Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 26 [ 388 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Следваща
and the answer is?
 Sakura  30%  30%  [ 183 ]
 Hinata  70%  70%  [ 432 ]
Общо гласове : 615

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2007 6:37 pm 
Аватар

Оооо Карен Фтв, иначе гледах малко от Shippuuden-a
Хината е станала доооста добре като порасне xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2007 6:43 pm 

Ъъъ.....и що в тая анкета са само Хината и Сакура :o ....ако беше , кой персонаж е по-дразнещ и ненужен, ок... ма тука да бяхте добавили малко повече избор. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:35 am 
Аватар

Where are your booobs sakura-chan I can t see them :D
Хината мноо ясно тя и преди си ядеше паркет ама ся с тея бойни цици и мивки троши :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 11:56 am 
Аватар

Hinata FTW!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 1:45 pm 
Аватар

Аз съм за Хината защото си пада по Наруто а Сакура не!!!!!!!!!!!!!!!! :taz:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 1:53 pm 
Аватар

ОТ тука наааааъ-много ме кефят:redstar, tutututututu,KISSSY,Azmudar Cagalli Jojo Shadowcat Атлантис Morridin Anime<O_O>addict kimera pussycat Кка мойе да ви кеиф тая ХИНАТА ебати лиглата е...и как си ги представяте заедно?ако хината всеки пут каот види наруто припада тооо тфа 6те е невъзможно... :х мн ме дразни с тея пръсти и нейното НАРУТО-КУН!!!! :crazy: Тея хора по горе поне са за сакура...ако не се луяааа :? Ама _харуно_сакура_ Теиру-чан учиха_сакура-чан вас ви знам от друг форум и си ме кефите независимо от коъ сте... ама знам че Теиру-чан е за сакура...нали :( тфа че хината има по големи цици от сакура не зна4и че е супер...и се лигави и.... :таз: уяс...тааа нападаъте ме за6тото знам че следващия пут коат вляза вс ще ме мразите :angel:

faye Пиши на кирилица или използвай кирилицатора. fix

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 2:16 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Sasuke's_Fenche написа:
taaa napadayte me za6toto znam 4e sledva6tiq put koat vlqza vs 6te me mrazite :angel:
еми от моя страна омраза едвали ще видиш.. все пак уважавам хора който изказват собствено мнение...
еми к'во като Хината е 'лигла' и е доста срамежлива, това просто е нейния чар... Ама това, че Хината я предпочитат пред Сакура заради по-големия бюст сисгурно е вярно за Boing Феновете :hotl:
Ама все пак тука се пита "Коя е по-сладка", а не коя има по-голям бюст :lol: ама все пак бих казал, че Хината си е по-сладка, защото са я направили с някакъв "невинен чар".

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 2:52 pm 
Аватар

Хината не е лигла. Какво разбирате под лигла?

Тя е супер-срамежлива (особенно пред Наруто), което на някои хора им се струва твърде не-естествено и ги дразни. Разбираемо е. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:44 pm 
Аватар

Sasuke's_Fenche написа:
ОТ тука наааааъ-много ме кефят:redstar, tutututututu,KISSSY,Azmudar Cagalli Jojo Shadowcat Атлантис Morridin Anime<O_O>addict kimera pussycat Кка мойе да ви кеиф тая ХИНАТА ебати лиглата е...и как си ги представяте заедно?ако хината всеки пут каот види наруто припада тооо тфа 6те е невъзможно... :х мн ме дразни с тея пръсти и нейното НАРУТО-КУН!!!! :crazy: Тея хора по горе поне са за сакура...ако не се луяааа :? Ама _харуно_сакура_ Теиру-чан учиха_сакура-чан вас ви знам от друг форум и си ме кефите независимо от коъ сте... ама знам че Теиру-чан е за сакура...нали :( тфа че хината има по големи цици от сакура не зна4и че е супер...и се лигави и.... :таз: уяс...тааа нападаъте ме за6тото знам че следващия пут коат вляза вс ще ме мразите :angel:

Точно така си е.И аз вотнах за Сакура.Хината наистина е сладка но само в лице.От там нататък останалото леко и куца.Както каза Моридин наистина си е леко дебела и целолитеста.В Шипудена според мене с тая дълга коса не е чак толкова сладка.С къса беше по-добре :P .Пък и може би дадох глас за Сакура, защото срамежливите момичета мене не ме кефят чак толкова. :oops: :wink: 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 9:45 pm 
Аватар

