|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Аниме година: 2008 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 7:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Anime Year: 2008С тази тема откривам дискусиите за година 2008ма от Българският Аниме Календар //не, че нещо такова съществува.. 2008ма е четна година и естествено, очакваме продуктивността й да е голяма не само количествено, но и качествено! Само поглеждайки към листа с анимета за 2008ма в Ани и веднага лъсват заглавия, колкото познати, толкова и не. Да - през 2008ма има доста познати заглавия, ще излизат страшно много продължения и то много от тях на анимета, започнали през небезизвестната аниме година - 2006. Истина е, че за годината не може да се съди преди да е почнала дори, но това е едностранно. Трябва да видим първо очакванията си и след година по това време, когато правим обзор, да сравним мнението си ^^.
Датите за по-големите 'таку-събития през 2008ма са обявени: Otakon 2008 - 8≡10ти Август Anime Expo 2008 - 3≡6 Юли Jump Festa 2008 - Comiket 2008 -
Както е традиция в силните години, очаква се Пролетният сезон да бъде най-силен и да съдържа повечко качествени и изненадващи анимета. Не ми се изброяват заглавията, които очаквам, защото ще си опропастя поста само. На пръв поглед ми се вижда, че ще е една весела, комедийна година с добра доза екшън, който няма да знаем от къде ще ни дойде. Постерите са наистина хапливи, а все още разполагаме само с малка част от това, което студиата ни готвят за новата година. И така, ще си ъпдейтвам този пост, относно събитията. С темата пусната, ще можем да ги проследяваме и да се сдобием със снимки от тях ^^ Пожелавам ни една страхотна аниме година - да не можем да им смогнем на заглавията ^_^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 8:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
За сега определено добрите заглавия са в преимущество над "бозите". Вече съм си набелязал 5-6 анимета, които със сигурност ще изгледам до края. Наистина очаквам много от тази година, но още е рано да се съди, най-малкото в списъка на anidb все още няма и 50% от това, което ще излиза.
Но да се надяваме, че ни предстои година изпълнена само(или поне с много)с добри и качествени заглавия
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 8:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
2008 banzaaaaaai
Wolf & Spice, T.T. (true tears), Mnemosyne, Soul Eater, Code Geass 2, Kanonon O_o' ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , Sayonara Zetsubou Sensei: Zoku, xxxHolic 2
А дори още не съм почнал Kure Nai или онова за котката в стария профил на Саянски... и мноооого други.
Чакаме Харухи 2, Blade of the Immortal... филми, изненади...
Егати годината, честно...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 10:17 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Пролетния сезон,и особено април месец наистина е много силен.
Code Geass R2 ![:ave:](./images/smilies/AVE.gif) ,Nabari no Ou ![:love:](./images/smilies/love.gif) ,Soul Eater ![:onegai:](./images/smilies/onegai.gif) и още.
И като се замисля колко ще излизат,колко следя,колко имам да следя.Ще ми се задръти компа...
Chi-s sweet home е е може би най-сладкото попадение.
Продължението на Холик-а,Куре Най,което трябва да гледам.Че и Риъл Драйв,което се оказа мног добро попадение.Излязоха и новини за страхотни заглавия,които ще излизат края на тази,началото на следващата година.Абе,2008 е една много плодородна и приятна година.Че и откъм манги...
Оф,отивам да изгледам това,което съм зарязала...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 10:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Morridin написа: 2008 banzaaaaaai ![:wave:](./images/smilies/wave.gif)
кратко и да се надяваме и ясно
Просто тая година очаквам много добри заглавия да има при аниметата
а пък за хентайа да не говоря
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 11:20 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
True Tears - определено държа едно високо ниво. Много силен представител на романсчетата.
Spice and Wolf - "леките новели" сами слабост и винаги като чуя ,че нещо е правено по такава новела не пропускам. За сега най-приятното усещане по време на гледане за 2008 получих от това аниме.
Shigofumi - Наистина много странно ... шокира ме тотално още от 1ви епизод. И въпреки, че мога да си заявя, че арта ... е супер постен (по мое мнение) заглавието блесна с другите си качества.
Rosario to Vampire Тук ми остават последните епизоди ... не може да се сравнява с мангата (не че някое аниме може ... но разликата в нивото можеше да не е толкова голяма) иначе ... цици -малки големи ... лолита, момичета с опашки ... с други работи. Но при вида на "ледената мацка" ми дрънчи МОЕ-алармата ... и за това съм леко позитивно настроен.
Persona Trinity Soul Някакси ми харесва ..някакси не ... може би ако този "соул стрипинг" ... или по точно нещата които излизаха не бяха толкова шарени. Ще си дочака времето при наличие на фрий тайм.
