Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: SAW 4
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 6:14 pm 
Аватар

Изображение
## Режисьор : Дарън Лин Боузмън

## Музика : Чарли Клоузър.

## В ролите : Тобин Бел, Костас Мандилор, Скот Петерсън, Бетси Ръсел, Лирик Бент, Атена Каранис, Джъстин Луис

и други.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2007

## Времетраене : 95 минути.

## Жанр : Ужаси , Трилър , Криминален

## Субтитри : Има.тайминга е на reakwon.Свалете от линка на края на торента.

## Аудио : Английско.

## Резюме : Продължавайки историята от "Убийствен пъзел III", филмът разказва за Джеф, който трябва да намери дъщеря си и да избяга от сградата, в която са затворени, преди да са загинали и двамата. След като намира още един от записите на Пъзела, Джеф разбира, че може би има ново парче от пъзела, който той трябва да подреди преди да е станало твърде късно..
Филма го гледах вчера.Върха е.По интересен е даже от другите части.
Ето линл:http://www.zamunda.net/details.php?id=112156

Последна промяна Sjilx_Matrix на Чет Яну 03, 2008 10:52 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 9:27 pm 
Аватар

Независимо кво казват, не е вярно че със всеки пореден номер изтъпяват, днеска го гледах и беше поредния велик Saw... Всички части рулират...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 9:34 pm 
Аватар

всяка част си има своите интересни хрумвания :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:21 pm 
Аватар

оправи си заглавието

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:24 pm 
Аватар

гледах го още щом излезе в замунда :lol:

хубав си е филма

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:53 pm 
Аватар

Доволен ли си? :P
Тва го отправям към nevidimiq

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 1:28 am 
Аватар
*

Аз съм доволен.

Само краят му е тъп.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 1:37 am 
Аватар

За непросветените фенове на филма:http://www.slashfilm.com/2007/07/18/david-hackl-to-direct-saw-5-and-saw-6/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:42 pm 

......

Последна промяна Beleg Kutalion на Чет Фев 07, 2008 12:20 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 3:10 pm 
Аватар
*

Що пък за един път?

Намирам началото на филма, за доста апетитно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 6:20 pm 
Аватар

Beleg Kutalion написа:
Давам му оценка 5 (6)/10. Филма беше приятен... все пак е SAW, но на фона на 1вата всички останали части ми бледнеят. Края беше малко оплетен. Щом трупа е все още в стаята... то тогава кой оперираха и ако оперират истинския Пъзел къде е трупа на нашия човек от ФБР? Интересно как и хората бяха толкова тъпи, че се набиваха сами на капаните... Оня с куклата направо беше смешен тая как си стоеше и чакаше да й се случи нещо. Също когато хванаха негъра... пак.
Актьорската игра на моменти ми беше смешна. Визуалните гнусотии вече почнаха да омръзват и общо взето не беше чак толкова "мистериозен" филма, че да оправдае липсата на страшни елементи.
Потенциален спойлер: Наследника също беше известен още от третата част, когато се наведе и започна да оглежда странно един от капаните на Аманда. Малко се усъмних дали и жената на Пъзела може да е замесена... но...

Това, което ми хареса във филма е, че се доразвива персонажа на Пъзела и се добавят някои от липсващите парчета. Например защо аджеба е почнал да се занимава с това.

Финална оценка 6/10. Става за гледане, но един път.... или два ако се хванете да си направите филмов маратон с всички части.

Като не ти харесва не го гледай.Според мен е върха.А първата част е най тъпа. 8) И междо другото наистина не разбрах как така има 2 трупа на тоя човек :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 11:33 pm 
Аватар

аз също подкрепям мнението на Beleg Kutalion

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 8:58 pm 
Аватар

Цитат:
Щом трупа е все още в стаята... то тогава кой оперираха и ако оперират истинския Пъзел къде е трупа на нашия човек от ФБР?

Белег, според мен бъркаш временета...
Всмисъл разказа е много усукан, поне според мен се получава нещо като Мементо...

А е напълно възможно аз да не съм обърнал внимание на някоя част от филма...

Такива филми ги гледам субективно, просто някак си не ми е кеф да коментирам недостатъци на добри филми... Американците са прости, тва всеки го знае... Затова такива филми са толкова рядки... и толкова хубави...
Тобин Бел мисля че се казваше главния актьор, не ща да го гуугъл-вам са, тоя човек жалко че участва предимно в хоръри, много ми се иска да го видя в някое сериозно криминале... Изражението му е яко пък и самия актьор играе добре...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 2:41 pm 
Аватар

Изображение
SAW е безсмислен филм, ако става въпрос за гадости и болтчета има по-хубави филми.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 6:08 am 
Аватар

Още от същото. За мен това си беше добре дошло, така че останах доволен от филма...

Beleg Kutalion написа:
Давам му оценка 5 (6)/10. Филма беше приятен... все пак е SAW, но на фона на 1вата всички останали части ми бледнеят. Края беше малко оплетен. Щом трупа е все още в стаята... то тогава кой оперираха и ако оперират истинския Пъзел къде е трупа на нашия човек от ФБР? Интересно как и хората бяха толкова тъпи, че се набиваха сами на капаните... Оня с куклата направо беше смешен тая как си стоеше и чакаше да й се случи нещо. Също когато хванаха негъра... пак.
Актьорската игра на моменти ми беше смешна. Визуалните гнусотии вече почнаха да омръзват и общо взето не беше чак толкова "мистериозен" филма, че да оправдае липсата на страшни елементи.
Потенциален спойлер: Наследника също беше известен още от третата част, когато се наведе и започна да оглежда странно един от капаните на Аманда. Малко се усъмних дали и жената на Пъзела може да е замесена... но...

Това, което ми хареса във филма е, че се доразвива персонажа на Пъзела и се добавят някои от липсващите парчета. Например защо аджеба е почнал да се занимава с това.

Финална оценка 6/10. Става за гледане, но един път.... или два ако се хванете да си направите филмов маратон с всички части.

ЯКО СПОЙЛ
Всъщност, пич, много лошо си се объркал, ама не те виня :Р
Онова със таткото отмъстител и трупа на пъзела беше flashback, тези които помнят предишната част, очакваха да се появи по някое време, обаче тогава просто ни показват как куката го убива. Обаче останалата част от картинката и на мен не ми е ясна, за това тия дена ще го гледам с една приятелка да си го доизасня (тамън ще се погушкаме малко :oops: )
П.П. Аз пък съм точно на обратно мнение за "гнусотиите", според мен бяха твърде малко. И по точно не им се наблягаше достатъчно. Особено оня дебелия в хотела, така хубаво го разчастиха, защо не ни позволиха да се насладим малко повечко на гледката Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]