Sasuke's_Fenche написа:

:lol: :lol: Истината е,че харесвам и двете.Смисъл и двете са сладки по свой собствен начин.Имат си свой собствен чар.И не мога да кажа коя е по-сладка,защото това е все едно да сравниш шоколад със сладолед.. :roll: Зависи кво ти се яде на момента нали? :lol:
А иначе аз съм си пристрасна към Сакура,понеже съм сасусаку придърженичка.ОБАЧЕ! Харесвам и Хината,защото може би е единствената от анимето,която разбира що за човек е Наруто.
А и не одобрявам това сравнение с бюстовете.. :?
Все пак въпроса на темата е 'Коя е по-сладка?' , а не 'Коя е по-секси?'
Ако говорим за външен вид и характер,аз съм за Сакура,защото мисля,че е по-добре да си малко досадна и с времето да израстваш,от колкото цял живот да знаеш само едно "Н-н-н-наруто-к-кун.." *припад* ...

:P

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:35 pm 
Аватар

Цитат:
Харесвам и Хината,защото може би е единствената от анимето,която разбира що за човек е Наруто.

Ок, темата поначало ми е леймърска, но този коментар ме накара да пиша. Това откъде ти хрумна? Сакура разбира Наруто по-добре от Хината - била е повече време с него, живяла е, тренирала е, била се е рамо до рамо с него. Хината знае съвсем малко за русия орошляк, на практика. Тя не е била с него в най-важните моменти от неговия живот, как ще го разбере?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:47 pm 

nem13 has a point :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:53 pm 
Аватар
The No-Goodnick

nem13 написа:
Цитат:
Харесвам и Хината,защото може би е единствената от анимето,която разбира що за човек е Наруто.

Ок, темата поначало ми е леймърска, но този коментар ме накара да пиша. Това откъде ти хрумна? Сакура разбира Наруто по-добре от Хината - била е повече време с него, живяла е, тренирала е, била се е рамо до рамо с него. Хината знае съвсем малко за русия орошляк, на практика. Тя не е била с него в най-важните моменти от неговия живот, как ще го разбере?

абе ти май забравяш, че тя "постоянно го е гледала" :? ... може да не е била в екип с него колкото Сакура, ама и аз бих казал, че го познава по-добре от нея и се опитва да го разбере...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 11:17 pm 
Аватар

"Гледала". Трябва да си адски проницателен, за да разбереш някой, само гледайки го. Освен това Сакура също се опитва да разбере Наруто. Просто не го прави толкова очевидно. Момичето е наивно и глупаво... пардон, исках да кажа мило и чувствително, все тая, и иска да помогне да съотборниците си именно защото ги разбира. Това, че обича Сасуке не й пречи да е привързана и да разбира Наруто не по-зле, и при всички положения по-добре от Хината.

АПропо, абе, ако ги сравнявате по бюст - и двете са плоски, кво спорим. В тая манга само Тсунаде и Темари имат цици.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 11:29 pm 
Аватар

nem13 написа:
Цитат:

Преди всичко това е просто аниме :wink:
Има някои въпроси,които можеш да зададеш само на Кишимото-сама.Например като "Как Наруто е на годините на Сасуке и Сакура като се е прецакал 3 пъти на изпита за генини?" , "Как по дяволите през всичките тези години Наруто не попита кои са му родители???" и "От къде на къде Хината знае всичко за Наруто Dattebayo при положение,че дори не са в един отбор?" ..
Не всичко е наредено,така че да прави връзка :wink:
И като казвам 'разбира' имам предвид и 'приема' и 'съчувства' . Не мислих,че е нужно да го пояснявам,но щом повдигна въпроса...
А относно Сакура..да,прав си.Тя също го разбира и е до него,но не мисля,че с нейния характер още в началото щеше да го приеме в какъвто и да е аспект , ако не бяха се паднали в един екип.Все пак всеки знае,че тя е обсебена от всеуважавания 'Сасуке-кун' и за нея това е най-важното.А образа на Хината е създаден като допълнение за цялостното развитие на образа на Наруто. :wink:

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 26 [ 388 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]