|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 8:20 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Furian написа: Аз пък гледам да не ям докато чета. Някакси се разсейвам. Искам да съм максимално отдаден на четенето.
Странно, но и аз така... Особено като хрупам нещо, не мога да си чуя мисълта (не на глас, а просто докато преминава в главата ми )
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 10:58 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Пия и ям шоколад.Обаче по-рядко,защото бързо свършва.
Най-чести кисело мляко.Понякога с бисквити,понякога без.Обаче винаги ям кисело мляко.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 1:17 am |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Най често чист въздух, ама понякога заменям и с мандарини (Някак си ми е много неудобно да щракам next бутончето с храна в ръцете (пък и се разконцентрирам )
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 5:28 pm |
|
Gray Fox |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 9:25 pm Мнения: 1184 Местоположение: If i told you i would have to kill you.
|
Каквото падне по принцип не си подбирам нещо специално,но в почвечето случаи има само безалкохолно предимно пепси
но понякога има пуканки,чипс или ядки и не изпускам възможноста
За тях даже съм си отделил плъзгащата се *ъхъм* 'платформа' която би трябвало да е за клавиатурата
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|