|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 7:25 pm |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Край, вече не мога да се погледна в огледалото (козирог съм)  (Някой да не си помисли, че е от срам! Просто го счупиш докато пребивах всичко живо  )
@shadowcat
От къде изкопа тези похвали към всички зодии
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 9:02 pm |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Shadowcat написа: Телец: Дребнав, досаден, подлизурко и доносник. В живота си се ориентира накъдето духне вятъра и изпълнява всички указания на началството. Изкарва се алтруист (а ако е жена - мъченица), а всъщност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича богатството: трупа го стриктно и неуморно. Готов е да свали последната риза, но не от себе си, а от ближния. Семейството си тероризира от детството си до дълбока старост, въпреки че външно изглежда ласкав и любезен. Не се доверява на никого, даже на себе си.
дребнав - понякога и завси каква е темата
досаден - уви да
подлизурко - съмнявам се
доносник - твърдо не
-обикновенно вятъра духа според моите желание , демек - ДА
- турсит - да, алутрист ... трябва да си погледна речника пак, мъченица - със сигурност не, но виж мъченик - от време на време
-център на вселената - ооо това дори го бях написал днес, определено да  , а не презирам никого ... обичам всички ... е то е почти същото де
- обича богатството - ДА ДА ДА ДА ... ама обичам повече да го пилея
-до сега никого не съм съблякал .. и мен не са ме драли много ... много
- в моето семейство се тероризираме взаимно с голямо удовослтвие и не малка изобретателност  ... само песа страда , но и той ни намира цаката понякога
- ласкав и любезен - да да да
и не се доверявам на никого , дори и на себе си - най-точното изказване btw ... за бога аз нямам доверие на слънцето, че утре ще изгрее, камо ли на нещо друго
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 12:00 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 1:43 am |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
KISSSY написа:
добре... значи може да се вярва, че са достоверни
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 10:59 am |
 |
Catwoman |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 3:36 pm Мнения: 984 Местоположение: София/Варна
|
Bleed4me написа: Увличат се обикновено до такава степен, че сами не могат да определят кое е истина и кое не. Рибата си противоречи сама на себе си, преиначавайки нещата непрекъснато, но без да има от това никаква изгода, постъпвайки според принципа изкуство заради самото изкуство.Хахаах незнам за другото но това е прекалено вярно Риба съм и говоря от личен опит 
Подкрепям  И аз съм рибка  Ама и това за стрелците ми звучи доста вярно ... даже прекалено вярно
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 7:56 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Между другото майка ми е Риби и точно това е правилно за нея.
Няма да ви разправям целия разговор, просто ще ви го съкратя:
2 часа спор, опитвайки се да я убедим, че във висшата математика 2+2 винаги е равно на 4...
Но мойто лично мнение е че абсолютно всеки може да види себе си във всички зодии... Щото все има едно вярно нещо за вас от всяка зодия...  Не е трудно да се направи такъв хороскоп...
Тва като да кажеш на тъпо дете, че е "биологична единица" и то да ти каже, че си медиум

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|