Дата и час: Съб Фев 22, 2025 7:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща
Choose your destiny!
 Anime  69%  69%  [ 200 ]
 Manga  31%  31%  [ 90 ]
Общо гласове : 290

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 9:12 pm 
Аватар

аз не мога да кажа кое предпочитам-манга или аниме. И двете ми харесват, но напоследък много повече харесвам мангата-това си е оригинала на историята, пък и има много интересни истории, които още не са анимирани :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 9:17 pm 
Аватар

Аз принципно съм Аниме фен, но последно време клоня към мангата ,много през пръсти се правят аниметата последноо време ,няма да давам примери ,че пак ще ни налази ония лудия :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:49 am 

Най-големия + на анимето е, че не трябва да си напрагям очите да го гледам ако е много дребен шрифта само си седиш и гледаш егати мързела точно като за мен ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 12:56 am 
Аватар

Цитат:
Най-големия + на анимето е, че не трябва да си напрагям очите да го гледам ако е много дребен шрифта само си седиш и гледаш егати мързела точно като за мен

Да съгалсен ! :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 9:56 am 
Аватар

Аз анимета гледам в даскало,но вкъщи си бозя на манга :D .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 11:52 am 
Аватар

Мисля...мисля...мисля...и накрая казвам Анимеиначе поравно си разпределям времето и за Манга,и за Аниме :P ,но анимираното ми се харесва повече,колкото и издънки да е възможно да има :roll: понеже героите се движат(не кой знае колко,но се задоволявам :lol: :lol: ,даже в мангата има повече движение :lol: :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 5:42 pm 
Аватар

Абе мангата е супер според мен е по добра от анимето бо бързо деиствие , чете се за 5 минути тегли се бързо и други предимства !!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 8:55 pm 
Аватар

Anime :P

Не съм имал възможност да пипна манга, освен да почета малко на ПЦ-то, което въобще не ми харесва. Ако ще чета нещо обичам да си ми е в ръчичките, на рафта в WC-то или някаде другаде, където ще е полезно. :D Чета, когато нямам ПЦ, тоест пак трябва да е real. Мангата е черно-бяла и понякаде се обърквам, за това си предпочитам анимето. Всичко си върви супер. И също ако нямаш въображение мангата не е за теб, а при анимето това не важи. Анимето има озчучение и т.н. - мангата не. Има още неща ама имам чувството, че дрънкам пълни глупости и спирам. ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 9:21 pm 
Аватар

Diagram написа:
Anime :P

Не съм имал възможност да пипна манга, освен да почета малко на ПЦ-то, което въобще не ми харесва. Ако ще чета нещо обичам да си ми е в ръчичките, на рафта в WC-то или някаде другаде, където ще е полезно. :D Чета, когато нямам ПЦ, тоест пак трябва да е real. Мангата е черно-бяла и понякаде се обърквам, за това си предпочитам анимето. Всичко си върви супер. И също ако нямаш въображение мангата не е за теб, а при анимето това не важи. Анимето има озчучение и т.н. - мангата не. Има още неща ама имам чувството, че дрънкам пълни глупости и спирам. ;)

Вярно е че Анимето си има повече предимства от мангата.Също така мога предложа Мангата предимно на хора с по голямо въображение,защото едва ли ще бъде разбрана от други :roll: :? ,поне аз така мисля(изцяло мое си мнение)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 10:44 pm 
Аватар

МАНГА
Ако ми беше зададен този въпрос преди 1 година, бих казала анимето, но сега като започнах да чета повече манга, отколкото да гледам аниме, си промених мнението.Когато прочета една много добра манга и разбера, че ще правят и аниме по нея си умирам от кеф!Но в много от случаите, за печелене на повече пари, развалят анимето като разтягат един чаптър от мангата до безкраиност(ясен пример за това е Наруто).Може би това е най-голямата причина да следя и да се кефя на мангата!Друга причина, е това че докато в анимето ти дават какво ще се случи в другият епизод(дори и да не дадът го има в мангата), в мангата може да си пофантазираш за следващият чаптър. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 1:43 am 
Аватар

Преди 4 месеца бих казал Аниме но сега съм и за двете по равно. Споредмен на аниметата + им е че мога да видя как изглеждат героите цветно и да ги чуя как говорят , а на мангата ми повече харесва исторята.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 10:35 am 
Аватар

Абе всеки вика манга,манга ама като гледам анимето е доста по напред :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 10:44 am 

batmanz написа:
Абе всеки вика манга,манга ама като гледам анимето е доста по напред :lol: :lol:

Защото тези които гласуват за аниме не са чели мангата и просто като видят анкетата си казват "Ами естествено, че анимето е по-яко от мангата... то в мангата само някакви картинки дето не се движат :? "
Обаче те не могат да се обосноват и затова не пишат :roll: Ако броим реални гласове мангата води ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 2:53 pm 
Аватар

Гласувах за манга защото е по интересна и по бързо върви сичко от анимето но и анимето си има предимство че ако те марзи да четеш просто сяда6 и го гледаш! Но Има големи издънки в аниметата особено в наруто доколкото в мангата няма чак толкоз ! Е това е моето Мнение :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 5:05 pm 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
batmanz написа:

Защото тези които гласуват за аниме не са чели мангата и просто като видят анкетата си казват "Ами естествено, че анимето е по-яко от мангата... то в мангата само някакви картинки дето не се движат :? "
Обаче те не могат да се обосноват и затова не пишат :roll: Ако броим реални гласове мангата води ;)

x2..... :o
макар че и аз не можах да си се обоснова като хората ^^" ето това кофтито на тези анкети......всеки може да гласува по 93029300 пъти само и само да си покаже фенбойщината~~

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]