|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 1:32 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Вакуумните бомби са невероятно интересно нещо...
Тъй като изгарят кислорода в атмосферата. Ако правилно се пресметне разположението на даден брой взривове е възможно да се създаде доста приятен недостиг на кислород в доста масивен район. А ако тези взривове са достатъчно на брой (100,200 или там колкото са нужни... не е като да съм сядал да пресмятам или нещо ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) може количеството на кислород на земята да падне на ниво при което повечето хора не могат да живеят... Та, да, май ще е добре да сложиш и едно Кислородна криза саяне
Може би това е станало с Марс xP
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 2:10 pm |
![Аватар](http://img1.jurko.net/avatar_1473.gif) |
ovcata_Dolly |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 5:19 pm Мнения: 156 Местоположение: Стола пред компа
|
One baka написа: Едно е ясно - НЯМА да е ядрена катастрофа - благодарение на американците и руснаците сега има Вакуумни бомби, които са почти толкова ефикасни(и се доусъвършенстват), колкото ядрените, и са безопасни за околната среда.
Йей....безопасна за околната среда война - мечтата на живота ми
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 2:16 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Предпочитам т'ва.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 2:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Darkstalker написа: http://www.eschatologytoday.net/images/horsemen.jpg
Предпочитам т'ва. Къде е Хаос ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ?
Давам глас за супер нова, харесват ми космическите ... работи ^^ въпреки, че Слънцето е прекалено малко, за да избухне като свръхнова, това би било по-оригинално от някакъв метеорит, а останалите ... не стават.
А рестарт на Вселената - звучи добре и интересно, но пък е малко прекалено ...
И аз съм на мнението на Шейп, че в момента светът е прекалено скучен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 3:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2297.jpg) |
K4HVD |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
За метеорологичните предложения, мисля че когато нож опре до кокала ще се избегнат по един или друг начин (стига да сме още на Земята офк)
Война - ми има вероятност но ме съмнява. Наистина много Луд трябва да си за да натиснеш копче и 100-тици бомби да полетят.
Рестарт на вселената може и да има може и да няма, ако има ще е след толкова много време че няма смисел да се мисли за това
Аз не съм вярващ затова господния гняв ни най малко не ме притеснява.
КАто цяло най реалистично наред с война все пак е да се счепкаме с 2-мцата от Aliens vs. Predator: Requiem. Все пак вселената е доста голяма.
Затва хора живейте си живота пълноценно за да не съжалявате когато свърши.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 3:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Слънцето не ми се вярва да се превърне чак в Супер Нова, ама ша е по негова вина
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|