Беше един от тези спокойни дни, в които човек спокойно може да се отпусне на една веранда и просто да се наслаждава на приятното време.
Точно в такъв ден две фигури се насочваха към локалния PUB of Teh DBT, който между другото приличаше повече на средностатистическа таверна
(всъщност това е "онзи" бар, където се биха Dante и Onizuka, само че сега има нов фацон и нов собственик^^), нооо както и да е
, тааа.....
Двете фигури (момче и момиче, младеж и мома, кой както си хареса
) се насочиха към PUB-а.
- Това трябва да е мястото. - каза момчето, поглеждайки към скърцащата табела, на която пишеше "Дрънкащите Халби". - Нека видим, дали са там, Irlina.
- Хайде, Id. - каза момичето, кимайки одобрително.
НО какво да видят вътре.....
Но преди да успее да се похвали с новата си дрАнкулка, вратата рязко и силно се отвори и ..........
Новодошлите (всъщност те бяха изрУди, но особеност правеше единият от тях; той беше малко по-висок, със светла и неопределима на цвят коса и около него имаше някаква "странна" аура) бързо се "настаниха" на опразнената от тях маса и започнаха да викат и ругаят:
- ЕЙ, тук има НОВИ клиенти. НЯМА ЛИ КОЙ ДА НИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ. Вие това обслужване ли му викате, Ъъъъ?!
Всички гости гледаха уплашено, а участниците в DBT бяха натръхнали и само едно от момичетата на обслужващия персонал плахо се приближи към тяхната маса.
Двамата се гледаха прЕкО Очи, дишаха дълбоко, капки пот избиваха почелата им, стиснаха гневно юмруци, ето, ей сега ще ...........
.......... Изведнъж стаята започна да се движи сама или по-скоро се разтапяше. Таванът над главите на двамата противници се появи голяма черна дупка, от коятоо.......
Настъпи пълна суматоха. Облаци прах, потрошени маси и столове, кашлюкания, ругатни.
Само домакинът на PUB-а си пиеше спокойно бирата на тезгяха и си каза:
- Хубавото в случая, че след рестарта, таверната пак ще е същата както преди. - вдигна наздравица за модовете, изпи цялата халба на един дъх, после с удоволствие отдъхна
*бирата на добрия стар Guiness е елексир, довечера пак ще намина покрай него - каза си наум домакинът (б.а. Не, това не е реклама
)
* и отиде на посрещне новите гости (участници?) на DBT.
Насред суматохата току-що дошлият мъж със светлата коса се запъти към Id, който се притесняваше - "Дали Grey е добре?", и каза:
- Предполагам, че ти си Id. Много съм чувал за теб. Досто съм заинтригуван от теб. Всъщност не би ми отказал на едно мое предложение, нали?
О_o??? Chun Hwa се стъписа за момент и без да иска каза:
- Амиии.... не .... ^^"""""
- Оооо, това е чудесно, че се съгласи. Очаквам те съвсем скоро на арената. По-късно ще се запознаеш и с опонента си. - каза видимо ПРЕдоволен мъжът.
- Амааа.....но... - каза абсолютно неразбиращият Chun Hwa.
- Без "но". До скоро. - усмихна се непознатият (Aji Tae) и се бързо се обърна.......
Chun Hwa съвсем се обърка, а пък и Irlina го викаше да й помогне.
- Какъв беше този току-що? - каза си Chun Hwa, но изведнъж като ли че някаква сила го накара да се обърне към вратата, където.....
P.S. Имам някакви "козметични модове" за DBT, ако може някой от модераторите и е съгласен да ги пуснем като пачове. Може би така играта ще стане по-интересна за съфорумците.
Едит: б****и колко правописни грешки съм направил, все едно с краката съм писал ><