|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 6:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:18 pm |
|
minus |
|
|
|
Safiir написа: Първо - къде съм казал, че я подкрепям? Второ - един глас повече или по-малко какво значение има?
хех...
не е нужно да го казваш... аз все пак да не съм сляп - ясно го показа
както споменах победителят ми беше ясен отдавна...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:50 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
minus написа: не е нужно да го казваш... аз все пак да не съм сляп - ясно го показа
Къде съм го показвал бе човек 0_0 Я ми дай някой цитат да видя, че явно си понаясно от мен :/ За твое сведение съм гласувал за двете във всички блокове, които са били. Затова и бях толкова доволен, че стигнаха до финала.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:53 pm |
adidaf |
|
|
|
Safiir написа: Къде съм го показвал бе човек 0_0 Я ми дай някой цитат да видя, че явно си понаясно от мен :/ За твое сведение съм гласувал за двете във всички блокове, които са били. Затова и бях толкова доволен, че стигнаха до финала.
Това не трябваше да го казваш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:55 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Понеже не съм сигурен, minus ти ли беше тоя дето си призна, че гласувал 6 пъти за Лъфи на финала?
Да - Млъкни нямаш право на глас!
Не - Немам какво да ти кажа, със Здраве.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:58 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
victor_1988 написа: Понеже не съм сигурен, minus ти ли беше тоя дето си призна, че гласувал 6 пъти за Лъфи на финала?
Той беше, че дали не беше и повече от 6 пъти...Как и да стига с оффтопика и се насочвайте към коментирането на резултата ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|