|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 12:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10132.jpg) |
kate_master |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 5:13 pm Мнения: 46 Местоположение: София
|
Не е лошо анимето, аз си го изгледах с удоволствие. Ако бях в друго не толкова замечтано състояние на духа, а в обикновеното си мрачно-сериозно-философско-леко студено състояние, нямаше да мръдна по-нататък от първи епизод... Само че тъй като съм в гореспоменатото замечтано състояние го изгледах, и то с много любов ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Не е гениално или с някаква много дълбока история, ама то няма и нужда. Добре е направено, не твърде збозано, не твърде мрачно, с хубав край и дано да няма продължение, че само ще го развалят ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Беше доста сладко, ще го добавя с най-голямо удоволствие към колекцията precious.
Колкото да анимацията - мнооогоооооооо добра, много! Основна причина да искам да го гледам, бяха някои wallpaper-и на които случайно попаднах. Хич не бях чела нищо за това аниме, само добрия artwork ми стигаше ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И наистина много добре нарисувано, много. Направо мехлем за моята душа на дизайнер. Сега няма да изпадам в подробности, просто ще кажа че по едно време като ми се позабоза само заради добрия artwork продължих да го гледам
_________________ Загубата на живота има значение само за онези, които са рискували да го изживеят.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 11, 2008 2:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18960.gif) |
Toppyoushimonai |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:11 pm Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
|
magiosnicata написа: :shock: аз савсем случайно попаднах на това аниме,ама ме завладя още в на чалото. Много е готини. Кефи ме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
/офф А,Вили,мара ва! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) офф\
онтопик: анимето още не съм го гледал,но ми е в списъка to watch
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 21, 2008 9:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4751_1385840017.jpg) |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Едно аниме, което наистина заслуважа внимание. Хубав арт, сюжет, история. Едно от Must Watch Аниметата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 12:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7106.png) |
Сейбър |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 1:37 pm Мнения: 775 Местоположение: Пловдив
|
Тфа беше бахти якото аниме O:- не мога да повярвам , че го имам от близо година и не съм го изгледал ... Мн мн добро с изключително добър хапи енд ![:thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif) :wub::wub:
PP: Опънинга е просто 10+ много яка песничка беее
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 12:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Сатоши форевър! Заради него изгледах цялото аниме. Но не съжалявам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|