|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 11:25 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Смислена реклама няма
целтта на всяка реклама е да те зомбира и да прекъсне най-интимния момент който можеш да имаш със самия себе си
рекламата продава, тя не се интересува дали си мъж, жена,дете,стар,млад,черен,бял,куц,плодовит,с красиви очи, нежен, фен на наруто
тя се интересува само от едно
ДАЛИ ИМАШ ПАРИ
ако нямаш не им пука за тебе но ако имаш на ръце ще те носат докато не закупиш продукта
и в повечето случай, след това те връзват за едно дърво свалят ти гащите намазват те отзат и
разбираш че си купил нещо счупено,безполезно и скъпо
на кой ще му е по кеф
|
|
|
Заглавие: Re: "Keep walking" (или какво е реклама със стил) Публикувано на: Сря Мар 04, 2009 5:53 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Цитат: отровно и неполезно. Е да е... то понеже може да е отровно и полезно... мхм... Единствената впечатляваща реклама на Джони Уокър е тази с робота... Иначе в момента не мога да се сетя на какъв продукт беше тази реклама, за която си мисля (всъщност не знам дали някога съм знаел ) но най-успокояващата и завладяващата беше как из целия град се чува как една оперна певица пее... Само мелодията помня и как един къдрав спира и почва да се ослушва...
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Keep walking" (или какво е реклама със стил) Публикувано на: Сря Мар 04, 2009 10:20 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
snookie написа: Единствената впечатляваща реклама на Джони Уокър е тази с робота...
Имаше още една...как хората изплуват от морето и тръгват да щъкат на сушата...и надписа "Keep walking" естествено....мен лично ме впечатли повече от робота всеки с предпочитанията си де ей я http://www.youtube.com/watch?v=1NH35waex4s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|