|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 20, 2007 9:50 am |
 |
Aspirin4o |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Цитат: Овен: необичайно агресивен, примитивен и жесток. Трудно запомня и най-простите неща. Обикновено е зает с това да си търси нова врата. Вулгарен, разпуснат, обича бира и солени неща. В детството си мечтае за кариера на военен и затова постоянно предизвиква раздор. В семейния живот трябва постоянно да се държи далеч от парите - всичко пропилява мигновенно, а за какво - не знае. Сред хора е досаден, може с часове да говори за себе си, без да забелязва другите. В нетрезво състояние е склонен към буйства и скандали.
Точно така.  ОВЕН Rulezz!!!  И ако простите неща засягат мен, веднага ги запомням.
Edit: А да, обичам и люто.  Много!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 1:50 pm |
 |
skylight |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 6:50 pm Мнения: 36 Местоположение: IN MY HAPPY PLACE
|
ViVa_La_DeAtH написа: XaXaXa - по голяма глупост не съм чела, попринцип вярвам в разните разботи за зодиите ама това определно беше мнооого смешно- няма нито едно нещо което да е съвпаднало с мен като цяло- аз съм дева, но не съм консервативна, скучна и там квито глупости бяха изброени- напротив точно обратното ... мога ли да попитам от къде са извадени тия работи? поне да знам да не влизам там да чета ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 2:07 pm |
 |
Ton4ef |
|
 |
|
Anateq написа: Нишо общо с астрологията  ..и аз мога да седна да си измислям за всеки знак някакви си неща и да ги наричм истина
И аз!
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 5:27 am |
 |
dener |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
Цитат: Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот. Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие първия момент като го видях не бях много съгласен с часта с парите, нокато се замисля, май си е вярно... но аз съм му хванал цаката  никога не излизам с много пари (1-2 ле максимум)  така и да видя някоя простотия не я купувам (защото няма с какво)  а парите ми си седят в нас и така спестявам  а за проекта за спасяването, за ся мисля че ми е малко рано Vlado-san написа:
като ти чета коментара според мен си е напълно вярно това което пише
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 12:56 pm |
 |
Wizarda |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Стрелец: преди всичко изглежда като щастлив идиот и почти винаги действително е такъв. Кретенският му оптимизъм и напористост не се прекършват от нищо, даже да му падне тухла на главата. След като поговорите с него пет минути, ви се иска бързо и безболезно да го довършите. От детството обича да налага на всички своето обкръжение и своите идиотски идеи. Агресивен оптимист, в съвместния живот коства маса услилия. Обича да лъже и да си измисля. Обича тълпите, шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне.
Not true
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 3:28 pm |
 |
Strid3r 9Y0 |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
Цитат: Везни: и двете му ръце са леви. Чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Никога няма нито пари, нито късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари.
So fucking fake!Ако някой друг се опита да вземе решение вместо в мен ще го унищожа.С лявостта донякъде има вярност но САМО ДОБЯКЪДЕ!Пиша с лявата ръка.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|