Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Какво му е престижното да си номиниран?
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 10:12 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Какво му е престижното на номинациите?
Ок, от една страна - избран си в топ 10 от възможните 12, wow.
Присъстваш на награждаването/наградите като претендент, а не като публика... ок...
И все пак губиш. Нали знаете как е във формула 1 - разликата между първия и втория може да е 0,003 сек, но първия е първи, втория е втори... няма АКО... "ако" е едно дет цапа гащите, както вика баба ми Пепи!
Да -това не е ф1, но ситуацията е сходна. Много мразя, като гледам реклама на нещо - я филм, я музика, я театро - бе каквото и да е, на което се раздават награди - "с 134 номинации за най-добър ххх" ....
Ъъъъъъъъъъъ и кво от това ~_~" 134 номинации и нито една награда, супер-невероятно-омега-cewl..... супер безмислено ми е. Не е спечелило награда, с какво претендира прокламирайки номинациите си? Спечелилият е един и Не е въпросното ххх, какво ме интересуват тогава Не-годните претенденти? Просто защото е казано, че номинантите трябва да са 10, а не 12 колкото са всички... не ме устройва. Някои ххх които нямат номинация може много повече да ми харесат, но ххх с 3 номинации вече се чувстват на върха направо.
Хората не могат да губят или аз не разбирам какъв е този престиж, да си не-спечелил номинант? =0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 10:37 am 
Аватар

Някои го чувстват престижно, а телевизиите просто си го ползват, за да потдържат интерес до колкото е възможно. Това до колко е престижно или не не мога да отговоря, защото просто не го разбирам. Но въпреки всичко, докато има телевизия ще си го слушаме колкото и досадно да е

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 11:16 am 
Аватар

По телевизията (и не само там де) са готови да кажат/покажат всичко , което поне малко би привлякло вниманието на "публиката" (в кавички е защото мислех да използвам една по различна думичка).
Така де - какво се учудваш ... поредна телевизионна гавра , безумие .. просто игнор и да му мислят тези дето гледат телевизия.

Е има състезания, като Олимпиадата, където е престижно да си участник и без да си победител, но тя е една и за целия свят :) , не се правят през куп за грош, по пет на година ...

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 11:47 am 

Формула едно е много лош пример. И какво като Шумахер печелеше всеки път. За пример японците във формулата, все последни, от време на време си чуква колата тук там. Като влезе в точките става национален празник. Но нека преценим ефекта върху самия номиниран. Фактът, че караш във формула едно значи, че си най-добрия в по-долните категории. Пичовете, дори и последните изкарват добри пари, с една дума е много престижно самото участиет.

Да си номиниран смуче яко. Човек с реална самооценка може веднага да осъзнае и да се пеимири с факта "е срещу тоя нямам шанс" . Има обаче и хора, които се мислят за велики, а всъщност са последните балъци. Дай им на тях да са номинирани и ще си помислят, че са спечелили. СЛед като загубят ще реват няколко дена ( познавам такива момичета, които в мюзик айдъл много яко ги попариха на кастинга, те самите си мислеха, че са едва ли не вторите мадони) Отделните кръгове за отсяване на участници са средство за пари, това е едно шоу
... телевижън из бааааад

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 1:05 pm 
Аватар

Според мен си е престижно да си номиниран. Представи си че за даденото събитие са се явили стотици или хиляди кандидати и ти си примерно 7ми. Да на си първи не си даже и втори, но от всички тези хиляди ти си сред първите 10, чувството е невероятно. Така че какво пречи да се изфукаш малко.( Като онзи виц за американеца и руснака които играят шах. Руснака загубил и на другия ден в руските вестници гледаш заглавия от рода-"Нашия е втори на международно състезание, а американеца е едва предпоследен")

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 6:54 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Престижно е толкова доколкото са ти оценили възможностите :)
Иначе и аз винаги съм се смял когато някой се похвали, че бил номиниран за еди какво си :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 7:14 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Престижно е толкова доколкото са ти оценили възможностите :)
Иначе и аз винаги съм се смял когато някой се похвали, че бил номиниран за еди какво си :)

x2 .... Aбе яко си щото си две крачки над другите Примрер:
Номиниран за Нобелова награда .... и си пич две класи над останалите но и една под победителя

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 8:58 pm 
Аватар

Никой очвек няма да си признае,че е загубил.По начало егото е нещо,което сме длъжни да подхранваме.И "за мен е чест само да съ номиниран" е един вид успокоение.Иначе си знае,че са му го натаковали.Кел файда,че си сред първите пет.Факт е,че не си първият-най-добрият..А какво по-яко от това да си най-як.Няма чест в загубата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 9:57 pm 

При номинации не се губи... :lol:
Хората те избират според възможностите ти.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 3:39 am 
Аватар

самата идея да се възнагради труда на хората е хубаво : )
НО
когато почнат да си правят тяхни награди и да си ги раздават, и цялата тая понпознот и клишета и ОМГ
вече всеки филм със 200 милн бюджет печели награда на некакво забутано списание, което дори не си чувал.
И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО този филм изобщо не е хубав (д-уорс) - (например)
после разбираш че ОМГ - редактора на това списание е същия човек продоцирал филма
е ок какъв е смисъла на всичко :/ (да речем) - говоря образно казано

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 3:56 am 
Аватар

Whats that supposed to mean! :o
Говорим за престиж а.к.а. публицистика и издигането на някои хора на пиадестал от медията и дрън-дрън.
Няма значение дали печелиш или не - името ти е там and U R AT THE PARTEEEEYYY (atleast 70% chance of getting some ass).
Thats all - its a primitive thats all.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]