|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 16, 2007 3:11 pm |
 |
arianda |
|
 |
Регистриран на: Пет Яну 26, 2007 9:34 pm Мнения: 217 Местоположение: Бургас
|
vegetosayajin написа: Незнам май трябваше да нарека темата коя ревност е по-голяма иначе arianda имаш невероятно сладък ав и сиг  ops:
мерси мерси chii е много сладко чибинце
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 10:58 am |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 2:34 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
еми според мен си е до личноста, ама основно май са жените
просто ако си мъж и изневериш на жена си  тя ще те срита...
, а ако си мъж и женати ти изневери  ще я питаш дали може следващия път да правите 3-ка
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 2:46 pm |
 |
Shi No Tenshi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
dadaadda написа: еми според мен си е до личноста, ама основно май са жените  просто ако си мъж и изневериш на жена си  тя ще те срита... , а ако си мъж и женати ти изневери  ще я питаш дали може следващия път да правите 3-ка 
Всъщност тука,мисля че зависи по скоро от това каква е реакцията на различния пол  А тва за тройката....зависи според мен от това до колко мъжа обича жената  А то че жените мразим изневерите така е,но ревността не се изразява само в това според мен.И за тва гласувах,че мъжете са по-ревниви,нз,така си мисля
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 2:47 pm |
 |
fireyoh |
|
 |
|
dadaadda написа: еми според мен си е до личноста, ама основно май са жените  просто ако си мъж и изневериш на жена си  тя ще те срита... , а ако си мъж и женати ти изневери  ще я питаш дали може следващия път да правите 3-ка 
Да бе!
Най много да си обере багажа и да си тръгне или да разбие каламарката на любовника.
И пак да си тръгне!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|