Hatenkou Yugi Като цяло пренебрегнато заглавие, не че блестеше с нещо, но мен мн ме изкефи. Специално Разел, Ал ... си беше затворен в себе си бишонен, Хийт ... отначалото си беше ок но към края го прецакаха много ... толкова са умешали мангата ,че не знам. Хийт просто изглежда глупаво на места ... защото не е трябвало да е там. Сцената със запознаването им бе на края на аниме .. а иначе е в 1-ви том ... и прсоловутата целувка която той натрапва на Разел не стана след като нахрани Ал на педофил задето се мотка с Разел а бе .. измукано от пръстите xDDD
Tokyo Revelations - Свърши... и като щадящ хората Кламп фенбой ще спра до тук xDDD
Толкова до Януари Sayonara Zetsubou Sensei си го чакам... H2O Footprints in the Sand не го понесох. They are my Noble Masters... също въпреки, че почти го свърших и за идеята ще го догледам. Minami-ke Okawari -то си го пазя за десерт.
Тааа до Април..
xxxHolic - Умирам ..просто умирам Кламп фенбойнесс ... Много по доволен съм от колкото от първи сезон (а забележките си към 1ви сезон лесно ги преглътнах и няма какво толкова да се оплача от него)
Моето бижу за тази година ^_^
Code Geass R2 - Има прилика с това, както почна 1вия сезон , очаквам развръзката с нетърпение. Много съм доволен ... готините мацки ... и обичаините заподозрени (клечести бишонени DDD)
Kurenai - Въпреки ... досадния опенинг това аниме има нещо , което ме кара да го чакам наравно с горните две заглавия. Арта е впечатляваш, историята е страна ... въведоха няколко мистерии и с една дума ...един бог знае какво ще стане .. но ние знаем само товаче ще стане ... (+ отново teh light novel theory)
Kamen no Maid Guy - Това ... ненене това ...Това е култовия антигерой и не се съмнявам да заеме място напред в списъка ми с любими мъжки персонажи. Просто е култов ... за момента любимо комедиино заглавие xDDDD
Vampire Knight - Мангата не съм чел ... кефи ме, ще го следя ... гледам да не обръщам внимание като арта се преебе ... и на това че Юки е пача и всичко си е екстра .
To Love Ru ... при положение, че единият предтсвител на "безмислено еччи" жанра е прекалено кретенско заглавие за да мога да го търпя това си го харесах ... първото априлско което свалих. Момиче с опашка ... пак някакъв Съкъбъс ... демн ... много популярни започнаха да стават крилатите цицорести демонки напоследък .... Но брат и е ... някакъв изруд ... с тая броня ..напомня ми на нещо което съм гледал мн одавна с едни скелети и имаше дъвки с лепенки ... Скелетор ли беше ... no idea xDDD
Kanokon - EPIC FAAAAIL!!! ... първо се заслушах .. казах си ... не това не може да е Мамико Ното ... не това не трябва да е Мамико Ното ... неее защо по дяволите любимото ми сею озвучава това проклето малко шотаконче .... im in despair ... TT__TT
Soul Eater - не че не ми хареса .. посмях се хубаво ... но няма да го гледам ... не е мой тип
Neo Angelique Abyss - В първи епизод бишонен изкочи от гардерба ... това е ултиматната плюс точка. При това има много бишонени и една руса пача, която не е лоша и ще им отървава малките стегнати дупенца от неприятности.
Blassreiter ... не го изтърпях ... нещо още от първи епизод ме отблъсна ... мразя CG анимационни елементи впрелетени в аниме ... и самото излъчане ме отблъсна ... FAIL
Special A - Много ме дразни ... 2 епизода и не мога да я дишам тази "елитни ученици" боза
Aliison to Lillia, Wagaya no Oinari sama, Druaga no to още не мога да ги възприема ... ще изчакам да излезнат повече епизоди , за да реша дали да ги гледам.
Nabari no Ou + Crystal Blaze ми харесаха ... но ги оставям малко по на заден план. В Набари-то нямам забележки освен една ... трябва ли толкова често да спамят думата "нинджа" ... дразни ме xD . А главния в Кристал Блейз е баси гъзара .. кефи ме .
Menemosyne, Bus Gamer, School Days OVA 1+2 съм много доволен от тях ... а Мнемозината ... не мога да дочакам следващият епизод ... определено добро Шоджо Ай
Ще бъде баси арната година ... заклевам се .. а какво се говори, че ще идва ... 2 сезон на Харухи .... към есента ... има някакви еретични слухове, че ще има 3ти сезон на School Rumble ... но нз ...
Ииииии... цяла година ще излизат Kara no Kyoukai филмите ....
2008 BANZAAAAI~~~
аз май малко се улях ^_^''''
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 1:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Грешите за Канокон - оно мечта...
Ако не го взимаш на сериозно, ест...
Трябва скоро да се пусне отделна тема за пролетния обзор
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 26, 2008 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Средна хубост, повечето анимета са бози, единствено засега годината я крепят продълженията на CLAMP, факт!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|