|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 5:51 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Различни хора, различни предпочитания.
На мен ми е любимото аниме, номер 1, от едно 150+ изгледани анимета... много го обичам. А книгите още повече
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 02, 2008 2:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
ъъ... втория сезон още не е излезнал >.>
даже не е започнал да излиза...
даже няма информация в anidb кога ще излиза
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 02, 2008 2:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23186.jpg) |
ichiruki_fan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 25, 2008 8:03 pm Мнения: 365 Местоположение: Видин Пол:Момиче
|
Moon написа: ъъ... втория сезон още не е излезнал >.> даже не е започнал да излиза... даже няма информация в anidb кога ще излиза ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
E жалко.Прочетох в anidb ,че ще има 2-ри сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 05, 2008 12:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
/мн ме кефи това аниме ^-^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 12:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6842_1234382691.jpg) |
sakabatou |
RyuKo FanSubs |
|
Най-накрая се навих да го изгледам... и така:
Страшно е добро, не мога да кажа, че е любимото ми, но стана едно тях. Това е първото аниме, което ме кара да запомня развитието на действието във всеки един епизод, което предполагам се дължи на уникалната му структура... както и да е, това не единственото нещо, което ми направи впечатление: изпипаните персонажи, задълбочените диалози, микса между обикновено и свръхестествено, както и лекия хумор също допълват великолепния сценарий
Забравих да кажа, че арта и музиката също са на ниво
Накратко Меланхолията на Сузумия Харухи наистина си е заслужавала връчените награди
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Нещо не разбрах текста добре...Ще започнат цялото аниме отначало? Нещо като алтернативните версии на Tenchi, El Hazard и т.н.?
Леле как мразя, когато го скроят този гаден номер.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|