Дата и час: Нед Фев 23, 2025 6:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 9 [ 130 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: .: Промени/променя ли ви форума ? :.
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 9:56 pm 
Аватар

Заглавието говори само по себе си.. Мен лично, без да се впускам в подробности, форумчето ни ме промени и то не малко... И не само мен като цяло.. Промени и навиците ми, разбиранията ми... Така де, пишете..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:11 pm 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Брато винаги съм те уважавал, и ще продължавам :!:
Аз толкова много се промених, че си нямате напредстава :( (с тези смайли не искам да кажа, че ми е лошо или нещо, а че съм щастлив )

Да започнем с това, че намерих страхотни приятели и приятелки, с които излизаме, смеем се и т.н. Няма да изброявам по именно, защото всички сте ми еднакво скъпи :(
Чрез форума станах малко по-отворен, тъй като се запознах толкова много хора (вече станаха повече от 100)
Да си го призная, на първия си купон, ходих поради форума :oops: ЗА което много се радвам, просто беше велико :(
Живота ми се промени коренно :
До момента, в който не намерих форума, не излизах почти никъде, само комп училище и спорт. На кафе(ресторант, кръчма) много рядко съм ходил, вече всяка събота и неделя съм някъде навън с толкова обичаните от мен BAAaaakи :(
Искам да благодаря на всички за приятелското отношение, радостните моменти и всичко останало

БЛАГОДАРЯ :(

Бих искал най-вече да благодаря на Trance, на който дължим всичко това :ave:

Последна промяна Herowar на Съб Яну 21, 2006 10:18 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:18 pm 
Аватар

Herowar написа:
Брато винаги съм те уважавал, и ще продължавам :!:
Аз толкова много се промених, че си нямате напредстава :( (с тези смайли не искам да кажа, че ми е лошо или нещо, а че съм щастлив )

Да започнем с това, че намерих страхотни приятели и приятелки, с които излизаме, смеем се и т.н. Няма да изброявам по именно, защото всички сте ми еднакво скъпи :(
Чрез форума станах малко по-отворен, тъй като се запознах толкова много хора (вече станаха повече от 100)
Да си го призная, на първия си купон, ходих поради форума :oops: ЗА което много се радвам, просто беше велико :(
Живота ми се промени коренно :
До момента, в който не намерих форума, не излизах почти никъде, само комп училище и спорт. На кафе(ресторант, кръчма) много рядко съм ходил, вече всяка събота и неделя съм някъде навън с толкова обичаните от мен BAAaaakи :(
Искам да благодаря на всички за приятелското отношение, радостните моменти и всичко останало

БЛАГОДАРЯ :(

:shock: ако знаех, че така ще те затрогне тая тема... дълбок респект де, знаеш, че мн се уважаваме с тебе :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:20 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Амииии.... не. Но много ме радва. Общувам с високоинтелигентни хорица, които ми опресняват знанията... що-годе на месец може да се сложи по една наистина смислена и философска тема, която живва във форума. С нея и философските мисли и нечувани от мен неща...

Освен това - от чисто егоистична гледна точка - мн се кефя на форума, защото помагам на хората- чувствам се полезен.Също - от време на време и на мен помагат :)

Флеймя от време на време, дано това да променя по малко твърде себистичното мислене на някои дечиня :) (казвам дечиня и на дядовци, дано никой не се е обидил)

Естествено - караме се понякога... това му е хубавото, да изразиш мнение... :)

Общо взето - форума е едно друго общество, което ме радва! Обещал съм пред себе си никога да не се променям и си държа на обещанията, така че не бих казал, че ме е променил/променя....

Може после да допиша нещо... но това е в общи линии.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:21 pm 
Аватар

ами какво ад ви кажа,готини хора срещнах,добре си прекарваме и съм радостен,че влязох във форума.надявам се да продължат завързаните познанства и да се развият в здрави приятелства:)

"Mediocrity knows nothing higher than itself,but talent instantly recognizes genius..."-Dr John Watson
"Valley of Fear",Sir Arthur Conan Doyle
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:27 pm 
Аватар

Хммм, абе чак да ме е променил форума с нещо едва ли, то и без т'ва по-закоравял идиот трудно се става пък и ще им свърши жълтото за книжки на ония в Курило :lol: Иначе е готино 'щото си лафиме с разни хора, които поради факта че са предимно по-малки от мене ми вдъхват няква надежда в новите поколения (иначе покрай последната ми работа като оператор на малки дечица съвсем съм се отчаял и съм ги обявил за банда кретеноиди) :mrgreen: Ъм т'ва е общо взето то и с моя ред на мисли така или иначе трудно се свързва повече :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:42 pm 
Аватар

а, да, да, променя, променя... най-малкото, допълни ми титулатурата с едно "бака". :mrgreen:
абе, като цяло форумът на potter-mania примерно ме е променил далеч повече, ама там съм от (маа му, как лети времето) две-три години вече, докато тука съм си сравнително прясна.
е, главното е точно тва запознанство с много баки. нз. може би вече се чувствам малко по-уверена в себе си, когато съм сред други хора. и се хиля повече, спор няма. :mrgreen: иии... *замисля се* отидох на кънки, че даже и на боулинг (въпреки че само зяпах... но дори и това не бих направила преди време), почнах да опознавам квартала (невероятно постижение, честно казано)... мммм.... абе, има си разни дреболийки, дето са по-иначе от преди. пък нали в подробностите била разликата... :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:44 pm 
Аватар

,ай да. Помага ми да се отърва от Jerk-изма си и да се соцялизирам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 10:59 pm 
Аватар

no CHANGE at all ;)

все съм си същия олигофрен къвто бех и преди :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 11:02 pm 
Аватар

Не...мен друг форум ме промени на времето...е, този също не е късно да го направи, все пак далеч не съм се запознал с хората тук. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 11:26 pm 
Аватар

Естествено,че ме промени.Запознах се с много готини хора и си прекарваме чудесно и се смеем,купона тече,има и други работи,които сега не искам да изброявам,но наистина ме промени доста.
Форум скъп форум :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2006 11:30 pm 
Аватар

пелеене на време

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2006 1:02 am 
Аватар

eh бе ора бе кфо искате да ми кажете че че преди без форума не е имало купон ;) 8) ахха не ми се вярва ;) но се тая на мен ми е рано да кажа дали тоя форум ме е променил :D pа и за съм малко глупав направих 40 мнения с аццто ми нфс и му забраих паролата :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2006 2:02 am 
Аватар
in need of a hero

Съжалявам, но часта с променянето ми се дължи да друг форум ^^ [Егмонт България]. Много спомени от това място, мнооооооого прекрасни хора с които се запознах и всъщност ако не беше тоя форум надали щях да съм аниме фена, който съм днес...

Обаче като се запозная с вас наживо сто на сто ще заобичам и този форум ^^.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2006 4:54 pm 
Аватар

Хм поначало мех форумите си ме променят :) Например от както се регнах в 1вия си форум - егнмота/хех и Cagalli я знам от там :mrgreen: / се промених коренно.НАй-много обаче ме промени манга-кун, но и този форум ми се отразява нищо, че не съм се мернала на една среща :roll: ама не съм аз виновна, че големите се съвпадат или с рд-то ми или с заминаването ми на ски в Австрия :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 9 [ 130 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]