Супер са ти нещицата От рисунките най-много ми харесаха Mermaid & Wind girl, а за профилите мога да ти споделя че разбирам само като наблюдател и са много хубави Хайде още твое творчество
Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 8:42 pm
.:Sand_Temari:.
Регистриран на: Пет Юли 06, 2007 3:01 pm Мнения: 268 Местоположение: Варна
Аз много хубаво си занемарих темата и ще хване прах още малко ^^ : Такам... на тема Jigoku Shoujo (Hell Girl) съм и даже се олях с правенето на профили по това аниме Просто Ай е много сладка и не се сдържах ^^
+ Момичето има страхотни червени очи просто неможах да не ги подчертая ^^
---
+ ---
+ ---
/
Мен лично ме кефи 2-рия и 4-тия профил ама това е лиично мое мнение ^^ ,а и надписите са еднакви само едното е на англииски другото на японски а йероглифите значат Hell Girl (копирах си го от едно сайтче ^^) [не че не знаете бе хора ама да кажа...]
_________________ There's something inside you that you will never change ZFC-Member Set Me^^
Заглавие:
Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 9:31 pm
хе-хе Честит Свети Валентин Настроението ми на този ден не е особено положително ^^ та ето и нещо което на мен ми харесва, макар и малко калпазанско да съм го напраила ^^'
_________________ There's something inside you that you will never change ZFC-Member Set Me^^
Заглавие:
Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 12:10 am
И едно сайтче, което си направих сам самичка ^^ http://st-page-prof.hit.bg/index.html [извинявам се, че не е направено професионално като за 1-ви сайт си го харесвам обаче]
Заглавие:
Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 9:48 am
solecito
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 66 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения