Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 26 [ 388 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Следваща
and the answer is?
 Sakura  30%  30%  [ 183 ]
 Hinata  70%  70%  [ 432 ]
Общо гласове : 615

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 11:54 pm 
Аватар

И кое му е сладкото на онова недоразумение Хината?
Такива като нея като ги видя,било то и нарисувани,и все на насилие ме избива,а съм миролюбив човек.Да изпитваш симпатии към грозно същество,с коса наподобяваща плужек,криви крака и неспособно да върже едно единствено изречение на глас е равно и аз не знам на какво.Пък даже и наум единственото,което успява да изрече е Наруто-кун...Е,разбрахме ,че може и Киба-кун да си помисли.Бе в общи линии тя е едно от най-ужасните неща,които съм виждала.
Сакура лично мен не ме дразни особено,но всичко след втория изпит.Не отричам,че е изключително глупавичка и за мен това е единственото обяснение защо е с розова коса.Обаче все пак има някаква идейност в нейния образ,който е доста по на място от този на Хината. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 11:55 pm 
Аватар

"Просто аниме" е оправдание, което бих ползвал за Блийч. В този случай, това е издънка в сюжета, по-скоро.

А въпроса за изпита за генин - той май не се взима на една определена възраст. Какаши е станал генин много по-малък. Може Наруто да се е пробвал три пъти. Разбира се, това е изсмукано от пръстите. Абе що си губя времето да измислям оправдания на Кишимото-чама? Ениуей.

Сакура не е обсебена само от Сасуке. Тя е обсебена и от отбора. От идеята, че се работи в екип. Разбира се, това пак е свързано със Сасуке, но тя е единствената, която ги добутва да работят заедно, за което е нужно да познава и двамата....

Ъъъъ, Тейру-сан, дай ми примери, при които Хината показва така изумителни познания относно Наруто?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:10 am 
Аватар

nem13 написа:
Ъъъъ, Тейру-сан, дай ми примери, при които Хината показва така изумителни познания относно Наруто?

Самият факт, че тя го харесва още от самото начало по времето когато всички го "айде да не казвам мразят, но..." избягват ( :lol: ) показва, че тя е видяла нещо в него. И не, не е русата му коса. :lol: Тя го разпознава като човек. Вижда добрите му черти. (Баси, какви неща трябва да казвам за Наруто, за да изглежда добре Хината :lol: :lol: )

Мога да дам едно клипче, но не бих казъл, че се вписва точно в графата. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:12 am 
Аватар

Цитат:
"Просто аниме" е оправдание, което бих ползвал за Блийч. В този случай, това е издънка в сюжета, по-скоро.

Да ти кажа честно "Наруто" си е добре замислено аниме , но на места освен че има издънки в сюжета,ми направо си е чиста натурална боза...

Цитат:
А въпроса за изпита за генин - той май не се взима на една определена възраст. Какаши е станал генин много по-малък. Може Наруто да се е пробвал три пъти. Разбира се, това е изсмукано от пръстите. Абе що си губя времето да измислям оправдания на Кишимото-чама? Ениуей.

Правилно :wink: По-добре да оставиш на него да си чисти кирливите ризи :lol:

Цитат:
Сакура не е обсебена само от Сасуке. Тя е обсебена и от отбора. От идеята, че се работи в екип. Разбира се, това пак е свързано със Сасуке, но тя е единствената, която ги добутва да работят заедно, за което е нужно да познава и двамата....

Тя е обсебена от отбора в последствие от обсебването си към Сасуке.Вярно е ,че тя е лепката,която ги държи (държеше... до едно време) заедно,но това по никакъв начин не доказва,че тя разбира и подкрепя Наруто.Това може да се каже към Сасуке,но не и към Наруто.За нея Наруто е добър приятел в последствие от събирането на екип 7,но все пак си остава русокос хлапак,който постоянно яде рамен и е уникално тъп.

Цитат:

Нем13-сан,сега се сещам за един пример.Това беше когато Хината се биеше срещу Нежи на предварителните изпити там за Чуунини..
Тя постоянно си говореше на ум (така де.. :roll: :lol: ) , че цял живот е 'гледала' Наруто и че той никога не се отказва и че дрън-дрън-дрън .... Не мога да ти цитирам всичко,шот ще трябва да си тегля епизода , а ме мързи.. :roll: :wink:

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:19 am 
Аватар

Еххее тука вече излязохте извън темата.Никаде не се иска да пишете коя до колко добре разбира и какво е видяла в Наруто и колко го харесва.Темата си е "Коя е по-сладка".

