Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ~Kirarin Revolution ^_^
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 4:11 pm 
Аватар

Kirarin Revolution

Изображение

Жанр:Комедия,Романс,Шожо,Драма,Идол
Тип:Тв серии
Дата на издаване: от 07.04.2006 до ?
Брой епизоди:100+

Резюме:
Тскишима Кирари е сладко 14-годишно момиче,което се интересува само от храна ;P.Това обаче се променя,след като един ден спасява малка костенурка в беда и се среща с Сежи-кун.Тя се влюбва в него и открива,че той е част от супер популярния дует "Шипс".Кирари решава да стане идол и да се доближи до любовта си.С помоща на нежния Сежи,устатия Хирото ^_^,мега умната си котка-талисман ,приятелите и семейството си, тя успява да пробие,като идол.Скоро обаче открива,че да си звезда не е само игри и веселие ,и за да успее в любовта и кариерата си трябва да преодолее много трудности и пречки.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Едно хипер сладко и разпускащо анименце.Много го харесвам.Саундтрака е готин,а героите са страшни сладури.^______^
Бтв.Искам коте,като Наа-сан T^T

Последна промяна PartyMonster на Съб Мар 22, 2008 11:51 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 11:39 am 
Аватар

това е най - сладкото аниме на света не наистина е супер само тая песничка Кой Кана ме човърка нещо :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 17, 2008 2:18 pm 
Аватар

Eiri09 написа:
това е най - сладкото аниме на света не наистина е супер само тая песничка Кой Кана ме човърка нещо :lol:

Въйй ,мен втория и читвъртия ендиг и третия опенинг-Chance или там каквото беше :) :) :) :) :) А Хирото -кун е един от най-любимите ми аниме-момче-персонажи :love: kawaiii ^______^
Обаче мен ми е интересно в крайна сметка колко ще излезнат епизодите.То анимето излиза вече 4-та година май :roll: И с кой ще е Кирари-Хирото или Сежи :? Аз съм за Хирото ^________^ Go Go Hiroto-kun Изображение
Спойл а тази с розовата коса дето ще се яви в бъдещите епизоди и ще го целуне от сега си заявявам,че я хейтвам много!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 12:16 pm 
Аватар

вааааааааа аз са6то сам за Hiroto-kun :love: само дето прекалено дълго се протаква лyбовната история а и понякога има прекалено.... странни епизоди :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 5:04 pm 
Аватар

Eiri09 написа:
вааааааааа аз са6то сам за Hiroto-kun :love: само дето прекалено дълго се протаква лyбовната история а и понякога има прекалено.... странни епизоди :o

Абсолютно!! Много разтягат историята и става скучно..Аз и затова сега съм го зарязала временно :lol: Някой епизоди са буквално безсмислени >_< Умът ми не побира какво ще се случва занапред с тия 93+ епизода,дето продължават да излизат o___o Дано скоро видим някакво действие с Сежи и Хирото... То поне мангата да беше напред,а тя даже е на светлинни години далеч от анимето T^T Остават само RAW-овете,дето за 2 дена може и да ти се зареди 1 епизод онлайн TT___TT Отчайващо положение~ *gloom*
btw. Това обаче е първото шоджо/романс/комедия с толкова много епзоди,на което попадам. o.o`

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]