Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 3:28 pm 
Аватар

Darkstalker написа:
Една причина да смятам, че е по-добре да се направи филм по SC, отколкото по WOW.
WOW е RIPOFF на Warhammer.

Междудругото и Starcraft не е по назад в тая схема. Само че той краде безочливо от вселената на Warhammer 40k, и преди fanboy-четата да ме зарият с флейм, ще им кажа че настолния WH40k съществува от 86 година.
Иначе това не пречи да съм съгласен с мнението ти. SC>>>>WC

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 3:46 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

И нали > Изображение

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 3:49 pm 
Аватар

Star Craft приятел по скоро взаимства от филми като SW ;Пришълеца и други произведения.В първата игра Джордж Лукас и Джеймс Камерън са приели да помогнат за разработката на играта има ги в листа с благодарностите на Blizz.Така че отхвърлям твоята теза най малко защото Крис Метцен сценариста на играта е фен на SW(то кой от неговото поколение не е)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 3:54 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Lone Wolf написа:
Star Craft приятел по скоро взаимства от филми като SW ;Пришълеца и други произведения.В първата игра Джордж Лукас и Джеймс Камерън са приели да помогнат за разработката на играта има ги в листа с благодарностите на Blizz.Така че отхвърлям твоята теза най малко защото Крис Метцен сценариста на играта е фен на SW(то кой от неговото поколение не е)

Какво от вмирисания огранен SW видя в SC ? Oo

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 4:55 pm 
Аватар

Lone Wolf написа:

Запознай се с вселената на Warhammer 40k и тогава виж за какво става на въпрос :lol: Приликите не са очевидни, а очеизвадни. И мариинките(space marines+imperail guard във WH40k вселената) и зерга(tyranid- 1 към 1)и простоса(чист eldar).
За Warcraft пък изобщо няма да говоря щото пък там е по лесно :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 5:04 pm 
Аватар

До колкото съм чувал историята ще е върху последата книга World of Warcraft: Кръгът на омразата прилагам и линк за самата книга http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=20024 ако някой не е чел. Общо взето старата исория тип AvP и там подобните мелачки с фракции от различни раси. И пак ще гледаме как хората се издигат над другите раси ,а за точно тези раси няма да се спомене много .Поне това са мойте възгледи, дано не е така ама кой знае.Дано не прецакат другите раси от към история.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 5:43 pm 

Zakero написа:
До колкото съм чувал историята ще е върху последата книга World of Warcraft: Кръгът на омразата прилагам и линк за самата книга http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=20024 ако някой не е чел. Общо взето старата исория тип AvP и там подобните мелачки с фракции от различни раси. И пак ще гледаме как хората се издигат над другите раси ,а за точно тези раси няма да се спомене много .Поне това са мойте възгледи, дано не е така ама кой знае.Дано не прецакат другите раси от към история.

Точно пък в Warcraft къде видя, че хората се издигат над другите раси? При положение, че хората най го ду*ат от цялата работа - унищожено царство+преместване на майка си на друг континент започване отначало на цялото развитие.

И МОЖЕ БИ може да има нещо общо с "Пришълци" - там поне имаше повече от 1 извънземно с няколко маринки, обаче приликата спира дотам.
+товва Warcraft си е игра с много по-развина вселена от Стар Крафт и има много повече възможности за евентуален сценарий, дори той да се препокрива с някоя от книгите или играта.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 5:46 pm 
Аватар

Ми аз през 2006-та видях че ще го дават тая година и после го преместиха с една година напред...

Така ни баламосват и с Sands Of Time... Тая игра откак я помня чакам филма и пак уй...
А дано го пуснат поне 2009 де, да няма пак местения...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 7:43 pm 
Аватар

Darkstalker написа:
Lone Wolf написа:

