|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 21, 2007 10:35 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Joy написа: 4-тия филм още го няма със субтитри вие вече 5-тия коментирате
x2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 12:40 am |
Zung |
|
|
|
Спокойно и да умре Наруто Орочимару ще използва оная техника да го дигне от гроба за малко, че да му се радваме още няколко стотин хиляди епизода.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 4:09 am |
Ralcheto |
|
|
|
Хора сори ако по-назад е пояснено ,не намерих..
Чух ,че Сакура щяла да целуне Наруто което много ми бърка в здравето Вярно ли е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 2:01 am |
Hajutze |
|
|
|
не знам защо се биха наруто и какаши ама ме изкефи репликата
"и са кво от бройката ли трябва да се впечатля" с подобаващата физиономия тип -
направо ме разцепи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 1:43 pm |
Hajutze |
|
|
|
Eovin12 написа: lcool къде я видя тази сцена? Да не ис гледал/а филма вече? трееейлъра ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 8:32 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Ralcheto написа: Хора сори ако по-назад е пояснено ,не намерих.. Чух ,че Сакура щяла да целуне Наруто което много ми бърка в здравето Вярно ли е
Сигурно, а след това ще се хванат за ръце и ще пеят "We Are The Champions" на Queen, докато Дарт Вейдър минава покрай тях и сече Каге Буншини с релийснато Занпакту, и в този момент Титаник ще потъне, Леонардо Ди каприо ще се удави, един мармот ще завие шоколада в станиол, Супермен ще се сбие с Риюк, а Барт Симспън ще седи на една скала и ще яде пуканки
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 8:55 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Aspirin4o написа: Ralcheto написа: Хора сори ако по-назад е пояснено ,не намерих.. Чух ,че Сакура щяла да целуне Наруто което много ми бърка в здравето Вярно ли е Сигурно, а след това ще се хванат за ръце и ще пеят "We Are The Champions" на Queen, докато Дарт Вейдър минава покрай тях и сече Каге Буншини с релийснато Занпакту, и в този момент Титаник ще потъне, Леонардо Ди каприо ще се удави, един мармот ще завие шоколада в станиол, Супермен ще се сбие с Риюк, а Барт Симспън ще седи на една скала и ще яде пуканки
Евала за великия пост
_________________ .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|