|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 11:07 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 11:50 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
Sunlance написа: Зомбито е древния самурай,който ползва меч,колкото до Брук мога само да гадая,но това от бастуна му не е точно меч/катана а просто някво острие...ддз,но той не е swordsman 100%
Тогава и той ще е накама
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 6:59 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Точно пък си е sword, посети някои сайтове за мечове и виж, че има подобни модели. Като например
Погледни този сайт за ножове и мечове http://www.swordsknivesanddaggers.com/ има да правят и на доста от аниметата катаните по поръчка
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 11:40 am |
|
telemaniaka |
|
|
|
Logrus написа: п.п. в един чаптър Усопп нещо обясняваше за Кабуто и dials, но не го разбрах много добре, може ли някой с две приказки да ми каже каква е връзката между новата му прашка и черупките ? Цитат: The Kabuto's effectiveness is thanks to its design. It has five prongs that helps with its stability and range. The Breath Dial also installed in it also gives it more strength. When Usopp shoots, the Dial activates and gives the ball shot from the Kabuto a rotation. These opens up a whole new range of attacks for Usopp to use. In essense, it makes Usopp gain Super Pachinkoes to shoot at his enemies. If the Dial that is installed is changed, the ball shot will become even more powerful.
Не виждам какъв е проблема че Брук е swordsman. между Santouryo и фехтовка разликите са огромни
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 12:54 am |
|
faye |
|
|
|
Хипнотизирах се 15 глави наведнъж ОО
Само на мен ли ми се стори че тази битка с Оз беше пресилена и малко по-странна спрямо битките до този момент?
В момента в който Луфи взе 100 те сянки си викам че ще има нов постоянен бъф след битката ама малко уви - Не!
Сега какво ще правят!...!! Ако изправят нашите да се бият ще е кофти. Стратегическо отстъпление обаче също е кофти Има само един начин за който се сещам за измъкване от ситуацията. Онзи новия Шибукай изтърсва за загубата на Асе и Луфи бесен тръгва напред. Надявам се и тоюзз път да ме изненадат
ПС Единственото дет знам е че когато битката свърши Нами ще превърне очичките си в доларчета като се върне на Съни
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 2:31 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
За това пък ги пускат в MangaShare
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 3:31 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
И кво ше го прайме тоя атмосферно-налегнат-мечо? Аз още си мисля, че библията/книгата, която държи, е изляла плод, щото неговата сила не се връзва с телепортация, дори и той да се изстрелва с налягане... От друга страна, ако действително е налягане, може някак да го вържеме с Луфи, тъй като и той си създава налягане, за да включи скоростите... ама некво тъпо ще е Луфи буквално сам да победи 2ма шичибукаи. Наще почти нищо не направиха срещу Оз, а за Мория да не говориме.... само ги биха. Но думите на Франки може да са верни "бе тоя възможно ли е да не е нищо особено".... ако му хванат цаката някакси.. ако има цака някаква....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|