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:23 am 
Аватар

Ние ги сравняваме. По-сладка не е само външно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:25 am 
Аватар

N1gh7mar3 написа:
Еххее тука вече излязохте извън темата.Никаде не се иска да пишете коя до колко добре разбира и какво е видяла в Наруто и колко го харесва.Темата си е "Коя е по-сладка".

Май си прав/а :drop:
Сори за офф-топика :drop: :drop: :drop:

daijoubu
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:27 am 
Аватар

dadaadda написа:
nem13 написа:
Цитат:
Харесвам и Хината,защото може би е единствената от анимето,която разбира що за човек е Наруто.

Ок, темата поначало ми е леймърска, но този коментар ме накара да пиша. Това откъде ти хрумна? Сакура разбира Наруто по-добре от Хината - била е повече време с него, живяла е, тренирала е, била се е рамо до рамо с него. Хината знае съвсем малко за русия орошляк, на практика. Тя не е била с него в най-важните моменти от неговия живот, как ще го разбере?

абе ти май забравяш, че тя "постоянно го е гледала" :? ... може да не е била в екип с него колкото Сакура, ама и аз бих казал, че го познава по-добре от нея и се опитва да го разбере...

следователно => Хината=PERVERT :shock: гласувам за Хината :thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:51 am 
Аватар

Teiru-chan написа:

Нем13-сан,сега се сещам за един пример.Това беше когато Хината се биеше срещу Нежи на предварителните изпити там за Чуунини..
Тя постоянно си говореше на ум (така де.. :roll: :lol: ) , че цял живот е 'гледала' Наруто и че той никога не се отказва и че дрън-дрън-дрън .... Не мога да ти цитирам всичко,шот ще трябва да си тегля епизода , а ме мързи.. :roll: :wink:

Не,че искам да се бъркам в чужд спор,но примера,който даде само доказва,че Хината е плужек.
Човек,който може да изкара някакви неподозирани вътрешни сили само,защото е воайорствал 10 години,само отвращава още повече.
Хината можеше да е интересна ,ако вместо само да пискаше Наруто-кун и се червеше,да беше дала една идея малко по-продуктивна подкрепа.да беше казала нещо,вместо само да го гледа скрита зад някое дърво.И най-важното.Искам да видя Хината да изрече две граматически правилно свързани изречения едно след друго.Ако тя го направи някога,аз ще спра да я хуля!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:52 am 
Аватар
The No-Goodnick

Sinister написа:
Хината=PERVERT
You Do Have a Point :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:55 am 
Аватар

Тейру-чан, примера ти би могъл да стане, ако не е толкова очевидно, че Наруто никога не се отказва. Та той си го крещи, целият е в оранжево, малкия рошляв тип. Хината досега не е показала да знае нещо специфично за Наруто, докато Сакура е - неговите идеи, неговата връзка със Сасуки, и прочие.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 1:01 am 
Аватар

nem13 написа:
Тейру-чан, примера ти би могъл да стане, ако не е толкова очевидно, че Наруто никога не се отказва. Та той си го крещи, целият е в оранжево, малкия рошляв тип. Хината досега не е показала да знае нещо специфично за Наруто, докато Сакура е - неговите идеи, неговата връзка със Сасуки, и прочие.

По дяволите ще ме накараш ся да си сваля епизода ли?! :lol: :lol:
А пък и вече ще вземат да ни изгонят от темата,че праим офф-топик :drop:

Цитат:
Та той си го крещи, целият е в оранжево, малкия рошляв тип.

Паднах от стола =)) =)) =))

daijoubu
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 2:07 am 
Аватар

Zenith написа:
Искам да видя Хината да изрече две граматически правилно свързани изречения едно след друго.Ако тя го направи някога,аз ще спра да я хуля!

Е, при такова положение няма как да не се възползвам. :lol:

http://youtube.com/watch?v=ZOgeFCIlPvQ

Ако можеш да изтърпиш 5 минути. :lol:

Поздрав за всички Нару/Хина фенове lol

Последна промяна victor_1988 на Съб Дек 29, 2007 1:19 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 2:22 am 
Аватар
The No-Goodnick

victor_1988 написа:
http://youtube.com/watch?v=ZOgeFCIlPvQ

Ако можеш да изтърпиш 5 минути. :lol:

Поздрав за всички Нару/хина фенове lol

е сега ми кажете, че Хината не е сладурана( пък ако трябва ша кажем, че е и секси ) и, че Наруто не е сваляч(к'во като и той не го знае :hotl: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:44 pm 
Аватар

Ъм...Да се извиня, че намесих малко погрешна тема... :oops: За гръдната обиколка...сори :ave: Та...За мн хора Хината е по сладка...Но мен си ме дразни... :hmm: Нз защо, но ме дразни! :bduh: Съм нали :thumbsup:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 26 [ 388 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]