Таа думите на FWR по-скоро звучат като: "ще постява Yuuko пред свършен факт, като изпълня условията и тя ще трябва да изпълни желанието ми (независимо, дали е съгласна или не)" Даже това показва, че FWR е зависим от нея.
Така си го мисля :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 5:31 pm 
Аватар

Днеска по обяд пак изнамерих сниман чаптъра *какво да се прави,фенгърлата напира в мене и не чака :lol: *. 179 е може би от най-добрите чаптъри в мангата...

Последна промяна K i v a. to Last на Пет Яну 18, 2008 5:45 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 2:56 pm 
Аватар

Еми сега може спокойно може да коментирам. ^^

Както вече казах, много вълнуваща и емоционална глава.
Изображение Изображение Изображение
Красота!! :love: Едни от най-красивите (, но и тъжни) до сега "моменти".

1.
Haruka написа:
Аа момата едни я крадат, други копуват и резултатът е мома на части.

Да те питам, защо ти трябваше да се обаждаш. :drop: (ъммм, това го забрави, че го казах ^^"""") Всъщност трябваше да се очаква, че Sakura ще я сполети съдба подобна на Kotori (почти) :? Май, май CLAMP вече нямат търпение да почнат "X" :lol:

2. Докторето --_--"": Kyle ли му беше името? Защо точно сега ми заприлича на Watanuki O_o?

3.
Изображение
Ми, "патакламата" май е налице, поне аз съм психологически подготвен (надъхан?; б.а. пфф, фенбойче, к'о да го праЙш --_--""" ( :lol: )) Вече сега ще се лее кръв :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:44 pm 
Аватар

аз пък ще коментирам неспокойно щото още не съм намерил скан >.<
ама изчетох back2back raw+преведен скрипт де :drop:

та верно прекрасно чаптърче - и откъм арт, и откъм реплики :nod:
наааай-накрая Сакура замалко да каже нещо директно свързано с любов - досега само за мост импортант пърсън ставаше въпрос... ама не това е най-важното :lol:

1. C|Сакура замина, тъй де взеха я... умря само душата й, а тялото си остана контейнера за пера (и за световни спомени) както беше замислено - чудно какво и предстои, в сми дали обиколките по други измерения са достатъчни вече за нуждите на ФУР :roll:
1.5. Клони и той зачезна нанякъде >.> дали СЛЕД Сакура, или СЪС Сакура, той точно се почуства нужен и вече едва ли е покорния рап (чети надлежно програмирания робот) на ФУР... хакнаха му интерфейса направо - луда магия направи от безпомощност... или може би нещо се ънсийлна в него - трябва да видим обичката на Larg :?

2. тамън си викам: Опаа, Уатануки кога пък успя да пусне коса :lol:

3. за патакламата ще трябва да почакаме 100%... ^^" сега се надявам на някой обяснителен монолог от страна на Юко~самаа <3 (обикновено такива разсянения от нейна страна разклащат сумати теории) :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 5:45 pm 
Аватар

*най-накрая скан,така вече ми е по-ясно отколкото с ония мижави преводи :D *
Мда,Kyle му е името на доктора... aма само на мен ли не ми прилича на Уатануки (поне не до толкова,че да ги бъркам :lol: )
Взеха тялото,клони също изчезна... *според мен да гони оня тупан и тялото на Сакура* :roll:
A сега действително е време за Юуко и обяснения от нейна страна,че още 2-3 чаптъра като този или предния и мозъкът ми тотално ще стане на фрапе :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]