|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: They Are My Noble Masters (Зима 2008) Публикувано на: Чет Яну 10, 2008 4:08 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
Информация: Заглавие: Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de 君が主で執事が俺で Вид: Брой епизоди: Времетраене: Времева рамка: 06 Януари 2008 - 30 Март 2008 Жанр: Ежедневие, Ечи, Комедия/Пародия, Романтика/Харем По оригинал на: Режисура: Сценарий: Студио: Цитат: Uesagi Ren и сестра му Mihato избягват от вкъщи поради домашно насилие. Когато пристигат в града изпитват затруднения в намирането на работа (и пари). Евентуално почват работа при семейство Kuonji, давайки обет за вярност. И така дните на Ren да бъде иконом започват...
Последна промяна dadaadda на Пет Яну 18, 2008 3:09 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 10, 2008 6:19 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
じー изпревариха ме...
Първото сериозно еччи за годината и то доста голям претендент! Пародията е пълна, еччито е грубо, авторите определено имат погледн над съвременните модерни аниме фенове... Като гл.мацка взе да вика на сестра си лоли беше ок, ама... ПОДЯВОЛИТЕ ПЕДОБЕЪР СЕ ПОЯВИ
Кво повече да се каже, това аниме знае, какво иска един аниме фен Само яйцето робот не ми се връзва и мислех, че ще го изртитат, ма явно то е разказвача на историята Като гледам, ще е.. И дано да Е голям харем, щото ще ми е жал за мацките иначе :> /me е приятно изненадан
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 10, 2008 8:08 pm |
Zung |
|
|
|
И аз съм навит на хентай, но засега ще има само аниме с бели места, където се налага Хуморът наистина е много груб, а пък героите да не говорим
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 10, 2008 9:16 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Май ще бъде интересно... обаче не ми направи кой знае колко голямо впечатление
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 10, 2008 10:28 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Имам усещането че това щеше да е по-добре да си бъде Хентай
Не ме радва особено Hayate no Gotoku + He is my master
да не говорим колко клиширани ми изглеждаха героините -малко комедия и много ечи
Ще го видя до третият епизод -пък може и да става за гледане
А да..и героините ми мязат на девойките от Rumble -Ери/онази русата/,Икономът,Якумо/онази тихата с червените очи/
и Онази с синята коса -нещо с М беше
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 11, 2008 9:47 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Bleed4me написа: "Excuse me, I have a brother complex" Това ме събори.
Абсолютно
Това аниме си е пълна подигравка с феновете, или по-скоро пародия на техните (нашите?) изопачавания на термините.
Едно име със сигурност няма да забравя тук и това е... Бенис. (а всъщност явно мпс-то ми не е достатъчно силно щом като не се замислих за това първия път като си каза името. ) За другите
-Шинра /-сама/ Master от клас, подходящо държание "My hobby is admiring cute things"-ехаа.
- Мию- Ходещо лоли клише, друго май няма какво да се каже (освен колко е скромна XD)
- Юме : "My hobby is amateur radio and my specialty is shell gathering" . Такива интересни занимания си има момичето, защо така я пренебрегват.
- Наносе- твърде очаквано стана това с "храната". Иначе е сладка.
- Рен - става за butler, какво повече да се иска от един главен герой?
Иначе анимето си е доста клише и доста опасно да стане еднообразно, но определено ми хареса и имам надежди за него. Пародията е минала един левъл нагоре :Р
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 11, 2008 11:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ако не го пре*бат може и да стане добра губевремка, но от друга страна да правят подобие на Hayate no Gotoku! + ечи... някак си ми се струва, че работите ще отидат към провал. Като гледам колко героини има се очертава да е поредния ечи/харем, пародия аз лично от това аниме не очаквам кой знае колко да иам, напъни със сигурност ще присъстват. ops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|