Дата и час: Вто Мар 04, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 7:57 pm 
Аватар

Всички го класифицирате като глупаво,аз го калсифицирам като изстрадало,въпрос на психика не на акъл.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:00 pm 
Аватар

Оооо , нееееее .. Драма , голяма драма ... Фък оф плиис ~__~ . Всеки са го малтретира ли , ама не всеки тръгва да се самоубива ....
Аз съм човекът , който ти го наби , щот проста си ти.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:05 pm 
Аватар

Newbie написа:
Оооо , нееееее .. Драма , голяма драма ... Фък оф плиис ~__~ . Всеки са го малтретира ли , ама не всеки тръгва да се самоубива ....

А земи млъкни че ма нервиш 8) :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:11 pm 
Аватар

Че кво... Прав си е. ВСЕКИ е имал гадни моменти. Са тук кво на изляния ли трябва да го докарваме, за да докажаме, че сме страдали... :roll: Мамка му, квото и да става, слабите падат силните остават тва е. Стига сте си чесали клавиатурите с тая тема.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:15 pm 
Аватар

Sjilx_Matrix написа:
Newbie написа:

А земи млъкни че ма нервиш 8) :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Ботче , немаш право да ми казваш кво да правя ...
Много по лесно е да резнеш вените или да скочиш от балкона , вместо да продължиш и да се изправиш пред проблемите. Аз се нервя на хора като тебе , дет дават акъл на всеки без да са му искали .... Аз съм на светлинни години пред теб .. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:29 pm 
Аватар

kimera написа:
да съдим детето няма смисъл а и нямаме право...

Дете ли :? постъпката й е толкова не-детска, че няма на къде ... едно дете живее, то оцелява или умира опитвайки се да оцелее. Децата не се самоубиват :? Това би трябвало да е невъзможна за тях мисъл, това противоречи на абсолютно всички природни закони - никъде, по никакъв повод малките не се самоубиват. Или айде да го наречем иначе - малките не се постават доброволно в такива ситуации, от който не могат да си отърват кожата (докато при някой по технологично изостанали племена и при някой стадни животни го има този приом - старият индивид да изостане от групата (поради болест, поради изпопадали зъби, нещо подобно) за да стане жертва на хищниците или кротко да си умре някъде) . Това пак е вид самоубийство, но в много по-различна и бих казал жестока , но естествена форма :? .
А едно 14 г. детенце да си посегне на живота е ...

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:42 pm 
Аватар

Мноооого мразя тази кампания.
Особено предвид факта защо е създадена.
За да се стигне до самоубийство,значи е имало проблеми ,много по-дълбоки и сложни,от тези които могат да се решат по телефона на доверието.
Това едно на ръка.
Второ...АКо човек не се научи да се справя сам в джунглата ,дето й се вика живот.Училището не е мини социум.То си е социум.И щом не можеш в него да се справиш...Телефона едва ли ще ти помогне.Не подкрепям насилието над по-слабите,но не подкрепям и очакваното провидение,което ще ги спаси...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:49 pm 
Аватар

Logrus написа:
kimera написа:
да съдим детето няма смисъл а и нямаме право...

Дете ли :? постъпката й е толкова не-детска, че няма на къде ... едно дете живее, то оцелява или умира опитвайки се да оцелее. Децата не се самоубиват :? Това би трябвало да е невъзможна за тях мисъл, това противоречи на абсолютно всички природни закони - никъде, по никакъв повод малките не се самоубиват. Или айде да го наречем иначе - малките не се постават доброволно в такива ситуации, от който не могат да си отърват кожата (докато при някой по технологично изостанали племена и при някой стадни животни го има този приом - старият индивид да изостане от групата (поради болест, поради изпопадали зъби, нещо подобно) за да стане жертва на хищниците или кротко да си умре някъде) . Това пак е вид самоубийство, но в много по-различна и бих казал жестока , но естествена форма :? .
А едно 14 г. детенце да си посегне на живота е ...

