|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 7:12 pm |
 |
mizu-chan |
|
 |
Регистриран на: Вто Авг 02, 2005 3:13 pm Мнения: 639 Местоположение: 707 ap.
|
Миии... Мен ме е страх от много неща...
1. Спринцовки. Обикновено като ме ваксинират, припадам.  Страшни комедийки стават, особено в 3 или 4 клас като ме ваксинираха, будя се аз и усещам как съм във въздуха и мажам с ръце да ме пуснат, после осъзнавам че училищната мед сестра и учителката ми ме пренасят на легло.
2. Клаустофобия - от тесни затворени пространства. Усещам, че се задушавам. Не мога да изтрая и две минути под легло, да речем. Много лошо, ако играеш на криеница.
3. Високо. Сковавам се направо.
4. Паяци и всякакви пълзящи гадини. Просто са ми гнусни.
Има още, но тези са най-проявени.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 7:31 pm |
 |
chibi_chibi |
|
 |
|
chi_chi написа: еее къци напоследък страшни вицове ръсиш, спри се малко  и м/удр chibi като експерт ще ти кажа че червеите са по трудни от хлебарките,а паяците се убиват най-лесно...
относно първото: какво имаш предвид?  ......аз нямам нищо общо с къци  ......
.......а аз от личен опит мога да кажа, че хлебарките се убиват по-трудно......първо, трябва да се престраша да се доближа до малката гадинка; второ, процесът на убиване може да продължи доста дълго - зависи от хлебарката, защото всяка е различна....някои са много упорити- един път трепах една 40минути(но накрая й видях сметката, а това е най-важното в крайна сметка  ); трето, изхвърляне на "натрапницата"- това аз още не го умея..................
относно паяците: може лесно да се убиват, ако не те е страх....аз като видя паяк, бягам колкото се може по-надалече и оставям работата по премахването на някой друг.................
Последна промяна chibi_chibi на Пон Авг 15, 2005 9:14 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 11:40 pm |
 |
Aravag |
Orange Samurai |
|
spored men vseki trqbva da go e strax ot tova da ne se slu4i ne6to na blizkite i priqtelite mu ,no ne trqbva i da prekalqva sus straxa
Mnogo me e strax ot Akuli.Gledal sum mnogo dokumentalni filmi po Discovery za ataki ot akuli , davali sa xora ocelqli sled yxapvaniq.
prosto kato vidq akula po TV ili na snimka i me pobivat trupki.
Ako vidq akula na jivo i sum vuv vodata mislq 4e 6te primra mnogo mnogo burzo
Strax me e ot visokoto. vcepenqvam se i do tam........
abe ima edin moment v koito mnogo po4vat da mi treperqt kra4encata i togava uspqvam da napravq nqkolko kra4ki  no ina4e e tejka
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 16, 2005 10:10 am |
 |
Neko~chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 05, 2005 2:48 pm Мнения: 373 Местоположение: lulin
|
chibi_chibi написа: chi_chi написа: еее къци напоследък страшни вицове ръсиш, спри се малко  и м/удр chibi като експерт ще ти кажа че червеите са по трудни от хлебарките,а паяците се убиват най-лесно... относно първото: какво имаш предвид?  ......аз нямам нищо общо с къци  ...... .......а аз от личен опит мога да кажа, че хлебарките се убиват по-трудно......първо, трябва да се престраша да се доближа до малката гадинка; второ, процесът на убиване може да продължи доста дълго - зависи от хлебарката, защото всяка е различна....някои са много упорити- един път трепах една 40минути(но накрая й видях сметката, а това е най-важното в крайна сметка  ); трето, изхвърляне на "натрапницата"- това аз още не го умея.................. относно паяците: може лесно да се убиват, ако не те е страх....аз като видя паяк, бягам колкото се може по-надалече и оставям работата по премахването на някой друг.................
hlebarkite se qdat trydno,no se ybivat lesno....
znaite 1:smeliqt 4ovek ne e tozi,koito nqmq strahove,a tozi,koito se izprvq smelo s/y tqh.
_________________ Rules are meant to be broken!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 16, 2005 4:15 pm |
 |
Razengan |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
kujaku написа: znaite 1:smeliqt 4ovek ne e tozi,koito nqmq strahove,a tozi,koito se izprvq smelo s/y tqh. 
Дам мого популярна максима колко хора са я проклинали преди да пукнат.
Виж тази е спасила доста повече живота
I , laugh in the face of danger. Then i hide until it`s gone.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 16, 2005 4:54 pm |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Razengan написа: I , laugh in the face of danger. Then i hide until it`s gone.
Това е много известна и практикувана максима, дори от моя милост
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 20, 2005 10:55 pm |
 |
rogue |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 9:30 pm Мнения: 500 Местоположение: София
|
clover написа: "fear is the mindkiller..."
Дюн,молитвата на Бин Джезърит против страха.Днес открих,че ме е страх да помириша риба-почва да ми се гади.Ужасно е!!!
ПП Ще се поразровя из Дюн и ще намеря цялата молитва.
ПП2
"Страхът погубва разума.Страхът е онази долна смърт,която носи пълно унищожение.Аз ще се изправя с лице срещу своя страх.Ще му позволя да мине по мен и през мен.А отмине ли,ще се обърна да проследя пътеката на страха.Там откъдето е минал страха,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз."
Бин Джезърит
ПП3 Днес(29.08) открих,че ме е страх да ми се счупят ноктите.
Последна промяна rogue на Пон Авг 29, 2005 11:15 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 21, 2005 12:53 pm |
 |
Robin-chan |
|
 |
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
|
KJKJ написа: от паяци много са отваратителни само от това мога да се панирам
о да и мене ме беше страх от паяци ма взех да го преодолявам (май)XD
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 21, 2005 2:17 pm |
 |
KJKJ |
|
 |
|
как да не те е страх от нещо малко гнусно с черни крачка много на брои и са мъхести и могат да те ухапят и да ритнеш камбаната
от други насекоми не ме е страх само от гадните долни паячета с много очи и ...
а зе да ми става гадно да пиша за тях вече тръпки ме попиват че някое може да ме налази докато си пиша
_________________ Не го измислих
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 21, 2005 2:24 pm |
 |
Kabal |
|
 |
|
Страх ме е от бившата ми класна  добре,че вече не ми е класна ама още ми преподава!
Вие не сте виждали такова същество,типичната средновековна вещица!!!!
Тя ми преподава по история,има едно вдлъбнато лице,на около 45 години е,косата и е катранено черна с един бял кичур от пред,слаба е и е супер злобна!!!!
Е какво мислите....не съм ли прецакан!!!
_________________ Make Wakeniaikanai
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|