Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 8 [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 4:50 pm 
Аватар
I BelievE!
I BelievE!

Ето ме пак съм тук та кат видех тая новинка ми закапа мед на душата кат се сетя аз се пак съм бая зарибен в WOW-а и мисля че Близард няма да се осерат със този филм наи-вече заради факта че едно половин милион и можеби много повече я играят и с нетърпение чакат да видят героите си на голям екран не само на монитора и да се насладят на ефектите които може би ще сложат в него а и да не забравяме че хонорара му е 100$ милона и това е 1-во начален биьоджет е да се надяваме да як аз ще чакам и боя секунди, минути, часове, дни и Т.Н. :)

Поздрави:
Apoloncho

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 5:37 pm 
Аватар

Идеята за тоя филм я бях чула отдавна, но мисля, а и се надявам, сюжетът да е повече свързан в Warcraft 3, отколкото с WoW, защото в тройката историята си е дооста интересна и наистина би се получил страхотен филм според мен ; ) *dying to see the battle for Hyjal* Чудно обаче ако е така върху кой от водачите на расите ще се съсредоточи главната сюжетна линия ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 7:11 pm 
Аватар

Честно казано незнам какво да очаквам. Ще е яко найстина както е казано да залягат на битки и спец ефекти, че не ми се гледат терзания и adventure like филми. Но бих искал да видя как Артас го слага на Илидан :D Иначе за филма се знаеше още от някъде 2006.
Иначе като вселена и всичко останало WC И SC не са чак толкова богати и дълбоки. Ма нормално като са копи пейст със съкращения.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 10:14 pm 
Аватар

Най-готината история за такъв филм ще е по трилогията "войната на древните" на Р.Кнаак...мега добри книги, разказващи цялото минало на realm-a Warcraft

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 10:27 pm 
Аватар

SlabakBG написа:
Най-готината история за такъв филм ще е по трилогията "войната на древните" на Р.Кнаак...мега добри книги, разказващи цялото минало на realm-a Warcraft

ооо даааа това определено ще е доста коол, особени ако е компютърна графика като клипчетата в кампанииките :D

Kudrokoska съгласен съм с теб, аз преди когато ми излизаше лол толкова се радвах, пък то... не се оказа каквото исках :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 10:55 pm 

На мен пък ми писна да я предъвкват тая история, подобно на "Войната на Древните". Ще се радвам повече на примерно идването на орките в Азерот или пък, понеже не играя ЛоЛ - да видим какво става с Артас на престола.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 11:16 pm 
Аватар

Абе вместо да направят едно хубаво филмче по SC те се занимават с WC...едно хубаво космическо меле ще е по гот спаред мен от Абра-Кадабра стани овцa :? Друго си е да чуе вместо копита на крави - едно GoGoGo!Rock 'n' Roll! просто: демони,измрели<хора,елфи,орки,митични бастуни<зерг<протос<теран<NUKE!
Но за жалост решението е взето :(
Дано тоя пич,който е правил 300 се постарае с този филм 'cause THIS IS WARCRAFT~!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 11:46 am 
Аватар
I BelievE!
I BelievE!

ZerraX2 написа:
Абе вместо да направят едно хубаво филмче по SC те се занимават с WC...едно хубаво космическо меле ще е по гот спаред мен от Абра-Кадабра стани овцa :? Друго си е да чуе вместо копита на крави - едно GoGoGo!Rock 'n' Roll! просто: демони,измрели<хора,елфи,орки,митични бастуни<зерг<протос<теран<NUKE!
Но за жалост решението е взето :(
Дано тоя пич,който е правил 300 се постарае с този филм 'cause THIS IS WARCRAFT~!

Ще ме извиняваш ама тфа дето го каза си е чиста ппростотия как може да омаловажаваш така WoW не ми е ясно в краина сметка исторята за WoW е доста добра и ще е хубаво да се види на голям екран под формата на игрален филм а не няква си анимация то ако ставаше дума за анимаци и близард и сами могат а тфа за SC напрао не реално не ни ли стигат достатъчно Sci-Fi дето се бълва в момента на мене лчно ще се искевя няко на тфа филмче че ще е 1-вия от рода си на такава тематика до колкото знам ама да не се разпостирам прекалено много ама тфа роненрол и бла бла е прекалено истаркано според мен !!!

Поздрави:
Apolonho

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 12:16 pm 
Аватар

Apoloncho написа:
.........

WOW < Warcraft < Starcraft :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 12:16 pm 
Аватар

Хмм..без да се засягаш смятам,че СтарКрафт има далеч по-добра история за филм.Лично съм превъртал играта,имам я оригинална,че съм и книгите,ако ти не си/я и играл/а не спори,защото историята на WoW (не WC3) е доста комерсиялна с цел повече пари.Като цяло филм по WoW ще бъде доста странно,защото няма интересна история.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 12:30 pm 
Аватар

victor_1988 написа:
Apoloncho написа:
.........

WOW < Warcraft < Starcraft :lol:

Totally :thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 1:28 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Една причина да смятам, че е по-добре да се направи филм по SC, отколкото по WOW.
WOW е RIPOFF на Warhammer.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 1:39 pm 
Аватар

ZerraX2 написа:

Тая новина почти ме отказа от филма :( :( :(
Как можа да даваш пример с 300 - тоя филм освен да роди няколко култови реплики, друго не можа да направи :roll:
Знам че всички се надявате на Близард, но за тях това ще е първи филм - откъде сте сигурни че няма да е боза? :? А това че Warner Bros също наливат мангизи мен не ме успокоява :o

Но...ще почакаме, ще видим

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 2:17 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Aspirin4o написа:
ZerraX2 написа:

Тая новина почти ме отказа от филма :( :( :(
Как можа да даваш пример с 300 - тоя филм освен да роди няколко култови реплики, друго не можа да направи :roll:
Знам че всички се надявате на Близард, но за тях това ще е първи филм - откъде сте сигурни че няма да е боза? :? А това че Warner Bros също наливат мангизи мен не ме успокоява :o

Но...ще почакаме, ще видим

И Таурена, който изревава : " THIS IS IRONFORGE ! "

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 15, 2008 3:03 pm 
Аватар

Вместо да направят някой CGI по SC се лигавят с игрален филм по WC писна ми от тая игра :x

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 8 [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]