и все пак..е била дете :? и все пак ние нямаме право да съдим

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:04 pm 
Аватар

Абе то е ясно - ако секи си казва, че го малтретират и тея, дето малтретират ги изключвт на момента от училище всичко ще е идеално.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:08 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
От всички постове досега съдя че много малко от вас си имат представа за какво става въпрос-в момента никой не мисли над определената ситуация а над това как той(със самочуствие като канара) би реагирал в дадената ситуация-мога да ви кажа че всички на нейно място бихте реагирали така-просто момичето е живяло в изродено общество(ние си изливаме душевните красти в тема за нейното "неправилно" самоубийство)-не разбирате ли че при конкртетните обстоятелства всички вие ще реагирате така-не със сегашното си съзнание а с такова изградено в нейната среда.Чуствайте се късметлии че не сте израстнали в сходни обстоятелства и с подобна психика.Колкото и да си мерите самочуствията темата е свършена вече-момичето е направило непоправима грешка,но явно е била така възпитана и с такива представи за света че е сметнала че няма друг изход.Колкото и грешно и безхарактерно да ви се струва щом е станало значи е трябвало да стане-според мен това е един от многото случаи за които ще чуваме отсега нататък-обществото пропада,изменя се и ние трябва да свикнем че деградацията е навсякъде около нас.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:12 pm 
Аватар

Израснали сме в България пич... Слава богу, че не съм израснала в Англия или не дай си боже в Германия. Диви страни, диви хора, диви нрави. Аууу мани. Виж то си е за нея то е ясно. Само не ни (не знам за другите но за мен мога да кажа с чиста съвест) в нейния калъп, става ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:28 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
От всички постове досега съдя че много малко от вас си имат представа за какво става въпрос-в момента никой не мисли над определената ситуация а над това как той(със самочуствие като канара) би реагирал в дадената ситуация-мога да ви кажа че всички на нейно място бихте реагирали така-просто момичето е живяло в изродено общество(ние си изливаме душевните красти в тема за нейното "неправилно" самоубийство)-не разбирате ли че при конкртетните обстоятелства всички вие ще реагирате така-не със сегашното си съзнание а с такова изградено в нейната среда.Чуствайте се късметлии че не сте израстнали в сходни обстоятелства и с подобна психика.Колкото и да си мерите самочуствията темата е свършена вече-момичето е направило непоправима грешка,но явно е била така възпитана и с такива представи за света че е сметнала че няма друг изход.Колкото и грешно и безхарактерно да ви се струва щом е станало значи е трябвало да стане-според мен това е един от многото случаи за които ще чуваме отсега нататък-обществото пропада,изменя се и ние трябва да свикнем че деградацията е навсякъде около нас.

добре казано :)

Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Аз съм човекът, който седеше самотен
Аз съм човекът, който върви към дома неохотно
Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден
Аз съм човекът, който стоеше безмълвен, смутен
Аз съм човекът, който носи болка в очите си
Аз съм човекът, който винаги крие сълзите си
Аз съм човекът, който живя в страх и насилие толкова време
Аз съм човекът, разрушен от това бреме
Аз съм човекът, който се давеше в презрение
Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение
Аз съм човекът, когото мачкаше за забавление
Аз съм човекът - от твоето поколение
Аз съм човекът, чието име не знаеш
Аз съм човекът, за когото нехаеш.
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.

а ако първия пост се състоеше само от тези стихове без обяснение за това от къде идват
и без това никои не каза знае ли какво е уницеф "Главна цел на УНИЦЕФ е да помага на децата на човечеството по отношение на изхранването им, опазване на здравето им, а също така по отношение на просветата."
а идеята е следната каквото и да се е случило всеки от нас да допринесе с частица за това да стабилизираме това извратено общество в което след време ние ще отглеждаме нашите деца :)

Последна промяна kimera на Вто Яну 15, 2008 9:48 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:33 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
@Dunan_Knut ти не четеш май а :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:34 pm 
Аватар

ми като пишеш дребно. :P Просто не си толкоз прав бе човек.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:41 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Искам само да споделя, че ще изнасиля анално следващия който посмее да флейми/спами etc.
А, да, почвам да си играя с гумичката, тъй че не се чудете ако някой неща започнат да изчезват незнайно от тук... ;)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]