Дата и час: Съб Фев 22, 2025 8:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Следваща
Бягате ли от учебни занятия?
 Често, от цели дни  27%  27%  [ 100 ]
 Често, ако не съм учил/а за контролно  4%  4%  [ 15 ]
 Често, от определен предмет  10%  10%  [ 37 ]
 Рядко, като се преуморя  20%  20%  [ 75 ]
 Рядко, ако трябва да избегна фатално изпитване  16%  16%  [ 61 ]
 Бягам, само с целия клас  13%  13%  [ 48 ]
 Никога!  11%  11%  [ 41 ]
Общо гласове : 377

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 1:43 pm 
Аватар

Почти никога не бягам..
Случвало се е само няколко пъти да се пръждосам от час по физическо ако не ми се кара.. а и миналата година се случваше да се пръждосвам и от галериите,на които ни водеше тая по рисуване... ама тва е нормално де :roll:

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 12:15 am 
Аватар

Да бягам от училищe. That's not an option. :nope: I'll be caught dead doing that. HИКОГA! :x Ама гадните ми съученици - колко са жалки. Госпожинът не идва и ония започват взаимно да се надъхват да бягат. Естествено всичко това докато не дойде преподавателя. И все ме нагрубяват, че ще прецакам работата като остана, а те издухат. В сарата училище веднъж ме хванаха всички и започнаха да ме дърпат. Добре, че видяхме госпожата на входа. :roll: А веднъж ме изпързаляха, че сме имали свободен и аз се хванах. Всъщност се случи два пъти. :hmm: NEVER AGAIN! :evil: Никога няма да забравя един път, когато отивам на час по музика и бях единствениа отишъл. Госпожата гледа - само аз. Дойде и директора - Як пич. :D Приличаше на Джак Скалия. Пича ме пита падам ли си по Deep Purple и такива. Слушахме музика, ядохме бисквити и се бихме с възглавници. :lol: Е, без последните 2. :wink: ПИСАХА МИ 6. :mrgreen:

Последна промяна ~Uchiha Sasuke~ на Вто Дек 25, 2007 3:52 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 12:51 am 
Аватар

~Uchiha Sasuke~ написа:
И все ме нагрубавят

Ми много ясно, че ще те нагрубяват... Е виж, аз просто щях да ти кажа да си таковаш таковата и да си тръгна...
Остава да кажеш, че и образованието ни е толкова добро и че израза "който се учи той ще сполучи" е актуален и ще те "нагрубя" :lol:

Нищо лично, просто няма лошо ако навъртиш ПОНЕ едно неизвинено... Ако учителите са били такива, каквито са били когато баща ми е бил ученик (т.е. към 70-80) е нямало да имам ни едно осъствие засега... Просто щото тогава може да е било строго, но е имало логика...

Сега учителите ни "учат"... И ние излизаме от даскало "научени"... А бе мани... голяма простотия... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 2:24 pm 
Аватар

А ходите ли на училище ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 2:32 pm 
Аватар

Razengan написа:
А ходите ли на училище ?

Ми то за да получиш "добра" работа, трябва да ходиш в "добро" училище. Мани, аз не знам как ще уча за тая измислена матура в 10-ти клас... Дано поне тя да има смисъл в цялата тая работа... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 3:06 pm 
Аватар

snookie написа:
Razengan написа:
А ходите ли на училище ?

Ми то за да получиш "добра" работа, трябва да ходиш в "добро" училище. Мани, аз не знам как ще уча за тая измислена матура в 10-ти клас... Дано поне тя да има смисъл в цялата тая работа... :lol:

А питаш ли ни горките кандидат сутдентчета като имаме матури даржавни и кандидатстудентски по няколко изпита от всичко :D .
Де да бях 10 ти клас ^^.
А добра работа не идвва от добро училище а от добър университет иначе със средно ще дърпаш кашони в скалда. А й трябва да се потрудиш да я намериш и да бачкаш яко.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:47 pm 
Аватар

Razengan написа:
А питаш ли ни горките кандидат сутдентчета като имаме матури даржавни и кандидатстудентски по няколко изпита от всичко :D .
Де да бях 10 ти клас ^^.
А добра работа не идвва от добро училище а от добър университет иначе със средно ще дърпаш кашони в скалда. А й трябва да се потрудиш да я намериш и да бачкаш яко.

Добре като не идва от "добро училище", как си мислиш че отиваш в "добрия университет"... С изпити... А за тия изпити трябва да учиш... А за да учиш за тези изпити трябва да си в "добро" училище...

А после намирането на работа не е трудно... И без тва знам какво е "труд" спокойно... Ако има едно нещо, за което се радвам, то е че не съм чак толкова глезен колкото почти цялото ни поколение... Даже вьобще не... Даже бих бил съгласен с теб, щото деградацията е голяма и ми блазе, че в момента съм 9 клас... Ама ако в момента бях първи в десети щеше да ми е десет пъти по-лесно отколкото ще ми е след една година...
Ама... случва се...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:49 pm 
Аватар

ами има хора който идват от кави ли не училищя в унитата ... с хубава диплома и се спукал да уи при частни учители за изпитите и влизат... е голяма част не излизат но това е друга тема 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:50 pm 
Аватар

Razengan написа:
ами има хора който идват от кави ли не училищя в унитата ... с хубава диплома и се спукал да уи при частни учители за изпитите и влизат... е голяма част не излизат но това е друга тема 8)

Аз само да те питам дали е вярно, че на матурите човек дето не е учил може да изкара 6-тица, а човек дето е - 2-ка...
Или пак е нещо преувеличено? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:51 pm 
Аватар

snookie написа:
Razengan написа:

Аз само да те питам дали е вярно, че на матурите човек дето не е учил може да изкара 6-тица, а човек дето е - 2-ка...
Или пак е нещо преувеличено? :o

Според зависи... матурите са все още мистерия...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 10:12 pm 

И к'во като бягате няк'ви прота ли сте? :o
Бахти никога не сте яли броколи и кафе не сте пили сигурно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 11:04 pm 
Аватар

Често, от цели дни

Еми какво да направя... като излезна от нас имам два избора:
-наляво-даскало
-надясно-Zeon (уникален PC клуб)

Еми кажете ся кое да избера при положение че знам че деня ще е кофти в даскало? :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 1:13 am 
Аватар

Ако ще се бяга, ще е целия клас, а това става 1 път годишно :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 1:33 am 
Аватар

Когато нямам нерви да издържа учителите си или някой да пее някоя чалга си вземам торбичката :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 1:38 am 
Аватар
Ecchi Warrior

На всичките ви трябва една хубава българска наборна служба да минете, и после ще плачете от удоволствието да бъдете в училище ;)

/защо я махнаха казармата значи :( , сега страната ще потъне под тонове емовци и лигни :( :( /

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]