Какво от вмирисания огранен SW видя в SC ? Oo

Мислех че ще се досетите и сами но в протоското общество има едно нещо наречено пътят на Кала,телепатичния съюз на протосите и кастата на темпларите който изпълняват дълга на расата а именно мир който упражняват чрез технологийте си и псионичната сила която ползват,нещо като Силата при джедайте който също се стремят към мир или да спомена за псионичната буря която наподобява светаквиците на тъмните сит лордове(или както им викаха) или да спомена пси блейдовете който са вид лазерно острие.Сега се сетих и за дарк темпларите който също напомнят джедайте.
Колкото до зергите подобно на пришълците са хитинови насекомоподобни същества който независимо от условията имат уникалното умение да се приспособяват,живеят в семейства и родове също като организирани насекоми.
Колкото то Боен чук 40К и орките в бойни костюми не се интересувам толкова просто изваждам наяве това което е очебийно това че вие го отричате не го прави истина.Плюс това говорим за фетъзи/фантастика.
Хората от Warhammer нямат нищо общо с хората от SC.Първо действието се развива в 24 век ;второ хората са населили сектор Копрулу по неволя след провален експеримент целящ усвъвършенстването на светлинната скорост,няма Immortal God-Emperor of Mankind ,тук говорим за Конфедерация предвождана от съвет който чрез преврат е свален и начело идва самопровъзгласен император който поне все още е жив.
Ако говорим за онези Tyranids е редно да спомена великата книга Starship Troopers на Хейнлейн вдъхновила много игрални вселени включително и Star Craft,колкото до самата книга тя е излезнала през 1959.Никога не казвам неща без да съм сигурен също както съм сигурен че Warhammer няма нищо общо със Star Craft,най вече тъй като едното е на практика фентъзи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:38 pm 
Аватар

Всъщност има адски много общо. Почвам от хората и с най очебииния пример - Марийнките. Бойните скафандри са взаймствани от Space marines като идея. И самият факт че се използват нервостимуланти. Друго - нека вземем например гоустовете. Well guess what - В уорхамър част от Импириъл гарда е adepta assasinorum което е 1 към 1 с гоустовете. Да не говорим че пси уменията който си появяват във старкрафт вселената (нали уж след дългото патуване в космоса и там някви бури ги променили... бла бла бла) ги има и в уорхамър и обикновенно точно тия убииците имат пси умения, ама точно като гоустовете. Голиатите са точно смален титан. Ако си сравнявал артуъкр ше видиш приликите.
Кабум идват и лошите зерги. Да правилно може би взаймстват от пришелеца и starship troopers НО самият рояк и факта как се придвижват в космоса, и темповете с който асимилират генетичния фонд на това което им се изпречи из пътя си е типично тиранидски. Самият начин по който го правят (нали зергите, описан в играта и книгите) е 1 към 1.
Протоса са си чист елдар, с няколко подобрения, да, но факта че залягат на пси умения веднага напомня за космическите елфи (елдарите), който са майсторите на контрола на пси силите и warp-а. Флотите на протоса също. Да не говорим след като затриха Auir как напомнят със stray флотите.
Това че уорхамър се развива в 41вия милениум а СЦ 24 век не ги прави по различни. Даже до колкото помня имаше в един от форумите на старкрафт някой беше казъл че в началото че и той е бил замислян като уорхамър игра но не са успели да вземат правата, но това спокойно може и да не е истина :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 8:43 pm 
Аватар

Well пак погрешно съм разбран.Преексплотацията не е не нещо ново,просто взимам в предвид факта че Стар Крафт има правото да бъде уважавана игра независимо кое от какво и кой е взето,аз самия съм и фен по дяволите трите книги по играта висят над мене сложени примерно на рафта.Всеки бърза да плюе и осмива не ме интересува колко велика и стара и всеобхващаща е Warhammer не съм и фен,ти си й.Аз съм фен на СК и като такъв не смятам нито да плюя нито да осмивам чужда вселена.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 9:05 pm 
Аватар

Lone Wolf написа:
Well пак погрешно съм разбран.Преексплотацията не е не нещо ново,просто взимам в предвид факта че Стар Крафт има правото да бъде уважавана игра независимо кое от какво и кой е взето,аз самия съм и фен по дяволите трите книги по играта висят над мене сложени примерно на рафта.Всеки бърза да плюе и осмива не ме интересува колко велика и стара и всеобхващаща е Warhammer не съм и фен,ти си й.Аз съм фен на СК и като такъв не смятам нито да плюя нито да осмивам чужда вселена.

Аз не казвам че не трябва да бъде уважавана. Напротив. Игра с баланс до съвършенство, най малкото интересни персонажи и интересни интриги.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 12:53 am 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Айде стига :o :o Темата е SC,WC,WH,WoW...Всички игри са ми интересни...Кажете нещо за филма поне

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 1:00 am 

Gerx написа:
Айде стига :o :o Темата е SC,WC,WH,WoW...Всички игри са ми интересни...Кажете нещо за филма поне

Много ще е интересен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 4:08 am 
Аватар

Tra[n]ceR написа:
Не вярвам да преебат филма ; ) Все пак това са Blizzard....

И аз си мисля че филма ще е сравнително добър...не е като да няма бюджет :P Момчетата ще се постараят, а вие стига сте ругали, защото да не ви увиснат ченетата ако излезе нещо наистина стойностно :wink:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]