|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 3:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Само на мен ли не ми хареса края
The wise Mc Shnud написа: Choose your path wisely, young Nanaka. But whatever you do, dont take the path of the emo!!! What? Wait a minute, young Sana?! When did you choose your path of emo?! Stupid moron!1! Go home and die.
и кви бяха тия 5 минути. Близнаците се "върнаха"... даа...
Сана "предложи" на Нанака...
тая Хинако пък от кога има брат?
изобщоо... хич не ми хареса ;?
И кви са тия работи да си режат вените... еми добре де тва да умреш от срязани вени си е направо мит. Не са ли чували за ... скок от блок, например.
поне ендинга си ми харесва...
лична бележка: повече няма да пиша коментари за анимета в 2:30!!! >.<
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 3:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не вярвам, просто затвориха анимето в последния епизод, можеше още да се развие няколко епизода, но аз лично се бях отчаял покрай това лоли, работите после потръгнаха. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Едно от добрите заглавия за миналата година ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 6:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
spiralkinda написа: Не вярвам, просто затвориха анимето в последния епизод, можеше още да се развие няколко епизода, но аз лично се бях отчаял покрай това лоли, работите после потръгнаха. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Едно от добрите заглавия за миналата година ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . :nod: Беше моят фаворит от първи епизод и така си и остана. Жалко, че чак сега го догледах, искаше ми се да следя историята "в движение" ... Много добър край, великолепно разивтие на историята, страхотен ST, много красиво нарисувано - Myself; Yourself. И все пак още се опитвам да намеря оригинал на мелодията "myself; yourself" от края, не е в OST-овете.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 10:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Бях изненадан от края, но си заслужаваше гледането ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 10:27 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ммм... къде е изненадата...?
Края беше напълно ясен. Аз се надявах да направят стигането до въпросния край наистина забавно и интересно, а в същото време да има една приятна доза романтика и драма, но в същнот главния герой накрая се оказа просто някакво сдухано емо, което се е опитало да се самоубие. Очаквах нещо много по-интересно... Сега, чувствата на Нанака напълно ги разбирам и наистина имаше причина да се опита да се самоубие, но все пак това не е верния избор...
Като цяло историята беше увлекателна, героите, като изключим Аои-чан or whatever the big-boobies-loli-voiced-turbo-annoying-female-character's name was и турбо-емото ъф ъ мейн керъктър, бяха доста приятни, анимация и озвучението бяха на 7/8, опенинга и ендинга много ми харесаха. Не ми се обяснява затова:
Characters: 7/10
Animation: 8/10
Op/Ed: 9/10
Sound: 7/10
Enjoyment: 6,5/10
Story: 7/10
Overall: 7,5/10
Нещо такова
Струва си да се гледа, едно от по- приятните анимета на 2007
ПП: И все пак можеше да е и по-добро
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 12:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Анимето за мен е средна работа също като school days(великото аниме дето се нагъзиха под чаршафите и накрая дадоха главата). Това подобно хубав ED, обаче средните епизоди бяха пълна скръб с онова лоли, даже се чудя къде беше на тази ревла цялата роля. Или пък на онова очилатото със скрибуцащия глас. Края пък толкова претупан, че не може да бъде, а интересното беше, че след десет години си правят среща и познайте, гласовете им същите. Екскюзми може и аниме да е, но има разлика между пуберски глас, и такъв на възрастен. Пък за сиском-а с тези ръчички няма смисъл да издребнявам. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) 6/10
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 8:51 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
KPyMaTa написа: Няма аниме което да не е можело да е по-добре поне така си мисли секи фен така са решили така са го направили ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Напротив! Clannad като реализация е перфектно от всякъде. Може да не са избрали героинята която аз искам за главна, но все пак анимето е направено перфектно, не знам какво друго му трябва просто ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) KyoAni ftw
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|