|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 13, 2008 8:47 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Принцесата е клонинг?!?! Как стана тоя номер? И къде всъщност е истинката? И за какво са му на ФУР 2 прицеси? Help me people!
(Това става супер интересно )
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 13, 2008 9:42 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
xkivax написа: А Юуко действително :cesored: Т'ва да не съм го чул повече >O> No such paprika >_> Действията на Юууко са предвидени само до там, до където помага на Сакура, нищо повече - както и на другите. ФУР просто знае как ще тръгнат нещата и има 2-3 резервни коза. С това свършва всичко, той бъдещето не може да види, действията им не може да контролира, може САМО да им въздейства. Ако нещата се развиват в негова полза - това е просто случайност, НЕ е защото той е планирал да стане точно така! Юууко.... бе... тва там горе е ТАБУ, направо си цензурирай поста, грехота е <O<""""xkivax написа: Сакура вече за 3ти път я мушкат
Now that sounds H ;R Първия път кат я мушнаха и тя умря като куче - душата й се е сцепила на 2(а не тялото, както си мислехме), едната част отива в реалното нея, което е затворено в оная епроведка, а другата си остава в клонинга. В крайна сметка се получи точно както го искахме, но не по начина по който го мислехме. Сега за всеки Шао си има Саку ^^
Фур не каза ли преди това, че иска да съживи някой все пак? Просто алчноста му е пораснала по Нова Година и са има +1 цел, голям праз... то ако постигнеш сила, която смяташ, че би могла да върне мъртвите, какво остава за пътуване през световете...
Реалната я държи в епроведка, да не се нарани, щот се пак му е нужна, фалшивата я пуска да обикаля. СЪЩО като с Шаоран ;] Добър ход е де, пазни ни героите ползвайки empty shell... ма са ше му се прецакат яко плановете, като кутийте са се сдобили с по душа ;] Да мре в кофите, гадния експериментатор гаден, аз искам неговите провалени експерименти да направи Ксиао ♥ :Р
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 17, 2008 4:01 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Такаааам........ в "другия" форум бяха пуснали някакъв материал, даже се чудя, дали има смисъл да пиша нещо.......абе, хайде, докато съм все още "топъл" (после няма да има същият ефект^^"")
spoiler написа: 179-ти chapter: много емоционален (странно звучи като го казвам аз .....ъъъъъъммм, nah, big deal, who cares......) и красив (не е кой знай колко изключително, но е красиво). Има една-две "сцени", коиитоооооо са GORGEOUS ^^, определено красиви * тавтология x3 --_--"" * Sakura.......
Мисля, че достатъчно казах.
А за 178: OMFG Тамън си мислех, че FWR няма какво повече да покаже, а тооо...... 'ЗЕМИ СА'А. К*******. :@ Толкова отрицателна карма, че няма накъде. --__--"""
А онова за Yuuko-san: FWR казва, че тя " ще изпълни желанието му" Нали казахме/предположихме, че и тримата са се познавали/работели заедно и etc. Таа думите на FWR по-скоро звучат като: "ще постява Yuuko пред свършен факт, като изпълня условията и тя ще трябва да изпълни желанието ми (независимо, дали е съгласна или не)" Даже това показва, че FWR е зависим от нея.
Така си го мисля
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 18, 2008 2:56 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Еми сега може спокойно може да коментирам. ^^
Както вече казах, много вълнуваща и емоционална глава.
Красота!! Едни от най-красивите (, но и тъжни) до сега "моменти".
1. Haruka написа: Аа момата едни я крадат, други копуват и резултатът е мома на части.
Да те питам, защо ти трябваше да се обаждаш. (ъммм, това го забрави, че го казах ^^"""") Всъщност трябваше да се очаква, че Sakura ще я сполети съдба подобна на Kotori (почти) Май, май CLAMP вече нямат търпение да почнат "X"
2. Докторето --_--"": Kyle ли му беше името? Защо точно сега ми заприлича на Watanuki O_o?
3.
Ми, "патакламата" май е налице, поне аз съм психологически подготвен (надъхан?; б.а. пфф, фенбойче, к'о да го праЙш --_--""" ( )) Вече сега ще се лее кръв
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 18, 2008 4:44 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
аз пък ще коментирам неспокойно щото още не съм намерил скан >.<
ама изчетох back2back raw+преведен скрипт де
та верно прекрасно чаптърче - и откъм арт, и откъм реплики
наааай-накрая Сакура замалко да каже нещо директно свързано с любов - досега само за мост импортант пърсън ставаше въпрос... ама не това е най-важното
1. C|Сакура замина, тъй де взеха я... умря само душата й, а тялото си остана контейнера за пера (и за световни спомени) както беше замислено - чудно какво и предстои, в сми дали обиколките по други измерения са достатъчни вече за нуждите на ФУР
1.5. Клони и той зачезна нанякъде >.> дали СЛЕД Сакура, или СЪС Сакура, той точно се почуства нужен и вече едва ли е покорния рап (чети надлежно програмирания робот) на ФУР... хакнаха му интерфейса направо - луда магия направи от безпомощност... или може би нещо се ънсийлна в него - трябва да видим обичката на Larg
2. тамън си викам: Опаа, Уатануки кога пък успя да пусне коса
3. за патакламата ще трябва да почакаме 100%... ^^" сега се надявам на някой обяснителен монолог от страна на Юко~самаа <3 (обикновено такива разсянения от нейна страна разклащат сумати теории)
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|