|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 12:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2194_1292401845.jpg) |
Dunan_Knut |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Ех българинът пак реагира по бай ганиовски. Е за тва няма да се оправи тая държава. Веднага щом се чуе нова идея (която дори не е нова. Да, драги ми читателю, този номер вече е бил изпълняван не къде да е, ами в прекрасната Бразилия. Там са имали същия проблем като нашия със София, едва ли предполагате всъщност, че ние ИМАМЕ проблем. И познайте какво... ми станало е. О чудо!) и веднага уууффф тия са убер тъпи. Е щом Белгарион го каза, значи трябва да е така. Майната им на чуждестранните експерти. Дошъл ми той от европата да ни учи на акъл, а? Бре да му се не види, е не беше така по тошково време, нали мои псевдокомунистчета. Хайл Сталин и прочее.
ПП: вие май не осъзнавате, че това реално е единствения ни шанс не само да спасим София, а покрай нея и останалата ни Родина. На някой пука ли му въобще, да дигне ръчичка!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 12:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
VEGGETTO написа: Първо - тва може да се окаже поредната идея на управлението, която може да си остане само идея за да има кво да глождим и да ни разсейва.
Ъм... идеята не е на управлението. Цитат: Да се построи нова столица на България около Угърчин и Луковит предлага екип с ръководител Юрий Бибин - Президент на AMEXIM Co. - American Export Import Company, WI, USA и "ИНФОРМКОНСУЛТ" - България.
Това е важно да се спомене, че нашата мила управа няма пръст в това.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 1:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4690.jpg) |
Bloody |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 24, 2006 2:08 pm Мнения: 700 Местоположение: Some were in the Dark
|
Аз не съм от София , но нека ви дам за пример Бразилия . Старата им столица "Рио Де жанейро" просто беше толкова остаряла , че не е истина . Просто този град не е могъл да функционира както трябва .
София също е стара има прекалено мн малки и тясни улици а по булевардите има страхотни задръствания и на всичкото одгоре там се заселват все повече и повече хора от провинцията . Да се направи нова столица е добра идея за мен , но точно сега не е момента
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 1:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
@Dunan_Knut въобще мина ли ти елементарната мисъл през ума, че под "убер глупост" искам да кажа нещо далеч по сложно от това което би дошло след повърхностен мисловен процес а
Българина е твърде специфична инатлива натура, за да позволи толкова генерални промени. Това което исках да кажа е, че е глупаво да се мисли, че хората ще се съгласят на такова нещо. Хиляди са тези които са зарязали домовете си и са заживяли в София в името на по добрите блага, които се дължат точно на факта, че като столица работните места са неограничени/почти/.
А, и още нещо, ако искаш дай 3253245 примера за това как някъде си имало успех такъв тип план - гарантирам ти, че тук тази идея не просто няма да намери почва, а и ще се продъни с гръм и трясък оплюта от цялата страна
Айде със здраве, и ти пожелавам с най-добри мисли, да продължаваш да развиваш дедукцията си, на която очевадно има още много трески за дялане
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 2:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Dunan_Knut написа: Прости ми, че съм оптимистка и имам вяра в България. Наивно е, знам. Какво да се прави? Аз съм поредният глупав идеалист. И това този път, го казвам без капка ирония.
Аз също имам вяра, вяра във малкото останали хора със възможността да направят нещо за да вдигнат страната на крака, но като оптимист знам че тепърва ще става по зле
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 2:40 am |
cska_forever |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Да бе гениална идея- да си направим столица!!! И как ще стане?! Заедно с нея сигурно ще преместим и пътния възел, който свързва София с цялата страна. Транспортните ни връзки с чужбина също няма да пострадат- вместо - летище София ще има летище Луковит. Тоя град, поне в държавата има много пари, ще бъде построен, нали? А жилищата в него да не би да са безплатни? Всички дружества ще изместят центъра си на друго място?! И щом говорим за обезлюдяване в селата и другите градове, с една нова столица какво се очаква- да сринем старата ли? Нали и на двете места ще живеят хора(не, че ще стане). Колкото за `идеализма` и ` българското`- е добре, къде от Освобождението насам е столицата? Нищо против нямам ако има пари, да се модернизира инфраструктурата на цялата страна, да се оправи пътната мрежа... А ние за нов град си говорим. И само си говорим, защото никой няма да ни пита, пък и без това е невъзможно. Ако имаше пари за такъв `нов град`, пътищата нямаше да са като швейцарско сирене и да стават катастрофи всеки ден, нали? А на тия в парламента, и на `експертите` - ми добре са го избрали- Луковит, като са лукови глави!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|